Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I FRANKRIKE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Frankrike - Upplev landet i still

  Hyrbil i Frankrike

  Romantiken och vinets land Frankrike är en härlig semesterdestination året runt. Ta en spontan långhelg till huvudstaden Paris och besök ikoniska Eiffeltornet, historiska Notre Dame och se Leonardo da Vincis världskända Mona Lisa med sitt hemlighetsfulla leende. På sommaren kan du njuta av härliga sommarkvällar på en uteservering och på hösten kan du uppleva de sprudlande färgerna som ger liv i staden. Även på vintern och våren är Paris, precis som resten av landet, en eftertraktad destination med mycket att erbjuda. Vill du göra din resa ännu bättre kan du via Auto Europe boka en hyrbil i Frankrike och utforska mer av detta stämningsrika och romantiska land. Vive la France!

  Det är inte bara moderna Paris i norr som lockar besökare till landet. Städer som Nice, Bordeaux och Marseille tar också årligen emot mängder av turister som vill besöka en annan del av Frankrike - det soliga söder. I Nice finner du den Franska Rivieran och restauranger, shopping och stränder i världsklass medan Bordeaux, som också ligger i södra delen av landet, är mest känt för sitt Claret vin och ikoniska torg med reflekterande bassäng som befinner sig på Unesco:s världsarvslista. Men det är inte bara Bordeaux som har en ikonisk dryck förknippad med staden, Frankrike har gjort sig känt för att vara ett land som producerar olika alkoholhaltiga drycker i hög kvalitet. Självklart finns det då också städer som är starkt förknippade med olika typer viner, bland annat Lyon (Beaujolais), Dijon (Burgundy) och Montpellier (Languedoc). Tycker du inte om vin utan suktar efter bubblor kan du istället besöka Reims där Champagne är drycken med stort D. Åk på en roadtrip genom landets idylliska vingårdar eller besök städerna dryckerna är förknippade med - oavsett vad du väljer kommer det vara en oförglömlig resa.

  Vi på Auto Europe hjälper dig hitta de bästa hyrbilserbjudanden i Frankrike så du kan åka på en välförtjänt semester utan att plånboken ekar tomt. I flera år har vi byggt upp samarbeten med ledande företag på hyrbilsmarknaden som du som kund kan dra nytta av. Via oss kan du själv jämföra priser, fordon och erbjudande från etablerade företag som Sixt, Hertz, Dollar, Avis, National, Europcar, Budget, Alamo såväl som mindre lokala leverantörer. Använd vår sökmotor längst upp på denna sidan för att få fram olika alternativ du kan välja mellan när du letar efter en bil att hyra. Bestäm sedan vilket fordon som passar dig, dina behov och din resa bäst och boka sedan säkert online. Skulle du ångra dig eller dina planer ändras, kan du helt kostnadsfritt ändra eller avboka bilen upp till 48 h innan angiven upphämtningstid. Om du har några mer frågor eller hellre bokar via telefon kan du ringa våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52. De hjälper dig gärna med allt du behöver och finns tillgängliga alla dagar i veckan. Du kan också ta del av tidigare kunders åsikter på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Frankrike.

  För mer information om att hyra bil i Frankrike, vänligen klicka på ämnena nedan:

  Våra hyrbilsleverantörer Vanliga frågor Fordons alternativ

  Var kan jag hämta upp en hyrbil i Frankrike?

  Auto Europes stora mängd upphämtningsplatser och återlämningsplatser är lika varierande som landet vi talar om. Vi har mängder av prisvärda hyrbilar tillgängliga i massvis av städer, stora som små, såväl som på flera populära flygplatser och tågstationer - allt för att underlätta för dig på din resa.

  Oavsett om du befinner dig i stora metropoler som Paris, Bordeaux och Marseille eller mindre städer som Aix en Provence, Lille och Beziers har vi något för dig. Det är tack vare våra många samarbeten med etablerade hyrbilsföretag som vi kan erbjuda ett så stort utbud av upphämtningsplatser, inte bara i Frankrike utan i hela världen.

  Kolla in vårt hjälpfulla blogginlägg som handlar om vad du ska tänka på när du hämtar upp din hyrbil i Frankrike, eller om du nu ska hämta upp den i ett annat land. Inlägget tar upp information om vilka dokument du kommer behöva, hur du hittar leverantörens kontor samt ger råd om återlämning utanför de vanliga öppettiderna.

  Billig biluthyrning på de populäraste flygplatserna och tågstationerna i Frankrike

  Boka med de bästa hyrbilsleverantörerna i Frankrike

  Anledningen till att vi kan erbjuda billig biluthyrning i Frankrike (och i över 180 andra länder), är som sagt på grund av våra samarbeten med ledande leverantörer på hyrbilsmarknaden. Våra nära samarbeten med internationella, nationella och lokala hyrbilsföretag tillåter oss att ge kunder marknadens lägsta priser - det garanterar vi med hjälp av vår prisgaranti.

  Förutom låga priser har du med oss, oavsett vilken leverantör du väljer, alltid möjligheten att ändra eller avboka din hyrbil helt kostnadsfritt upp till 48 timmar innan angiven upphämtningstid. Dessutom har du alltid tillgång till högkvalitativ kundservice som finns där för att stötta dig under hela hyrbilsprocesscen. Vi på Auto Europe finns med dig hela vägen, inte bara vid bokningstillfället.

  National - Hyrbilsinformation Budget - Hyrbilsinformation Europcar - Hyrbilsinformation
  Hertz - Hyrbilsinformation Avis - Hyrbilsinformation Sixt - Hyrbilsinformation

  Om du har fler frågor angående våra leverantörer eller vill hyra bil i Frankrike men känner att något är oklart, tveka inte att höra av dig till oss på telefonnumret +46 10 888 66 52 (eller via email seres@autoeurope.de). Vi besvarar gärna alla dina frågor och kan ge dig mer information angående saker som kostnad för extra förare, den lokala leverantörens öppettider, var du lämnar bilnycklarna om kontoret är stängt samt hjälper dig hitta eventuella speciella rabatter och erbjudanden.


  Vanliga frågor och svar om att hyra bil i Frankrike

  Kontakta ossVi förstår att många frågor kommer upp och att det kan kännas lite läskigt när man ska hyra bil i ett främmande land. För att hjälpa dig känna dig trygg och säker har vi därför besvarat de vanligaste frågorna som ställs när man ska hyra bil i Frankrike. Vi tar upp allt från åldersrestriktioner, betalningsmetoder, försäkring och mycket mer. Hittar du trots allt inte svaret på din fråga nedan är du varmt välkommen att kontakta våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52. De pratar svenska, är tillgängliga sju dagar i veckan och hjälper dig gärna med alla dina frågor och funderingar.


  Hur gammal behöver jag vara för att hyra bil i Frankrike?

  Även om det är lagligt att ta körkort och köra i Frankrike när man är 18 år, kan reglerna skilja sig för biluthyrning. Åldersrestriktioner för att hyra bil i Frankrike varierar beroende på vilken leverantör man väljer, de flesta företagen har speciella villkor för personer som är under 21 och vissa även för personer under 26. Kunder i denna åldersgrupp kan räkna med att en så kallas ung föraravgift tillkommer, hur mycket avgiften är på bestäms av leverantören och kan därför skiljas mellan de olika företagen. Förutom ung föraravgift kan det för personer över en viss ålder även tillkomma en så kallad senioravgift. Än en gång beror detta på vilken leverantör man hyr med, men tänk på att priset för unga och seniora förare i Frankrike kan vara högt. Det är därför viktigt att du har koll på denna avgiften redan innan du kommer till kontoret för att hämta upp ditt fordon.

  För att se om ung föraravgift eller senioravgift tillkommer med en viss leverantör och bil kan du klicka på Prisdetaljer i samband med bokningen. Där kommer du hitta alla villkor såväl som pris för extra förare, bränslepolicy, täckning och såklart information om eventuella åldersgränser, ung föraravgifter och senioravgifter. Efter din bokning kan du även se denna information på din Auto Europe voucher. För mer information om olika åldersrestriktioner, vänligen besök vår sida som handlar om just det.

  När du letar efter en billig hyrbil i Frankrike på vår hemsida är det viktigt att du anger din ålder så vi kan ge dig korrekt information om eventuella restriktioner som kan vara relevanta för dig, samt så vi kan presentera pris inklusive möjliga avgifter relaterade till ålder. Är du ny till att semestra med en hyrbil kan det vara en bra idé att läsa vår sida som handlar om att hyra bil för fösta gången.

   

  Kan jag hämta upp en hyrbil i Frankrike på ett ställe och lämna på ett annat?

  Det går bra att boka hyrbil i en stad och lämna den i en annan, en så kallad envägshyra. För envägshyror tillkommer en extra avgift som bestäms av leverantören. Denna avgift betalas antingen i samband med bokningen eller när du hämtar upp fordonet. Vill du lämna bilen i ett annat land än Frankrike går det också att göra, vissa restriktioner kan dock förekomma. Oavsett om du vill boka en nationell eller internationell envägshyra är det extremt viktigt att du meddelar oss dina resplaner i förväg så vi kan se om din resväg är tillåten eller inte. Till exempel är det inte tillåtet för alla bilar i lyxkategorin att lämna landet och andra restriktioner för specifika fordon, tidsperioder, leverantörer, länder och städer kan förekomma. Meddela oss dina resplaner så ger vi dig all information du behöver!

  Vi på Auto Europe tjänar inget på avgifterna för envägshyra eftersom det är den lokala leverantörens avgift. Vi tycker dock det är viktigt att kunder är medveten om denna extra avgift redan innan bokningen, på vår hemsida kan du därför tydligt se det uppskattade priset för envägshyra under den totala summan för ett specifikt fordon. Det är helt upp till leverantörerna vad priset för envägshyra är, att hämta bilen i Lyon och sedan lämna den i Paris kan därför vara helt gratis med vissa leverantörer och kosta med andra.

  Även om de flesta hyrbilsföretagen i Frankrike tillåter inresor till grannländer som Italien, Tyskland och Spanien utan några märkvärdiga restriktioner kan det för resor i Östeuropa förekomma andra regler. Än en gång beror detta på vilken leverantör du väljer eftersom de har olika villkor när det kommer till inresa och utresa i andra länder än hyreslandet.

  Vänligen uppmärksamma att även om du inte ska lämna bilen i ett annat land, utan kanske bara besöka landet för att sedan köra tillbaka och lämna hyrbilen i Frankrike, så måste du meddela detta i förväg. Med störst sannolikhet kommer leverantören ta ut en gränsavgift för detta som betalas lokalt. På din Auto Europe voucher kan du i villkoren se beloppet för gränsavgiften, summan visas i den lokala valutan (i detta fallet euro).

   

  Behöver jag ett kreditkort för att hyra bil i Frankrike?

  Ja, du behöver alltid ett kreditkort i huvudförarens namn när du hyr bil i Frankrike. Anledningen till detta är att du behöver lämna en säkerhetsdeposition hos leverantören. Avis, Hertz, Sixt, Alamo, Budget, Europcar eller vem du nu hyr av kommer låsa en viss summa på ditt kreditkort som sedan släpps igen efter avslutad hyra. Förutsatt att fordonet återlämnas utan skador och i samma skick som det var i början av hyresperioden det vill säga.

  Det är värt att nämna att debitkort inte accepteras i Frankrike och att du inte kan lämna en säkerhetsdeposition med hjälp av debitkort. När du betalar den första reservationsavgiften på vår hemsida accepterar vi inte heller debitkort, du behöver alltså ett kreditkort både för att boka och hämta upp din hyrbil i Frankrike. Observera också att på grund av det höga värdet på premium och lyxbilar kan den lokala leverantören kräva att två kreditkort i huvudförarens namn lämnas vid hyra av de bilkategorierna.

  För att se vilka kreditkort som accepteras av din leverantör, vänligen tryck på Prisdetaljer efter du valt bil på vår hemsida. Där hittar du all information om betalningsmetoder under rubriken “Information om leverantörens betalningspolicy”. Har du mer frågor kan du läsa vår sida angående att hyra bil med kreditkort.

   

  Vilka är de viktigaste körreglerna i Frankrike?

  Att köra i Frankrike är inte någon konst, trafikreglerna skiljer sig inte mycket från de i Sverige. Att ha koll på hastighetsgränserna är dock viktigt om man vill undvika böter. Håll alltid utkik efter vägskyltar som indikerar hur snabbt du får köra (detta anges i km/h). Det brukar handla om att man får köra i 130 km/h på tullbelagda motorvägar, 110 km/h på tvåfiliga vägar och vägar utan vägtull samt 50 km/h på landsvägar och i städer. Som sagt kan detta variera, speciellt vid tuffa väderförhållande som regn, snö och dimma, så uppmärksamma alltid vägskyltarna för att se vad som gäller. Vid en nödsituation ring 15 för sjukvård, 17 för polis och 18 för att nå brandstationen. Det europeiska allmänna nödnumret för alla typer av nödsituationer är 112.

  Ska du resa med barn är det essentiellt att du också följer landets lagar vad det gäller att köra med barn i bilen. Alla personer under nio år måste sitta i en bilbarnstol i baksätet om de väger mellan 9-15 kg. Barn under nio år som väger mer än 15 kg måste sitta på en bilkudde. Bilbälte är obligatoriskt för alla passagerare, oavsett ålder. Det är också olagligt att prata i telefon medan man kör, även om man använder högtalare eller hands-free. Precis som i Sverige ska helljus användas när synligheten är dålig, dock aldrig så det bländar eller stör andra bilister.

  Innan du beger dig ut på de franska vägarna bör du se efter så att det finns en reflexväst och varningstriangel i bilen ifall du skulle vara med om en olycka eller skada. Var också medveten om att Frankrike har över 2,000 fartkameror utsatta (vissa utan varningsskyltar), håll därför alltid hastighetsgränserna!

  Frankrike är känt för sin bubblande champagne och sina utsökta viner, men drick inte dessa alkoholhaltiga drycker och sen sätt dig bakom ratten. Även om alkoholgränsen är något högre än vad den är hemma i Sverige så rekommenderar vi aldrig att köra bil efter du har druckit. Alla förare med över 0.05% alkohol i blodet riskerar att åtalas för rattfylleri. Det är också värt att veta att det numera är obligatoriskt för alla franska bilar att vara utrustade med alkoholtest som ska användas om polisen ber dig. Vill du lära dig mer om hur det är att köra i Frankrike kan du göra det på vår användbara sida om franska trafiklagar och regler.

   

  Behöver jag betala vägtull när jag kör min hyrbil i Frankrike?

  Ja, men inte på alla vägar. Ser du en skylt med texten autoroute peage vet du att du befinner dig på en motorväg med vägtull, eller snart kommer göra. Blåa skyltar med bokstaven A följt av ett nummer hänvisar till vilken motorväg du befinner dig på. Betala för tullen gör du med hjälp av den biljett du fått i ett av båsen du passerat för att köra på motorvägen. När du sedan lämnar den tullbelagda vägen kör du igenom ännu ett bås där du visar din biljett och sedan betalar för din körsträcka. En grov uppskattning på vad det kostar är 1 euro per 1.5 mil, att köra mellan Paris och Bordeaux till exempel brukar alltså lända på runt 55-60 euro. Priset kan variera beroende på datum, trafik och tid på dygnet. Klicka här för mer information om hur du beräknar vägtullkostnaden i Frankrike.

  Betalningssätt som accepteras är kontanter (det är alltid smart att ha en liten summa kontanter i bilen) och bankkorten Mastercard och Visa. Observera att bås som mottar kontanter är markerade med gröna pilar och bås som bara accepterar bankkort är skyltade med respektive kreditkorts logga.

  Fler och fler resenärer som upplever Frankrike i en bil väljer alternativet att använda sig av det digitala Télépéage Liber-t systemet. Det innebär att man har en sändare i sitt fordon som gör att man kan köra på tullbelagda vägar utan att behöva stanna och betala. Fråga din hyrbilsleverantör för mer detaljer.

   

  Vilken typ av försäkring behöver jag till min hyrbil Frankrike?

  Ska du hyra bil i Frankrike via Auto Europe är du i trygga händer eftersom alla våra fordon inkluderar brandskydd, ansvarsskydd, kollisionsskydd och stöldskydd som markant minskar ditt ekonomiska ansvar om något skulle hända. Vill du minska din självrisk ännu mer, eller helt eliminera den, erbjuder vi även möjligheten till att göra det.

  För ett lågt pris kan du lägga till vårt skydd Fullt skydd mot skada som ger dig återbetalning av självrisken ifall det oväntade skulle hända. Dessutom täcker Fullt skydd mot skada delar av bilen som kollisionsskyddet (CDW) inte gör, bland annat däck, hjul, underrede, sidospeglar, insida, lås, skadade eller borttappade bilnycklar och mycket mer.

  För att se skydd och villkor på en specifik hyrbil, tryck på Prisdetaljer efter du har fyllt i din önskade destination, hyresdatum och bil. Där hittar du all information om försäkringar, skydd, självrisk och mycket mer under rubriken “Generella affärsvillkor”. Där finns också information om Auto Europes skydd Fullt skydd mot skada och Utan självrisk med utökat skydd för hjul, glas, undersida och tak.

  Möjligheten att köpa försäkring hos den lokala leverantören i samband med upphämtningen finns också. Tänk dock på att Auto Europe inte kan återbetala någon lokalt köpt försäkring eller skydd, även om det visar sig att extra försäkring inte hade behövts införskaffats.

  När man ska hyra bil är ofta skydd och försäkring ett stort orosmoment. Vi förstår att det kan vara förvirrande med alla facktermer, invecklade formuleringar och förkortningar som CDW och TP. För att vägleda dig genom hyrbilvärldens all kluriga begrepp har vi här sammanfattat informationen så att du enklare ska kunna förstå de olika skydden och försäkringarna som erbjuds vid bilhyra. Du kan också läsa mer om våra olika hyrbilsskydd på vår hemsida eller kontakta oss om du har några frågor.

   

  Kan jag lägga till en extra förare till min hyrbil i Frankrike?

  Att lägga till en (eller flera) extra förare som också får köra den hyrda bilen går absolut att göra om du hyr bil i Frankrike. Detta är väldigt eftertraktat för stora kompisgäng eller familjer eftersom det tillåter flera att dela på tiden spenderad bakom ratten. Tänk på att alla extra förare måste registreras hos leverantören och då kunna vissa upp ett giltigt körkort, pass och/eller ID-kort. Görs inte detta täcks den oregistrerade chauffören inte av skyddet och blir därför ekonomiskt ansvarig för alla skador vid brand, stöld, olycka, kollision osv.

  Vissa leverantörer tar en avgift för extra förare medan vissa erbjuder denna tjänsten helt gratis. För att se kostnaden för extra förare på ett specifikt fordon och destination klickar du dig in på Prisdetaljer och sedan Information om chauffören. För hyrbilar i Frankrike kommer summan där visas i euro eftersom det är den valuta man använder i landet. Efter slutförd bokning kommer du också kunna se priset för extra förare på din voucher.

  Vill du inte betala för en andra förare men ändå kunna njuta av att dela chaufför-bördan kan du kolla in våra erbjudande som inkluderar en gratis extra förare. På så sätt kan du och dina resekamrater dela på körtiden utan att förlora en enda krona. Våra gratis extra förare erbjudande finns på flera destinationer och uppdateras regelbundet så håll utkik så du inte missar din chans!

  Vi vill än en gång påpeka hur ytterst viktigt det är att alla som ska köra hyrbilen registreras och godkänns av leverantören innan de sätter sig bakom ratten. Om någon oregistrerad person kör så upphävs all täckning och hen är själv ekonomiskt ansvarig för alla skador, olyckor och stölder. Det betyder att det inte finns något självriskbelopp som begränsar ansvaret, utan den oregistrerade föraren är helt personligt ansvarig oavsett vad för skydd och försäkringar som har köpts i förväg. Detta är anledningen till att alla förare måste meddelas och godkännas i förväg.

   

  Behöver jag miljömärke för min hyrbil i Frankrike?

  Ett miljömärke (också kallat miljödekal, emission sticker och på franska le certificat Crit’Air) kan behövas i Frankrike beroende på vart i landet du ska. Den 29:de juni 2016 införde flera franska städer körförbjudna eller delvis körförbjudna zoner för att minska biltrafiken och utsläppen. Bland annat har Grenoble, Lille, Lyon, Marseille, Rennes, Strasbourg, Paris och Toulouse en del sådana zoner, på franska kallas de zones à circulation restreinte. Alla fordon (även hyrda) som parkerar eller kör i dessa zoner måste tydligt uppvisa ett miljömärke i framrutan som visar att fordonets utsläpp är godkända. Befinner man sig i en zones à circulation restreinte utan ett miljömärke kan man få böter på upp till hundra euro. Uppmärksamma att det finns två olika miljöreglerade körzoner, en som är permanent (ZCR – Zone à Circulation Restreinte) och en som är temporär (ZPA – Zone de la Protection de l’Air).

  Miljözonerna finns för att minska skadliga utsläpp i områden och städer där luften överlag är dålig, oftast i storstäder. Initiativet kommer från den franska regeringen och det är också dem som har utformat lagarna och reglerna kring systemet. Till exempel kommer miljömärket i sex olika färger (grön, lila, gul, orange, vinröd och mörkgrå) och de olika färgerna har olika restriktioner. Färg på märket bestäms utifrån fordonets ålder, kategori, cylindervolym och så vidare.

  Att införskaffa ett miljömärke i Frankrike kostar runt 3-4 euro och kan göras på www.certificat-air.gouv.fr. För resenärer som hyr bil ingår detta dock oftast redan i din hyra och du behöver därför inte oroa dig (förutom att du fortfarande behöver vara uppmärksam på att undvika de körförbjudna zonerna). Fråga din leverantör för mer information när du hämtar upp din bil och dubbelkolla alltid att miljömärket finns i vindrutan innan du lämnar hyrbilskontoret.

   

  Kan jag åka färja med min hyrbil i Frankrike?

  Nej, det är inte tillåtet att åka färja med din hyrbil. Undantag kan förekomma, men om du inte har fått ett godkännande av Auto Europe i förväg är det strikt förbjudet att ta med sig bilen över till någon av de franska öarna. Vill du besöka landets största ö Korsika rekommenderar vi istället att du lämnar hyrbilen på fastlandet och sedan bokar en separat bil på den franska Medelhavsön.


  Andra uthyrningsalternativ i Frankrike

  Auto Europe erbjuder biluthyrning till bästa pris i Frankrike och har ett stort utbud på leverantörer, fordonskategorier och bilmärken. Vi har något för alla typer av resor, budgetar och önskemål - från våra bensinsnåla och billiga bilar i Miniklassen och Ekonomiklassen till våra mer bekväma och rymliga kategorier Standard/Full-Size och SUV. Där emellan finner du enormt många fordon i alla möjliga storlekar och prisklasser. Drömmer du om att uppleva sommaren på Franska Rivieran i still kan vi varmt rekommendera att hyra en elegant cabriolet så du kan känna vinden i håret medan du kör längst den magiska kusten.

  Utöver detta har vi moderna husbilar och minibussar med plats för mellan 7-12 personer - Perfekt om ni är en stor grupp på semester tillsammans som vill resa runt i Frankrike säkert och bekvämt!

  Kolla in vår omfattande fordonsflotta för att få en överblick över vad för typ av fordon du kan boka inför din kommande resa i Frankrike.

  Hyra lyxbil Frankrike Hyra minibuss i Frankrike Hyra husbil i Frankrike

  Hyra lyxbil i Frankrike - Auto Europe är stolta över vår exklusiva och högkvalitativa samling av lyxbilar. I Frankrike har du bland annat möjligheten att köra bilmodellerna BMW X5, Mercedes AMG GT, Porsche 718 Spyder, Maserati Ghibil, Lamborghini Huracan och Audi TT Roadster för att bara nämna några på utvalda destinationer.

  Hyra minibuss i Frankrike - Frankrike med sina idylliska och öppna landskap det ultimata landet att utforska med en grupp vänner eller sin familj. Boka en minibuss och snåla inte på bekvämligheten även om ni är en stor grupp, hos oss hittar du fordon med plats för upp till tolv personer!

  Hyra husbil i Frankrike - Gör din resa ännu bättre och boka en billig husbil i Lyon, Nice, Nantes eller i huvudstaden Paris och upptäck detta romantiska land på egen hand. Varför slösa pengar på boende när du kan ta med dig ditt hem vart du än kör? Hitta fantastiska erbjudande på husbilar här på vår hemsida!


  Nyttiga länkar

  Reseguide och information om Frankrike

  Vinterutrustning i Frankrike