Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ BEAUVAIS FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Beauvais flygplats med Auto Europe

  Hyrbil från Paris Beauvais flygplats, den lilla flygplatsen som främst betjänar lågprisflygbolag från Storbritannien och Europa, kommer att ge dig en snabb start på din resa i Frankrike. Ett stort urval av uthyrningsleverantör och bilar finns tillgängliga från Auto Europe plus några av de bästa priserna på marknaden vilket ger dig ett riktigt toppen-erbjudande när du hyr bil på Beauvais-Tille flygplats.

  Flygplatsen ligger ca 85 km norr om Paris. Bilresa hit tar ca 1 timme och 15 minuter via A16. Varför inte köra in till Beauvais för lunch innan du kör vidare till Paris eller till den vackra naturen och besöker de charmiga byarna på väg till Reims, en av de största producenterna av champagne! För fler restips och idéer, besök vår guide till en roadtrip resa runt Paris och dess omgivningar.

  Flygplatsinformation

  Paris Beauvais-Tille Airport (BVA)
  Officiellt namn: Franska: Aéroport de Beauvais-Tillé
  Adress: 60000 Beauvais, Frankrike
  Läge: Beläggen cirka 85 km norr om centrala Paris.
  Flygbolag på flygplatsen: Air Moldova, Blue Air Mgt, Eurolot, Jetairfly, Ryanair, and Wizz Air.

  Terminaler

  Paris Beauvais-Tille flygplats består av två terminaler, som ligger bredvid varandra. Det finns ett fåtal restauranger, barer och butiker både på flygsidan och på de allmänna området.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Att hyra bil på Beauvais flygplats är eneklt då biluthyrningsdiskarna ligger belägna i ankomsthallen på bägge terminalerna och parkeringen är direkt över vägen. Om du behöver upphämta din hyrbil utanför ordinarie öppettider, kan detta ordnas mot en extra kostnad. För att återlämna bilen utanför ordinarie öppettider finns det nyckelskåp för dig att lämna dina nycklar i. Kontrollera med personalen på plats när du upphämtar fordon om de har några särskilda krav för uthyrningen. Det är mycket viktigt att du kontrollera villkoren på din vouchern när du bokar ett fordon.

  Uthyrare Öppettider
  Avis 8.00 till 15.00 och 17.00 till 23.00
  Mån-lör 8.00 till 23.00
  Hertz 7.00 till 23.00
  Europcar Sön-lör 8.00 till 23.00
  Enterprise Mån-fre 7.45 till 23.00
  Helg 8.00 till 12.00 och 13.00 till 23.00
  UCAR Mån-fre 8.00 till 12.00 och 13.30 till 17.00
  Sixt Mån-sön 8.00 till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  I terminalbyggnaden hittar du en turistkontor tillsammans med ett urval av restauranger, barer och butiker.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Om du ska vidare direkt till Paris efter ankomsten, kan du köra på motorvägen A1 mot Lille och ta av på A16, resan tar ca 1 timme. Alternativt kan du ta en rutt som tar en timme och 15 minuter på A16. Om du ska vidare mot Rouen, ta väg N31/ E46 mot Beauvais/Reims/Darnetal/A.A. des Deux Rivieres. Besök vår informationssida för trafikreglerna i Frankrike.

  För dig som inte ska hämta upp hyrbil på Beauvais flygplats, finns det en buss som går från flygplatsen Beauvais-Tille till Paris - Porte Maillot. Efter ankomst, gå mot parkeringen och bussen kommer att vara där och avgår var 20/25 minuter efter flygets ankomst. Du kan köpa biljetter innan bussen avgår. På vägen tillbaka, om du ska flyga från Paris Beauvais Tille Airport, kan du åka från Paris - Porte Maillot parkeringen "Pershing", vilket tar 1 timme och 15 minuter.

  Ett annat alternativ är busslinje nr. 12 från Paris Beauvais Tille Airport in till den historiska stadskärnan i Beauvais, där du kan ta tåget från Beauvais Gare SNCF. Tåget går direkt till Paris Gare du Nord och tar ca 75 minuter.

  Parkeringstips

  Det finns gott om parkering på Paris Beauvais-Tille flygplats med cirka 4000 parkeringsplatser. Parkeringen ett ligger belägen direkt framför terminalen för enkel åtkomst och enbart 2 minuters promenad. Parkeringen två är ligger vid sidan av terminalen 2, båda är perfekt för korttidsparkering eller för dig som bara ska lämna av en resenär snabbt. Parkeringen fyra är för långtidsparkering och är cirka 10 minuters promenad bort från terminalbyggnaderna.

  Parkeringsmöjligheter inne i Paris centrum är begränsade på grund av stort antal fordon som parkerar på gatan. Du kan betala för parkering på gatan, med "Paris Carte", tillgängligt från kiosker eftersom parkeringsautomater inte accepterar kontanter. Det finns också underjordiska parkeringsplatser i Paris där du kan förboka din parkeringsplats.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Beauvais