Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  INFORMATION OM HYRBILSKATEGORIER OCH STORLEKSGUIDE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Översikt - hyrbilskategorier hos Auto Europe

  Auto Europe erbjuder ett brett utbud av fordonskategorier i över 180 länder i världen. För singlar och par passar en minibil/ekonomiklass kanske perfekt för korta utflykter på resmålet. Är man en familj som behöver mer utrymme bör man alla gånger välja en större bilkategori som ex. en mellanklass eller kanske en Minibuss.

  Här ser du en översikt över de allra mest populära fordonskategorierna och modellerna bland Auto Europes kunder. För att få mer information klickar du på vald kategori. Vi hoppas att denna information ska förenkla ditt val av en passande hyrbilskategori.

  Miniklass

  Miniklassen är den minsta hyrbilskategorin hos Auto Europe. Här hittar du de allra billigaste hyrorna och de allra mest bränslesnåla fordonen. En minibil passar utmärkt till en kort dagsutflykt eller då man besöker städer och inte är fler än 2-4 personer med lite bagage.

  Läs mer om miniklassbilar

  Ekonomiklass

  Liten, smidig och sparsam. Ekonomiklassen är det bästa alternativet vid korta och medellånga utflykter för max 2 personer med packning. Naturligtvis passar den även för 4 personer som vill åka en kort sträcka till stranden, centrum eller till en viss destination.

  Läs mer om Ekonomiklassbilar

  Kompaktklass

  En bil i kompaktklassen utmärker sig genom sin sparsamma bränsleförbrukning och genom mer plats, jämfört med ekonomiklassbilen. I denna kategori får upp till 3 små till medelstora resväskor plats.

  Läs mer om hyrbilar i kompaktklassen

  Mellanklassen

  Resenärer som gärna vill ha ökad komfort men för en rimlig penning hittar det perfekta fordonet i mellanklassen. Upp till fyra medelstora resväskor får utan problem plats i bagageutrymmet.

  Läs mer om hyrbilar i mellanklassen

  Standard / full size-klassen

  Boka en hyrbil i standard / Full Size-klassen och njut av härlig komfort i dessa underbara fordon. Bilar i dessa två fordonskategorier erbjuder många angenäma funktioner och dessutom riktigt gott med plats för väskor och passagerare.

  Läs mer om hyrbilar i standard / Full Size-klassenn

  Lyxklass

  Om du vill hyra ett fordon av ypperta klass och med den allra bästa komforten väljer du lyxkategorin hos Auto Europe. Unna dig en ultimat och lyxig körupplevelse. Här hittar du flertalet sportbilsmärken och bilar ut premiumsegmentet från våra partners.

  Läs mer om lyxbilar

  Cabriolet

  Njut av fullkomlig frihet och hyr en cabriolet med Auto Europe. Kom närmare naturen och gör din semester till en oförglömlig upplevelse. Läs mer om de olika modellerna och det stora urvalet när du bokar en lyxigare bil.

  Läs mer om att hyra en cabriolet

  SUV

  Stor, säker och ytterst rymlig. Så utmärker sig ett fordon i SUV-kategorin. Dessa fordon är perfekta för vintersport och anspråksfullt resande.

  Läs mer om hyrbilar i SUV-kategorin

  Minibuss

  Vill du hyra bil och behöver transportera mycket bagageutrymme men vill trots detta ändå resa bekvämt? Då bör du hyra en minibuss med oss på Auto Europe! En Minibuss passar perfekt för ett resesällskap eller en stor familj med mycket packning.

  Läs mer om att hyra minibuss

  Hur bokar jag en hyrbil hos Auto Europe?

  Boka en hyrbil till din semester med Auto Europe. Var flexibel och mobil med den allra bästa följeslagaren på din resa. Boka nu direkt online på vår hemsida eller kontakta våra hyrbilsspecialister sju dagar i veckan på det telefonnummr +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).