Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  UTFORSKA MINIBUSS-KLASSEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyra minibuss i Europa och övriga världen!

  En grå minibuss från Auto EuropeVi på Auto Europe vet hur praktisk en minibuss kan vara, särskilt för en familjesemester eller för vilken grupp som helst som ska resa runt med mycket bagage. Med en hyrbil ur minibusskategorin får du många fördelar. Det finns alltid en naturlig samlingspunkt, gott om utrymme inne i bilen vilket gör att det inte känns lika instängt under långa färdsträckor, man har alltid har någon att prata med om man blir uttråkad samt att det är väldigt enkelt att resa runt till olika sevärdheter snabbt och smidigt. Testa att hämta upp en minibuss i Berlin och utforska staden innan du reser vidare på Autobahn till andra delar av Tyskland eller Europa.

  Varför du ska hyra en minibuss med Auto Europe

  Det finns flera skäl till varför du ska hyra en minibuss av Auto Europe. Främsta anledningen är givetvis det extra utrymmet du får och som alltid till marknadens lägsta priser när du bokar med oss. Men vad de flesta inte tänker på är att du även efter din hyra kan utnyttja vår kundtjänstavdelning för fakturafrågor eller annan återkoppling!

  Mer utrymme - I en minibuss finns det onekligen extra utrymme för bagage, något som är riktigt prisvärt med tanke på att du slipper kånka runt med din packning och gång på gång försöka trycka in den i taxibilar, bussar och tåg. Direkt när du fått nyckeln kan du öppna upp de två stora dörrarna där bak, lasta in ditt bagage och påbörja din resa! Oavsett om du behöver en minibuss för 15 personer eller bara kanske för 7 personer, kan vi arrangera detta åt dig. Vi har möjlighet att leverera hyrbilar på hela 24.000 stationer i 180 länder.

  Kostnaden - När ni reser med en stor grupp personer, som till exempel på en affärsmässa i Düsseldorf kostar det inte mer än om varje enskild person skulle hyra en bil var för sig eftersom skatter, vägtullar, navigationsystem och försäkringar behövs på flera bilar, till skillnad från när ni bara hyr en bil. Dessutom minskar sannolikheten för skada eller stöld. Med en minibuss sparar hela gruppen både tid och pengar!

  Stilen

  När du hyr en minibuss behöver du inte offra stil för funktion! Auto Europe samarbetar med många uthyrare runt om i världen, vilket innebär att vi kan erbjuda minibussar i premium- och lyxklassen som till exempel Mercedes Viano.

  Hur du bokar din minibuss

  För att kunna erbjuda dig de bästa priserna på hyrbilar världen över, samarbetar Auto Europe med de största och främsta biluthyrnigsföretagen i branschen. Då vi kan arrangera upphämtning på över 24.000 olika destinationer i 180 olika länder, kan du enkelt välja vart du vill hämta ut din bil, vare sig det är på flygplatsen eller inne på ett stadskontor inne i Frankfurt - när du bokar minibuss med Auto Europe är båda alternativen möjliga!

  Hur du bokar en minibuss i 3 enkla steg

  Måste du hyra en minibuss? Då har du hittat rätt! Auto Europe är specialister på att leta fram minibussar åt våra kunder till det lägsta priset och kan assistera dig i valet av hyrbil, så att du får ett fordon som passar dina behov och budget. Vi är naturligtvis medvetna om att våra kunder lägger en stor vikt vid en enkel, säker och prisvärd bokningsprocess, av denna anledning arbetar vi ständigt med utveckling och förbättring av våra bokningsprocesser. Med 3 enkla steg "Sök", "Välj" och "Boka" kan du snabbt och säkert hyra din minibuss. Du kan också välja att ringa vår hjälplinje och prata med våra svensktalande hyrbilsexperter som finns tillgängliga på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) alla dagar i veckan.

  Vilken minibuss är den rätta för dig?

  En vit minibuss på en asfalterad väg med grön skog i bakgrunden Minibuss för flera personer
  Vi kan arrangera minibussar för 7, 9 och 15 personer.
  En grå Mercedes Sprinter Mercedes Sprinter
  Utrymme, Stil och lyx är standard när du hyr en Mercedes Sprinter.
  En svart Mercedes-Benz Viano i stadsmiljö Mercedes-Benz Viano
  Med en Mercedes Viano åker du bekvämt och med stil.
  En kvinna som sitter i en blå minibuss får ett par bilnycklar från en person Envägshyra
  Kontakta oss så tar vi reda på tillgänglighet och envägsavgift

  Populära minibussar att hyra

  Nedan ser du några av de populäraste minibuss-modellerna som finns i vår flotta.

  Citroen Berlingo hyra minibuss Fiat Doblo hyra minibuss Ford Galaxy hyra minibuss
  Citroen Berlingo Fiat Doblo Ford Galaxy
  Opel Vivaro hyra minibuss Mercedes Vito hyra minibuss Peugeot Traveller hyra minibuss
  Opel Vivaro Mercedes Vito Peugeot Traveller
  Seat Alhambra hyra minibuss Nissan Primastar hyra minibuss VW Caddy hyra minibuss
  Seat Alhambra Nissan Primastar Volkswagen Caddy
  VW Caravelle hyra minibuss VW Transporter hyra minibuss Renault Traffic hyra minibuss
  Volkswagen Caravelle Volkswagen Transporter Renault Traffic

  Läs mer om våra hyrbilskategorier

  Miniklass Ekonomiklass Kompaktklass
  Mellanklass Standard / Full Size SUV
  Lyxbil Cabriolet