Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I MIAMI

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Miami – Hitta din perfekta hyrbil

  Miami är en av de mest populära städerna att besöka i USA och för att få ut det mesta av din resa är ett självklart val att resa med hyrbil i Miami. Miami är den första och mest kända badorten i Florida, och här är klimatet en riktig dröm. Pulsen är hög i denna stad och kändisfaktorn ännu högre. Njut av friheten där du kan bestämma allt över din resa och ha en härlig semester i Florida.

  Med Auto Europe kan du vara säker på att du får utmärkt service och de bästa priserna. Vi förmedlar hyrbilar från världens ledande biluthyrare och kan på så sätt erbjuda biluthyrning på över 24 000 stationer runt om i världen. Med över 60 års erfarenhet av biluthyrning arbetar vi varje dag, året runt för att du som kund ska få det bästa priset till den bästa servicen. Se gärna vad våra tidigare kunder tycker om att hyra bil genom att läsa deras utvärderingar av hyrbil i Miami.

  Hur är trafiken i Miami?

  Som i de flesta amerikanska städer är det bil som gäller om man ska kunna ta sig någonstans på ett smidigt sätt, vilket gör det utmärkt att hyra bil i Miami. Här är några saker att tänka på när du kör bil i Florida och USA:

  • Håll dig i rätt fil på motorvägen
  • Lämna företräde till skolbussar med blinkande röd signal.
  • Tänk på att vissa motorvägar har vägtull.

  Miami är mycket anpassat för biltrafik. Vägarna är breda och skyltarna är tydliga. Florida Turnpike är ett vägnät där vissa tullavgifter inte kan betalas med kontanter. Tullarna betalas oftast med ett betalningssystem som kallas SunPass. Vägarna är byggda i ett rutnätsystem, som gör det lätt att hitta. Försök att undvika att köra vägar som US-1, I-95 och Collins Avenue under rusningstid. I övrigt är det lugnt och stressfritt att köra bil i Miami. Om du vill veta mer om bilkörning i USA kan du besöka vår körguide för USA.

  Var kan jag parkera min hyrbil i Miami?

  I Miami Beach kan det vara svårt att hitta parkering men i innerstan finns många bra parkeringshus. Om du planerar att parkera endast några timmar kan en parkering på gatan vara bra. Tänk på att lägga i tillräckligt med pengar och att inte glömma av tiden då man snabbt kan få parkeringsböter. Om du kör ute på landsbygden är det betydligt lättare att hitta parkering. Undvik att parkera mitt i Miami under rusningstrafik.

  Miami Parking Authority driver de flesta av de offentliga parkeringsplatserna i Downtown, Coconut Grove, Brickell, Little Havana, Wynwood och Design District. Det enklaste sättet att betala för parkering i dessa områden är att ladda ner Pay by Phone-appen. Titta noggrant på tecken som anger om gatuparkering endast är för boende eller är tillgänglig för allmänheten. Det enklaste sättet att betala för parkering på Miami Beach är att ladda ner ParkMobile-appen. Eftersom parkering ibland kan vara begränsad (speciellt under högtrafikstider) rekommenderar vi att du använder ParkMe - Miami Beach-appen, som visar dig omedelbart där parkeringsplatser finns.

  Miami flygplats

  Om du ska hyra bil i Miami finns det många uthyrare på flygplatsen att välja mellan. Miamis flygplats ligger 13 km nordväst om Miami centrum och är en av USA:S största flygplatser. Flygplatsen är bland annat American Airlines primära knytpunkt till Latinamerika. Hit kan man åka från Sverige med till exempel SAS eller Norwegian.

  Officiellt namn: Miami International Airport (MIA)
  Hemsida: www.miami-airport.com/
  Telefonnummer: +1 305-876-7000

  Att göra i Miami

  Miami är en stad där turkost vatten möter vackra stränder och förutom att sola och bada finns det många andra saker att göra. Vi har samlat en liten lista på saker man inte får missa att när man är i Miami.

  • Miami Beach: Miami Beach ligger ungefär en halvmil från Miami och det finns många saker man kan göra här, som att sola och bada, besöka exilkubanska stadsdelen Little Havanna och mycket annat. Stranden som även kallas för "SoBe" befinner sig på spetsen av ön och har vit sand, många olika hotel, resturanger och barer.

  • Art Déco Historic District: Art Déco-området ligger i hjärtat av South Beach och här kan man hitta 800 olika byggnade byggda mellan 1923 och 1943. Området är en turistattraktion i sig och de kan ta ca 90 minuter att ta en guidad tur. Ingen byggnad är den andra lik och det kan vara riktigt kul att gå runt bland byggnaderna. I mitten av januari hålls även "Art Déco Weekend"! Med olika aktiviteter som liveband, modevisningar och föreläsningar.

  • Bayfront Park: Denna park är inte som alla parker och är garanterat värd ett besök! Här kan man gå på gratis yogakurser, ta med barnen för att besöka lekplatserna, eller gå på någon av de temporära utsällningarna som finns att se.

  • Wynwood: Wynwood är en stadsdel som är känd för sin gatukonst. Här finns flertal målningar som rär målade på väggen och många kommer hit för att besöka och forotgrafera detta trendiga och hippa området med många saker att göra och äta. Wynwood ligger norr om Miami centrum och nås enklast med I-95.

  • Vizcaya Museums and Gardens: Detta museum var byggt 1916 och är en hyllning till den italienska renässansen. Museet innehåller mycket av de ursprungliga inredning och konstverk, och omges av frodiga, formella trädgårdar. Museumet är öppet alla dagar i veckan förutom tisdagar.

  Bästa dagsturerna med min hyrbil i Miami

  Varför inte dra nytta av din hyrbil i Miami och ta en dagstur med bilen? Med bil kan man smidigt och fritt ta sig till olika platser runt om och vi har samlat en liten lista på dagsturer man kan ta med bil:

  Everglades nationalpark

  Everglades nationalpark består av den södra delen av det stora våtmarksområdet Everglades. Parken täcker ett 6 105km2 stort område och är ett listat världsarv. Det finns ett antal parkeringar och vandringsleder inom parken. Den som besöks mest kallas Anhingaleden, där det finns chans till att komma nära fåglar som Häger och Amerikansk ormhalsfågel.Hit tar man sig med bil med vägen Ronald Reagan Turnpike, på en timme.

  Hollywood beach

  Hollywood beach ligger bara 35 kilometer från Miami, så den ultimata dagsturen är att besöka denna lite lugnare stranden. Denna strand är inte lika livlig som South Beach och passar därför de som vill uppleva en lite renare och mysigare strand.

  Fort Lauderdalde

  Det tar lite mindre än en timme från Miami till Fort Lauderdale, staden som kallad USA's Venedig. Här kan man ta sig ut och dyka, sola och bada eller bara gå längs den 40 km långa stranden. I-95 Express är den snabbaste vägen att ta, men vägen kan vara mycket traffikerad under rusningstid. Bilfärden tar ca. 40 minuter från Miamis innerstad.

  Geografisk information & historia

  1912 byggdes Flaglers järnväg som skapade en våg av expansion och strax efter det byggdes Overseas highway. Denna motorväg kopplade sammans Florida Keys till fastlandet. Tillväxten i Miami fortsatte öka genom första världskriget och in i mitten av 1920-talet. En förödande orkan 1926 stoppade Miamis tillväxt och satte staden i en tillfällig recession. Staden återhämtade sig inte förän vid mitten av 1930-talet och kom till att bli en semesterort med stora casinon, hotel och vackra stränder.

  Miami ligger i Florida i västra USA. Staden är delstatens näst största. Miami ligger vid atlantkusten och den kända halvön Miami Beach erbjuder många fina stränder och mängder av aktiviteter. Kör på Highway 1 söderut mot Key West. Miami är en storstad men är omgiven av stränder, nationalparker, botaniska trädgårdar och träskmarker. I Miami råder tropiskt monsunklimat med temperaturer runt 30-33 grader på sommaren och mellan 22-26 grader vintertid. På vintern kan dock temperaturen falla kraftigt nattetid.

  Bästa dagsturerna med min hyrbil i Miami

  Utanför flygplatsterminalen finns det en super shuttle bus som kör till och från centrum dygnet runt. Väl inne i Miami kan man välja mellan Metromover, ett gratiståg som du kan ta mellan kl. 05:00 - midnatt varje dag. Metrorail tar dig lite längre ut och metrobus är Miamis bussystem. Det allra vanligaste transportmedlet är dock bil. För att ta dig till Fort Lauderdale eller vidare till Orlando är dock bilen att föredra.

  Tågstation

  I skrivande stund byggs en ny centralstation i Miami som heter Miami Central Station. Vissa delar är redan klara, medan andra väntas bli klara inom några år. Härifrån utgår tågtrafik (Amtrak), MIA Mover, Greyhound bus och Metrobussar.

  Tågtrafik

  Amtraks Silver Service trafikerar två dagliga tåg från Miami till New York, Washington D.C och andra städer längs östkusten. Varje timme går Tri-Rail tåg varje dag från miami till West palm Beach, Boca Raton och Fort Lauderdale.

  Kan jag hyra husbil i Miami?

  Med Auto Europe är det inte bara möjligt att hyra bil, utan nu kan ni även hyra husbil i Miami med oss. Unna er det bästa och ta er resa till en helt ny nivå och res från Miami på helt andra villkor. Med en husbil har ni alla bekvämligheter som ni har hemma, plus fördelen att ni kan ta er runt till era önskade sevärdheter. Tänk också på hur mycket man sparar på alla dyra hotell och dylikt.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation