Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I NASHVILLE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Nashville med Auto Europe

  Nashville är huvudstad i den amerikanska delstaten Tennessee och är även känd som Music City och hem till countrymusik-industrin. Staden har många sevärdheter och attraktioner att uppleva under ditt besök till den vackra staden, däribland Country Music Hall of Fame, The Parthenon och The Hermitage som var hem till den före detta amerikanska presidenten Andrew Jackson.

  En hyrbil i Nashville låter dig uppleva hela den fantastiska delstaten i södern med vackra landskap med klippor, raviner, nationalparker och pulserande städer i din egen takt och till absolut bästa pris. På Auto Europe kan vi tack vare våra långvariga samarbeten med lokala och globala hyrbilsleverantörer inte bara erbjuda ett stort urval av fordon, utan även marknadens bästa priser. Det garanterar vi!

  Trafik och parkering

  Nashville ligger centralt belägen mellan 3 Interstate Highways, I-40, I-24 och I-65 , som förbinder staden med städer som Memphis och Chattanooga. Tack vare sitt läge kan även städer som St.Louis och Atlanta enkelt nås med hyrbil från Nashville. Tyvärr har staden mycket tät trafik under rusningstid och att trafiken stannar helt är vanligt på flera ställen runt staden. Vi rekommenderar dig att planera din resa väl och att kontrollera hur tät trafiken är på interaktiva live-kartor för att hitta din optimala rutt.

  Parkering

  Inne i centrala Nashville hittar du gatuparkering som är avgiftsbelagd mån-lör från 8.000 till 18.00. Efter klockan 18.00 och söndagar och helgdagar kan du parkera avgiftsfritt. Du betalar med hjälp av parkeringsmätare och avgiften ligger mellan 1-1.50 USD per timme. Staden har även ett stort utbud av parkeringsgarage att tillgå, både i privat regi och platser som erbjud av Metro Nashville Government. Priser varierar beroende på plats. 

  Geografisk information

  Nashville ligger belägen vid Cumberlandfloden, i delstaten Tennessee i södra USA. Klimatet är fuktigt, subtropiskt med varma och fuktiga somrar och generellt milda vintrar. Snöfall kan inträffa under vintermånaderna men är ofta inte speciellt starka och sker mestadels under januari och februari månad. Augusti till oktober är oftast de torraste månaderna och på våren och hösten drabbas staden ofta av stark åska som ibland kan leda till tornados. Den senaste incidenten skedde 2010.

  Nashville flygplats

  Nashville International Airport är en internationell flygplats cirka 15 km öster om centrala Nashville. Flygplatsen består av en huvudterminal med 3 våningar med anslutande gate-områden och tjänade nästan 13 miljoner passagerare år 2016. Passagerare terminalen är via busslinje 18 ansluten med de centrala delarna av staden och den centrala busstationen. Du som vill hyra bil i Nashville kan även välja att göra så från flygplatsen som optimal startpunkt.

  Nashville International Airport (BNA)
  Hemsida: www.flynashville.com
  Tel: (615) 275-1675

  Kollektivtrafik

  I Nashville kan du nyttja buss-och tåg förbindelser inom staden. Metropolitan Transit Autority erbjuder transport från en nybyggd knutpunkt i centrum och du hittar även tåg från stadens tågsystem Music City Star som knyter samman centrala Nashvilles Riverfront station med staden Lebanon.