Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I NEWARK NJ

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Newark – Garanterat bästa pris

  Att ha en hyrbil på semestern eller affärsresan ger frihetskänsla och möjligheter att uppleva mer. Nu har vi på Auto Europe fantastiska erbjudanden och tillsammans med världsledande aktörer på marknaden kan vi tillhandahålla hyrbilar i inte mindre än 150 olika länder och på 24 000 destinationer. Är du intresserad av en hyrbil i Newark ska du inte tveka att höra av dig redan nu. Du kan även besöka vår sida där vi samlat utvärderingar av hyrbil i Newark skrivna av tidigare kunder för att se vad de har att säga.

  Trafik och Parkering

  Att köra i Newark kan vara lite klurigt under rusningstrafik då många pendlare från New York antingen kör ut eller in i stan. Tar man bilen från Newark till New York så marker man snabbt att det blir tyngre och tyngre trafik ju närmre man kommer Manhattan speciellt. Det gäller att ha koll i backspegeln när man kör på motorvägen samt vara fokuserad.

  • I USA är det högertrafik.
  • Ge fri väg åt gångtrafikanter, cyklister, skolbussar, ambulanser, polisbilar och brandbilar.

  För mer information, klicka här.

  Här kan ni se vilka bilar som finns att tillgå i Newark.

  Parkering

  Att parkera i Newark är oftast inga problem. Alla stora butiker, hotell och upplevelsecentrum har egna stora parkeringar som dessutom är gratis att stå på oftast.

  Geografisk information

  Newark i delstaten New Jersey ligger precis på gränsen till New York och med bil tar det endast cirka 45 minuter in till Manhattan beroende på trafik. Newark erbjuder många fina bostadsområden och trevliga parkområden. Dessutom får man ett kontrastfyllt lugn i Newark i jämförelse med New York. Det är många som väljer att boka hotell här och sen ta antingen bil eller kollektivtrafik in till Manhattan. Från Newark får man dessutom fantastisk utsikt över hela NY:s skyline. Vill man åka söderut har man inte speciellt långt till Philadelphia och Washington D.C.

  Newarks flygplats

  Newarks flygplats är New Jerseys största flygplats och räknas ofta också som en av tre flygplatser tillhörande metropolen New York. Newark är den andra största i området efter JFK och före La Guardia. Många internationella flighter landar här och från denna flygplatsen kan man nästan ta sig vart man vill i hela världen. Från flygplatsen kan man ta shuttle-buss in till centrala New York på mindre än en timme. Man kan dessutom hämta ut sin bil direkt på flygplatsen vilket är något vi rekommenderar då det blir smidigare när man ska lämna tillbaka bilen också.

  Newark International Airport (EWR)
  Hemsida: www.panynj.gov/airports/
  Telefonnummer:+1 (973) 961-6000

  Kollektivtrafik

  I Newark kan man antingen åka med spårvagn, buss eller taxi. Vill man ta sig in till New York är det antingen buss eller tunnelbana som gäller. Det går nämligen en tunnelbanelinje under Hudsonfloden mellan Newark och Mannhattan.

  Tågstation: Det finns en större tågstation i Newark som trafikeras av Amtrak. Härifrån kan man åka i alla vädersträck.

  Bra länkar

  Turistinformation