Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I LIHUE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Lihue - Bästa priserna med Auto Europe

  Lihue ligger i delstaten Hawaii USA. Staden Lihue ligger på ön Kauai och här bor ca. 5700 människor. Här finns också de största shoppincentren på ön. Annars måste man nog påstå att ön Kauai är en liten ö, också kallad "The garden isle". Hämta hyrbil i Lihue och utforska denna härliga Hawaii-ö. Kör ca. 2 mil upp till Haena State Park och njut av den härliga Ke'e Beach, vackra vandringsleder och gamla hawaiianska boplatser. Hyr bil i Lihue och upptäck hela ön. Här finns fantastiska stränder, mysiga små byar och klarblått vatten. Bada och sola eller snorkla efter annorlunda fiskar. I Lihue kan du också shoppa och äta gott. Biluthyrning i Lihue ger dig möjlighet att utforska staden och den övriga ön.

  Hyr bil billigt i Lihue

  Det är enkelt att hyra bil i Lihue och i övriga USA. Hawaii bjuder på en exotisk upplevelse och mycket sol och bad. När du hyr bil på Hawaii kan du åka dit du själv önskar och se det du önskar. För att hyra bil i USA krävs ett internationellt körkort, samt att du är över 21 år. Hyr bil och kör runt ön. Stanna till på undangömda platser och bada på öde stränder. Med biluthyrning är allt möjligt!

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Lihue i staden eller på flygplatsen. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation