Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I FORT LAUDERDALE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Fort Lauderdale - boka och spara

  Att boka hyrbil och ge sig friheten att kunna röra sig fritt på sin semester har aldrig varit enklare. Med Auto Europe och de företagen som vi jobbar tillsammans med har du nu möjligheten att hyra bil i hela 150 olika länder och på sammanlagt 24 000 olika destinationer.

  Boka din hyrbil i Fort Lauderdale tryggt och säkert redan nu. Här finns närheten till kryssningar, och vattnet är varmt även under vintern. Det maffiga kanalsystemet är även mycket värt att se och det finns möjlighet till att ta sig runt med båt. Sluta drömma och börja planera din resa till solen i Florida idag! Ta gärna del av vad tidgare kunder har att säga om sin upplevelse på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Fort Lauderdale.

  Hur är trafiken i Fort Lauderdale?

  Under högsäsong i Florida vilket är under den svenska vintern är det oftast väldigt mycket trafik. Speciellt i området runt Miami/Fort Lauderdale då där bor mycket människor på en relativt liten yta. Se till att köra lugnt, följ hastighetsbegränsningarna och var hela tiden uppmärksam på vart du ska så du ligger i rätt fil från början. Här följer ytterligare lite information:

  • I USA är det högertrafik.
  • Ge fri väg åt gångtrafikanter, cyklister, skolbussar, ambulanser, polisbilar och brandbilar.
  • Bensinstationer hittar man överallt och priset är ungefär en tredjedel mot i Sverige.

  För mer information, kan du klicka in på den här länken: Körguide USA.

  Var kan jag parkera min hyrbil i Fort Lauderdale?

  I USA få man oftast inte parkera ute på gatan. Kolla noga var det står skyltat att det är tillåtet. Parkera inte vid gul eller vitmålad trottoarkant, för där är det förbjudet. På många ställen är det fri parkering och amerikanarna bygger oftast stort så plats är aldrig något problem att hitta.

  I Fort Lauderdale finns det däremot gott om platser, speciellt vid stränder och köpcentrum. Det går bra att betala med kontanter, kort eller med mobilen. Se till att planera din parkering för din hyrbil i Fort Lauderdale väl för att slippa böter.

  Fort Lauderdales flygplats

  Fort Lauderdales flygplats heter Fort Lauderdale-Hollywood International Airport. Flygplatsen är inte den största i området då Miamis flygplats är mycket större. Men man kan flyga direkt till Fort Lauderdales flygplats från Europa också. Fort Lauderdale är annars en flygplats med bra förbindelser inrikes i USA, med direktförbindelser över hela landet. Flygplatsen har fyra terminaler varav två är inrikes och två utrikes.

  Att hyra bil från Fort Lauderdale på flygplatsen är enkelt. Att ta sig från flygplatsen till innerstaden går dessutom jättefort. Du kan antingen ta dig via US-1 N eller S Andrews Ave, det tar bara 10 minuter!

  Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL)
  Hemsida: www.broward.org/
  Telefonnummer: +1-866-435-9355

  Att göra i Fort Lauderdale

  Väljer ni att hyra bil i Fort Lauderdale och om ni behöver hjälp på vägen med att planera din resa, har vi samlat ett par saker du inte får missa när du väl är i staden.

  • Fort Lauderdale Beaches: Denna strand består av en fyra mil härlig sandstrand. Den har ljus finkorning sand och många observanta livvakter om du känner för att plaska i vågorna. Det finns många bra lunchrestauranger i närheten där du kan koppla av och njuta av Floridas sol. Du kan antingen promenera eller välja att gå på den asfalterade gångvägen längs stranden. Stämningen är lugn och behaglig och stranden i sig är dessutom väl underhållen och ren.

  • Båtturer: En båttur är värd att göra då Fort Lauderdale kallas för Amerikas Venedig och är fullt av kanaler. Det finns ett stort utbud av båtar och flera alternativ, båtturerna är tillgängliga både under dag- och nattetid. Hoppa ombord på en vattentaxi och be föraren om en rundtur eller köp en dagsbiljett på vattenbussarna, och res runt så mycket du vill under en hel dag! Om du tar en tur på kvällen kan du uppleva Fort Lauderdale under månljus, en syn du sent kommer glömma.

  • Swap Shop: Denna jättelika loppmarknad har en fantastiskt folkliv och har varit igång ända sedan 1963. Folk kommer hit från hela USA och köper, säljer eller fynda, allt från antikviteter, till seconhand-fynd. Det är öppet alla dagar i veckan mellan 09.00 till 18.30. Efter att du shoppat klart finns den en av världens största drive-in bios på området.

  • Las Olas Boulevard: På denna gata finns en hel del; hotell, butiker, gallerier, barer och restauranger. Gatan har dessutom mycket liv under de olika evenemangen som sker här, som vinfestival, julfestival och konstfestival. Det kan vara svårt att få plats på resturanger under helgen om man inte bokat bord i förväg. Vi rekommenderar att man tar en härlig brunch här - det finns många spännande restauranger som erbjuder det mesta att äta för både stor och liten.

  Bästa dagsturerna med min hyrbil i Fort Lauderdale

  Det bästa med Fort Lauderdale är att man har närheten till Miami, och kan se på alligatorer i Everglades. Läs mer om dessa spännande ställen här nedan för att få idéer till dagsturer från Fort Lauderdale.

  • Big Cypress National Reserve: I denna nationalpark finns det mycket att se och göra. Det finns tillfälle att besöka träsken och även campa. Det finns också guidade turer att ta, både genom att ge i parken och med båt. Det finns flertal djur att se, allt från fåglar till fiskar till alligatorer! Glöm inte att ha med myggspray för att undvika de lite mindre och mer irriterande varelserna.

  • Everglades: Everglades nationalpark är ett världsarv som består av södra delen av det stora våtmarksområdet Everglades. Det finns flera parkeringar och vandringsleder inom parken. Här finns ett flertal vandringsleder att ta, om man vill finns det möjlighet till att ta guidade turer.

  • Miami: Miami är en av de populära städerna i USA och är den första och mest kända badorten i Florida. När du besöker Miami bör du främst testa alla ständer men du kan också se Art Deco området vid South Beach och göra andra roliga saker. Med bil tar du dig till Miami från Fort Lauderdale på ungefär en timme, via I-95 Express.

  • Naples: Naples är en stad som ligger på den västra delen av Florida, och är ett ställe som har en blandning av mys och lyx! Stadskärnan är riktigt charmig och dessutom ligger staden nära till Everglades och andra intressanta plaster som Ten Thousand Islands. Dessutom kallas denna stad för golfhuvudstaden i Florida, då Naples är fullpackad av golfbanor. Hit tar du dig med bil på drygt 2 timmar, via I-75 N.

  Geografisk information & historia

  Fort Lauderdale ligger ungefär 30km norr om Miami på Floridas östkust. I hela området Metropolregion Miami bor knappt sex miljoner människor. I Fort Lauderdale finns långa, fantastiska vita sandstränder. Atlanten med sin tropiskt turkosa färg bjuder på fina vågor och möjligheter att vindsurfa. I Fort Lauderdale kan man njuta av fantastisk mat, från både hav, land och luft, restauranger hittar man överallt. Från Fort Lauderdale tar man sig också enkelt till andra delar av Florida med bil.

  Är man trött på att bada i Atlanten kan man ta bilen en och en halv timme västerut och plötsligt badar man i den något varmare Mexikanska golfen istället. Möjligheterna är oändliga och bil är nästan ett måste då landet och vägarna är anpassade för att man ska ta sig runt med just bil. Fort Lauderdale är också en stor knutpunkt för kryssningar i karibien med många rederier hemmahörande i hamnen.

  Ta sig runt i Fort Lauderdale

  Kollektivtrafiken är generellt dålig i hela USA med några få undantag. De flesta tar sig själva runt med bil istället för att ta buss eller tåg. Eftersom så många har bilar är det svårt att utveckla kollektivtrafiken då folk hellre väljer att köra själva istället för att sätta sig på en greyhoundbuss som tar längre tid och är mindre bekväm. Men vill man ta sig fram i Fort Lauderdale med kollektivtrafik så är det buss som gäller. För mer information klicka på denna länken,

  Tågstation: I hela USA kallas tågsystemet för Amtrak och från Fort Lauderdale kan man ta sig med tåg direkt till andra städer i Florida samt utanför delstaten. Stationen ligger centralt och har bra parkeringsmöjligheter.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation