Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ FORT LAUDERDALE FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Fort Lauderdale flygplats till bra pris

  Hämta upp din hyrbil på Fort Lauderdale flygplats, även känd som Hollywood flygplats, och börja din rundtur runt härliga Florida! Missa inte Fort Lauderdale Beaches, båtturer, loppmarknader eller Everglades nationalpark! Boka idag och utforska soliga Florida med en roadtrip resa till Fort Lauderdale, Miami, Orlando och Key West.

  Auto Europe erbjuder dig hög kvalitetsbiluthyrning till de mest konkurrenskraftiga priserna på mer än 24.000 platser runt om i världen. Med över 60 års erfarenhet i branschen, kan vi uppfylla alla dina förväntningar; tack vare vårt samarbete med både lokala och internationella leverantörer, kan vi ge dig ett stort urval av fordonskategorier. Auto Europe ger kunderna garanterade låga priser och bästa kundservice. Tror du oss inte? Läs tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Fort Lauderdale för att se va de har att säga.

  Flygplatsinformation

  Fort Lauderdales flygplats heter Fort Lauderdale-Hollywood International Airport. Flygplatsen är inte den största i området då Miamis flygplats är mycket större. Men man kan flyga direkt till Fort Lauderdales flygplats från Europa också. Fort Lauderdale är annars en flygplats med bra förbindelser inrikes i USA, med direktförbindelser över hela landet. Flygplatsen har fyra terminaler varav två är inrikes och två utrikes.

  Fort Lauderdale Airport (FLL)
  Officiellt namn:
  Fort Lauderdale-Hollywood International Airport
  Adress: 100 Terminal Dr, Fort Lauderdale, FL 33315, US
  Telefon: (954) 359-1200
  Läge: Flygplatsen ligger belägen 5 km sydväster om centrala Ford Lauderdale och cirka 34 km norr om Miami.
  Flygbolag på flygplatsen: Amercian Airlines, Delta Air Lines, Emirates, Norweigan, United Airlines, US Airways, Virgin America och många fler.

  Vart kan jag hämta upp min hyrbil på Fort Lauderdale flygplats

  Att hyra bil på Fort Lauderdale flygplats är smidigt och sker på hyrbilscentret som ligger i en anslutande byggnad till terminal 1. Om du anländer till terminal 2,3 och 4 ska du följa skyltar mot "Car Rental Center" till ett upphämtningsområde som ligger beläget utanför terminalen och du blir därefter upphämtad av en gratis skyttelbuss som tar dig till hyrbilscentret. Se till att ha med din hyrbilsvoucher, körkort och kreditkort med dig, annars är det inte möjligt att genomföra upphämtningen.

  Alamo hyrbil på Fort Lauderdale flygplats Alamo hyrbil på Fort Lauderdale flygplats
  600 Terminal Dr Suite 202,
  Fort Lauderdale, USA FL 33315

  (888) 826-6893
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7
  Hertz hyrbil på Fort Lauderdale flygplats Hertz hyrbil på Fort Lauderdale flygplats
  600 Terminal Dr Suite 202,
  Fort Lauderdale, USA FL 33315

  (954) 712-5200
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7
  Europcar hyrbil på Fort Lauderdale flygplats Europcar hyrbil på Fort Lauderdale flygplats
  600 Terminal Dr Suite 202,
  Fort Lauderdale, USA FL 33315

  (954) 3594022
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7

  Terminaler

  Ford Lauderdale flygplats tjänar sydöstra kusten av Florida och har 4 terminaler. Alla terminalerna ligger belägna på bekvämt gångavstånd och kan även nås med skyttelbuss. Terminal 1 kallas New Terminal och har 23 gater. Terminal 2 heter Delta-Terminalen och avtjänar Delta och Air Canada. Terminal 3 har 20 gater. Terminal 4 även kallad International Terminal hanterar alla internationella ankomster. För närvarande måste besökare på flygplatsen som vill komma från en terminal till en annan gå ut genom säkerhetskontrollen, gå ut och gå eller åka till en annan terminal och sedan gå igenom säkerheten igen.

  Flygplatsfaciliteter

  Ett stort urval av butiker, restauranger och kiosker finns att tillgå på terminalerna. Gällande mat finns allt från din favorit-snabbmatsrsturang till cafén, till familjära resturanger. De flesta matställen och shopping-möjligheter kan hittas efter säkerhetskontrollen. På terminalerna kan resenärer även hitta uttagsautomater och valutaväxling, spana på konst, lyssna på musik och även hitta massagestolar på terminal 1. Fort Lauderdale-Hollywood International Airport erbjuder gratis wifi. Den här tjänsten finns i alla terminaler, gater och hyrbilscenter. Man kan använda en bärbar dator, ipad eller annan enhet som är trådlös och kan ansluta till webben.

  Hur man kan ta sig till och från Fort Lauderdales flygplats

  Bil: Både Miami och Fort Lauderdale kan nås med hyrbil från Fort Lauderdale flygplats. Resa till Miami tar cirka 25 min beroende på trafik via I-95-N och centrala Fort Lauderdale kan nås på cirka 10 min. För den som ska hämta upp hyrbil inne i centrala Fort Lauderdale kan innerstaden nås med bus eller tri-rail. Du måste ta en gratis pendelbuss som cirkulerar runt flygplatsen för att komma till Tri Rail stationen, söder om flygplatsen på Griffin Rd. Biljetter för tri-rail betalas på plats.

  Taxi: Finns till ditt förfogande utanför flygplatsen. För att garantera lägsta möjliga pris, se till att du bekräftar priset innan du åker. Rullstolsanpassade taxibilar finns på begäran.

  Parkeringstips

  På Fort Lauderdale flygplats finns 12000 parkeringsplatser tillgängliga för både lång-och korttidsparkering. Du har mycket stort urval för när du ska hyra bil på Fort Lauderdale flygplats. Parkeringar är väl belysta och vaktas av säkerhetsvakter. Plats kan även reserveras i förtid och med flygplatsen app kan du även se parkeringstillgängligheten i realtid.

  Inne i Fort Lauderdale finns det allmänna parkeringsmöjligheter på gatan, på parkeringsplatser och i parkeringsgarage. Parkering kan betalas med mynt eller över mobiltelefon.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Fort Lauderdale


  Mer information om Fort Lauderdale flygplats

  Fort Lauderdale flygplats
  100 Terminal Dr
  Fort Lauderdale, USA, 33315

  IATA Code: FLL
  IACO Code: KFLL
  Wikipedia sida
  Latitud: 26.0725
  Longitud: -80.152778

  Allmän information: Flygplatsen som ligger belägen 5 km från centrala Fort Lauderdale och 34 km från Miami tjänar Floridas sydöstra kust med flyg till inrikes och internationella destinationer. Terminalerna kan lätt nås med hyrbil och buss eller tri-rail.