Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I KAHULUI

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Kahului - Bästa priserna med Auto Europe

  Kahului ligger i delstaten Hawaii USA. Kahului är ön Mauis största stad och det är också hit de flesta anländer med flyget. Hyr bil i Kahului och förbered dig på att upptäcka ön Maui på egen hand. Du kan stanna i staden och shoppa, besöka den botaniska trädgården eller strosa i hamnen. Annars kör du din hyrbil utmed den vackra kusten, antingen söderut till Hana eller norrut till Lahaina. Stanna till vid härliga stränder och bada och sola och avnjut en exotisk lunch i skuggan. Biluthyrning i Kahului ger dig chans att se mycket mer av Maui på din semester.

  Hyr bil billigt i Kahului

  Det är enkelt att hyra bil i Kahului och i övriga USA. Hawaii bjuder på en exotisk upplevelse och mycket sol och bad. När du hyr bil i USA kan du åka dit du själv önskar och se det du önskar. För att hyra bil i USA krävs ett internationellt körkort, samt att du är över 21 år. Kör försiktigt och visa hänsyn. Lokalbefolkningen känner till vägarna väl och kanske inte alltid kör enligt hastighetsbegränsningarna. Ta det bara lugnt själv och njut av din semester!

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Kahului i staden eller på flygplatsen. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation Kahului