Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BOSTON

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Boston - Upptäck nordöstra USA med bil

  Med sin storslagna arkitektur, hundraåriga sjöfartstradition och unika historia, bjuder Boston sina besökare på en bred upplevelse av Amerika. Som den största staden i New England och huvudstad i Massachusetts lyckas Boston kombinera en känsla av den tidiga Amerikanska charmen kombinerad med sofistikationen från storstäder.

  När det kommer till konst, mode, teknologi och restaurangvärlden står sig Boston starkt, det finns mängder med attraktioner för turister att utforska. Historieintresserade kan med fördel besöka Freedom Trail där kända monument såsom Old state House (massakern i Boston) och Faneuil Hall som brukar omnämnas som ”frihetens vagga” eller ”yttrandefrihetens hemvist”.

  Boston är den äldsta staden i USA , det präglar stadsbilden i form av eleganta gamla byggnader och historiska platser som alla har sin egen historia. Staden har flertalet av landmärken och banbrytande tekniska landvinningar som exempelvis den första fyren belägen på Little Brewster Island och att Bostons tunnelbanesystem är det första som byggdes i USA.

  Med det sagt finns det saker att utforska även utanför själva stadskärnan. Boston ligger i vackra New England i nordöstra USA med sitt böljande landskap, imponerande bergsområden samt Atlantkust med tillhörande sandstränder. Många besökare bokar hyrbil och kan därför enkelt besöka idylliska platser så som Cape Cod, Martha´s Vineyard, the White Mountains och Blackstone River Valley bara för att nämna några. Lockar storstaden ligger New York endast en 4 timmars bilfärd sydväst från Boston via Main State Highway.

  Auto Europe erbjuder de bästa erbjudandena för att hyra bil i Boston och andra platser i regionen New England, alltid med högsta nivån av kundservice. Vi samarbetar med de stora biluthyrningsfirmorna i USA och kan därför erbjuda en lämplig bil för just det du söker. Tack vare goda samarbeten med världsledande hyrbilsleverantörer på marknaden kan vi idag erbjuda hyrbilar i hela 180 länder och på totalt 24 000 olika destinationer. När du väljer Auto Europe för att boka din hyrbil i Boston kan du känna dig trygg och säker. ta dig gärna in på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Boston för att se vad våra tidigare kunder har att säga om saken.

  Hur är trafiken i Boston?

  Även om Boston är en relativt stor stad, så är stadskärnan liten och kompakt. Det medför att trafikvolymen vid rusningstid kan vara hög. Ett tips för att smidigt ta sig in och ut från staden är att nyttja Massachusetts Turnpike som via Back Bay i centrala delarna och Ted Williams Tunnel tar dig hela vägen till Logan Airport. Precis som i Europa gäller högertrafik, värt att notera är att hastigheten mäts i miles per hour. Vi uppmanar även till att alltid använda säkerhetsbälte samt att inte nyttja mobiltelefon när du framför ett fordon. För ytterligare information se gärna vår körguide till USA.

  Var kan jag parkera min hyrbil i Boston?

  Det finns många möjligheter att hitta parkeringsplats för dig som hyr bil i Boston. I korthet så hittar du ofta en parkering i närheten av de populära besöksmålen i staden, se till att vara ute i god tid för att undvika köer. Ett annat alternativ är att parkera bilen mer i utkanten av Boston och nyttja den väl utbyggda kollektivtrafiken för att ta dig runt i staden.

  För dig som bor på hotell i centrum kan det vara värt att undersöka om ditt boende erbjuder sin egen parkeringsplats, vilket många gör. Det går givetvis bra att parkera intill vägen också, se bara till att de inte är avsedda för exempelvis boende i området, avlastningszoner eller om det finns särskilda noteringar om rengöringsservice. Du betalar enklast för din parkering genom den lokala appen ParkBoston. De mest nyttjade parkeringsplatserna är 33 Arch Street Garage, 101 Arch Street Garage, 45 Province Street Garage, 99 Summer Street Garage, 125 Summer Street Garage and One Devonshire Place.

  Boston flygplats

  Boston flygplats (ofta känd som Logan International Airport) ligger bara 5km utanför centrala Boston och är den internationella länken till New England och staten Massachusetts. Flygplatsen hanterar omkring 27-30 miljoner passagerare per år och har ett brett utbud av faciliteter som exempelvis lekplats för barnen, spa-avdelning, konstutställningar och utmärkta restauranger.

  Flygplatsen har fyra terminaler, A,B,C och E, de flesta internationella flyg landar på den sistnämnda. Din hyrbil hämtar du enkelt ut på den välplanerade uthyrningsdelen av flygplatsen. Du når den genom skytteltrafik med buss som går regelbundet.

  General Edward Lawrence Logan International Airport – (BOS))
  Adress: 1 Harborside Drive, Massport, East Boston, Massachusetts 02128, USA
  Hemsida: massport.com/logan-airport
  Telefon: +1 617 561 1800

  Att göra i Boston

  Boston är en stad som med sin historia, kultur och arkitektoniska skönhet, kombinerat med en vibrerande konstscen och evenemang året runt är ett populärt resmål. Lägg där till den höga kvaliteten på restauranger och sin rika stadsbild är det lätt att hitta något för alla. Det är även lätt att argumentera för att staden har några av USAs kanske främsta museer som är väl värda att besöka.

  • Freedom Trail - Ta en promenad genom den Amerikanska historien med Bostons berömda Freedom trail. Här kan man beskåda 16 historiska platser inkluderat museer, byggnader och skepp som berättar historien från Amerikanska Revolutionen och framåt. Du kan bevittna platser som exempelvis Faneuil Hall och Old State House där Boston Massacre utspelade sig 1770.

  • New England Aquarium - Du hittar en av världens största marina uppleveseparker i centrala Boston. Några av höjdpunkterna inkluderar den gigantiska saltvattenbassängen med en replika av Karibiska korallreven, det stora pingvinområdet, samt de lekfulla sälarna i sitt egna område.

  • Museum of Fine Arts - Ett av de mest berömda konstmuseerna i världen är beläget i Boston. Med sina över 450.000 verk inkluderar museet allt från forntida Egyptiska utställningar till impressionistiska verk från Monet, men även en stor samling Japansk konst. Förutom detta hålls samtida special-utställningar och innovativa utbildningsprogram.

  • Institute of Contemporary Art - Ett annat museum värt att rekommendera är Institute of Contemporary Art beläget i Seaport-kvarteren. ICA är en gigantisk glasbyggnad som tillhandahåller ett urval av gallerier, en stor teater samt café som serverar utsökt kaffe och mat. På utedäcket brukar det arrangeras live-event som kan vara värt att kolla upp.

  • USS Constitution - Under smeknamnet ”Old Ironsides” räknas detta militära skepp som det äldsta av sin typ som fortfarande är i bruk. Skeppet är bemannat med Navy-personal men är öppet för besökare att utforska. Skeppet hittar du i Boston National History Park, närmare bestämt vid Charlestown Navy Yard. När du är i området kan vi även rekommendera ett besök på Bunker Hill Monument (där det första slaget vid Amerikanska Revolutionen tog plats) som ligger en kort promenad bort.

  Bästa dagsturerna med min hyrbil i Boston

  Med hyrbil i Boston kommer snabbt inse att det finns mycket att utforska utanför stadsgränsen. Nationalparker och kustvägar är lätt tillgängliga, och det magnifika Massachusetts erbjuder något för alla. Nedan finner du en rad förslag på dagsturer när sigthseeingen i staden är avklarad.

  Cape Cod

  Cape Cod är en 900 kilometer lång halvö som sträcker sig ut i Atlanten och erbjuder 60-talet stränder väl värda ett besök. Om inte strandlivet lockar erbjuds också andra aktiviteter så som fiske, cykelturer, golf eller kajakpaddling. Ett annat tips är Atlantic White Cedar Swamp Trail där du kan vandra i vacker skogsmiljö.

  Plimoth Plantation

  En timmes bilresa söder ut från Boston tar dig till Plimoth Plantation, platsen där separatister från Church of England (kända som The Pilgrims) anlände i december år 1620. Besök det historiska museet och få en inblick i deras värld, inklusive en rundtur i en skalenlig replika av fartyget Mayflower som tog dem över Atlanten.

  Old Sturbridge Village

  En av Bostons populäraste turistattraktioner är Old Sturbridge Village som inkluderar över 40 historiska bostäder, hantverksbutiker, och bondgårdar som all är uppbyggda för att ge en återblick till 1800-talets New England. På plats finns skådespelare i tidsenliga kläder som visar hur det dagliga livet för bönder, smeder, husmödrar och lokala hantverkare kunde se ut. Det finns även ett utbud av aktiviteter för barnen att ta del av.

  Martha's Vineyard

  Ett besök på Martha´s Vineyard kan vara den perfekta kontrasten till dagar av sightseeing i centrala Boston. Området består av sex små orter och långa sträckor av perfekta stränder vid Atlantkusten. The Vineyard (som lokalbefolkningen kallar platsen) är perfekt för ett besök med din hyrbil i Boston, här kan du stanna för en trevlig lunch med läckerheter från havet och njuta av den spektakulära utsikten över Atlanten.

  Ta sig runt i Boston

  För den som valt att inte hyra bil i Boston är det enkelt att ta sig runt med hjälp av kollektivtrafiken. Staden har ett väl utvecklat system med tunnelbana, buss och båttaxi. Bussarna har totalt 170 rutter och är igång 05.00 till 01.00. Tunnelbanesystemet är Amerikas äldsta och har totalt 4 linjer och täcker stora delar av staden. Den smått unika taxiservicen via vatten kan vara värd att prova. Den medför effektiv transport och en speciell upplevelse. Med båttaxi kan du välja bland flera olika lokala företag som sköter servicen.

  Viktiga länkar

  Turistinformation Boston