Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BOSTON

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Boston – Garanterat bästa pris

  Att hyra bil i USA är nästan ett måste för att ta sig fram på ett vettigt vis i de större städerna. Därför har vi på Auto Europe alltid riktigt bra priser på hyrbilar i just USA. Tack vare goda samarbeten med några världsledande aktörer på marknaden kan vi idag erbjuda hyrbilar i hela 180 länder och på totalt 24 000 olika destinationer. När du väljer Auto Europe för att boka din hyrbil i Boston kan du känna dig trygg och säker. ta dig gärna in på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Boston för att se vad våra tidigare kunder har att säga om saken.

  Trafik och Parkering

  Att köra i Boston är både lätt och klurigt. På de större vägarna flyter trafiken oftast på väldigt bra, folk håller hastighetsbegränsningarna och man tar sig fram i ett lagom tempo. Inne i downtown kan det vara svårare, speciellt under rusningstrafik då det lätt bildas köer och folk antingen är stressade till eller från jobb. Det är viktigt att behålla lugnet, ha uppsikt och köra försiktigt.

  • I USA är det högertrafik.
  • Ge fri väg åt gångtrafikanter, cyklister, skolbussar, ambulanser, polisbilar och brandbilar.

  För mer information, klicka här.

  Parkering

  I Boston finns det gott om parkeringsplatser. Inne i stan kan man hitta bra ställen att parkera bilen till relativt låga priser. Vissa köpcentrum och större butiker tillhandahåller även fri parkering till sina kunder.

  Geografisk information

  Boston är huvudstad i delstaten Massachusetts i USA. Staden är framförallt på senare tid känd för att vara en riktig sportstad med topplag i ishockey, baseball, amerikansk fotboll och basket. Även det världskända musikbandet Aerosmith kommer från Boston. Sedan 2010 är staden uppsatt på listan över världsstäder (Alfa-) där den fått högre ranking än bland annat Berlin och Stockholm (Beta+). Detta beror på att staden har tagit framgångsrika steg kring forskning och teknik. Dessutom innehar staden två av världens absolut bästa universitet i Harvard University och MIT (Massachusetts Institute of Technology). Boston är USA:s tredje mest tätbefolkade stad och det har med att staden har byggts väldigt kompakt. Staden ligger vackert vid Charles River och längs med kanalen kan man njuta av både fin utsikt och fantastisk mat på någon av de hundratals restaurangerna som finns i området. Närheten till New York, Philadelphia och den kanadensiska gränsen gör även läget fantastiskt. Vill man uppleva en riktigt trevlig och framåtsträvande stad i USA är Boston absolut ett väldigt bra alternativ.

  Bostons flygplats

  Bostons flygplats är den 20:e största i USA med cirka 27-30 miljoner passagerare om året. Flygplatsen har flighter både inrikes och interkontinentalt. Från flygplatsen tar man sig enklast med antingen tåg eller buss in till stan. Vissa hotell har även shuttle-buss trafik från och till flygplatsen. Vill man så kan man givetvis hämta ut sin bil direkt på flygplatsen också. Det brukar vara smidigast att göra det då man kan lämna tillbaka den på flygplatsen precis innan man ska åka hem eller vidare också.

  Logan International Airport (BOS)
  Hemsida: www.massport.com
  Telefonnummer:+1-800-23

  Kollektivtrafik

  I Boston kan man åka antingen tunnelbana, buss eller med regiontåg. Man kan även ta sig fram i kanalen med hjälp av båt.

  Tågstation: Bostons centralstation ligger mitt i centrala staden. Härifrån kan man ta sig med hjälp av tåg över hela USA.

  Bra länkar

  Turistinformation Boston