Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I TAMPA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Tampa – Hitta din perfekta hyrbil

  När man hyr en bil har man många saker att tänka på innan man bestämmer sig. Med Auto Europe blir däremot frågorna färre och lättare att svara på. Med knappt 60 års erfarenhet kan vi stoltsera som marknadsledande inom vår bransch. Med hjälp av lyckosamma samarbeten med några av de största aktörerna inom biluthyrning kan vi erbjuda över 24 000 destinationer i hela 180 länder. Är du intresserad av en hyrbil i Tampa är det bara att höra av dig via telefon eller boka direkt via nätet. Enklare blir det inte! Du kan också läsa tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Tampa här för en mer omfattande bild av vår tjänst och service.

  Trafik och Parkering

  Tampa är den stad i Florida som kan liknas mest vid en europeisk stad. I centrum är det mer stadskänsla än i många andra städer med mindre och trängre vägar. Detta gör att det ibland blir köer och att man får köra mer försiktigt än i till exempel Miami där det är motorvägar och stora breda flerfiliga vägar mitt inne i centrala staden. Vid större sportevenemang som baseball, ishockey och amerikansk fotboll kan man räkna med längre köer än vanligt.

  • I USA är det högertrafik.
  • Säkerhetsbälte är obligatoriskt.
  • Använd hands-free till mobilen.

  För mer information, klicka här.

  Parkering

  I USA får du oftast inte parkera på gatan. Parkera där det tydligt framgår att det är tillåtet. Parkera inte vid gul eller vitmålad trottoarkant - där är det nämligen förbjudet att stå. Annars är det mycket enkelt att hitta parkering i USA. Hotell, nöjesparker, varuhus - alla erbjuder de parkering.

  Geografisk information

  Blixtens huvudstad i USA, ett NHL lag som heter Lightning och ett baseboll lag som heter Rays. Givetvis talar vi om Tampa i nordvästra Florida. Namnen och smeknamnen har sin grund i att nederbörden är otroligt frekvent och att åskstormar dagligen återkommer under sommarhalvåret. Klimatet kallas subtropiskt och under den svenska hösten och våren är både nederbörden och värmen som mest behaglig med en medeltemperatur på ca 29 grader. Staden är mysig och hela Tampa viken där även St. Petersburg ingår bjuder på både fantastiska badmöjligheter och extraordinära kulturupplevelser i exempelvis Salvador Dali museet. Njut av amerikansk mat, eller mexikanskinspirerad taco och låt själen förenas med en underbar solnedgång i mexikanska golfen.

  Tampas flygplats

  Tampas flygplats är en mindre flygplats i internationella mått. De flesta flygningarna går inom USA. Några flighter går även till Mexiko och Sydamerika. Från flygplatsen går bussar in till centrum, men smidigast är om ma hämtar ut sin hyrbil direkt på flygplatsen.

  Tampa International Airport (TPA)
  Hemsida: www.tampaairport.com
  Telefonnummer:+1 813-870-8700

  Kollektivtrafik

  Kollektivtrafiken är inte speciellt utvecklad i Tampa eller USA för den delen. Det finns buss som man kan ta samt tåg för längre avstånd, men de flesta äger eller hyr bil i USA och därför behöver man inte åka kollektivt.

  Tågstation: Centralstationen ligger mitt i stan, härifrån kan man med Amtrak åka norrut till andra delstater och även inom delstaten söderut.

  Bra länkar

  Turistinformation