Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I NEW YORK

  Hyrbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 timmar innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Tillgängliga 7 dagar i veckan
  • 20 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i New York – Hitta din perfekta hyrbil

  Att ha en hyrbil när man ska semestra i ;USA är nästan ett måste. Vi på Auto Europe har knappt 60 års erfarenhet av branschen och vet därför hur vi skapar en lyckad och positiv hyrbilsupplevelse för våra kunder. Idag har vi framgångsrika samarbeten med några av världens största hyrbilsleverantörer och kan därför erbjuda hyrbilar i hela 150 länder och på 20 000 olika destinationer. Är du sugen på en hyrbil i New York så har du kommit helt rätt.

  Trafik och Parkering

  Trafiken i New York är väldigt tung och det tar ofta tid att komma fram speciellt inne på Manhattan. Det gäller att planera sin körning och ha god tid på sig så man slipper stressa. Annars att rekommendera är att parkera bilen utanför Manhattan och använda kollektivtrafik eller gå i de mest trafikerade områdena.

  • I USA är det högertrafik.
  • Ge fri väg åt gångtrafikanter, cyklister, skolbussar, ambulanser, polisbilar och brandbilar.

  För mer information, klicka här.

  Parkering

  Att parkera i New York kan vara klurigt. I vissa områden finns det många parkeringsplatser som både är bevakade och som man betalar för. I andra delar är det omöjligt om man inte har turen att hitta en fick längs med någon mindre gata där det är tillåtet att parkera. Det gäller att kolla upp var man kan parkera, innan man kör in i de centrala delarna om tanken är att man ska lämna bilen och fortsätta på annat vis.

  Geografisk information

  New York ligger i nordöstra USA längs med kusten till Atlanten. New York som stat sträcker sig hela vägen västerut mot Buffalo och norrut till den kanadensiska gränsen. Under det senaste århundradet har New York ansetts som världens viktigaste och största metropol. En stad som har allt och lite till. Allt från ekomoniskt handelscentrum till turistparadis och tonårsdröm. Staden har framförallt fått sitt kända ansikte genom att vara inspelningsplats för en mängd hollywood-filmer och på så sätt också stärkt sitt varumärke som en av de häftigaste städerna i världen. Manhattan som central del av staden erbjuder skyskrapor, central park, mysiga smågator, häftiga restauranger, fantastiska byggnader och häpnandsväckande museer som tillsammans skapar den typiska new york-känslan. Här finns något för alla, Empire state building, Madison Square Garden, Yankee Stadium och det nybyggda Freedom Tower som står intill minnesmonumentet som tillägnats nationen och de som miste livet under terroristattackerna den 11 September 2001. New York andas puls och även om den där höstdagen för drygt 12 år sedan slog hårt mot både staden och landet är The Big Apple fortfarande västvärldens mest erkända metropol och med drygt 50 miljoner besökare årligen tycks staden behålla den positioneringen även i framtiden.

  New Yorks flygplats

  JFK är en utav världens största flygplatser. Med drygt 50 miljoner passagerare om året och flighter som tar dig världen över är detta en stor knutpunkt för hela flygindustrin i USA framförallt. New York har två andra stora flygplatser som också ligger i närheten, LaGuardia International och Newark International. Den sistnämnde tillhör däremot delstaten New Jersey men ligger geografiskt närmre manhattan än JFK. Från flygplatsen kan man åka med shuttle-buss in till centrum eller med tåg. Vill man så kan man hämta ut sin hyrbil direkt på flygplatsen och det är även något vi rekommenderar då det även blir smidigare när man ska lämna tillbaka bilen innan hemfärd eller vidarefärd.

  John F Kennedy International Airport(JFK)
  Hemsida: www.jfkairport.com
  Telefonnummer:+1 (718) 244-4444

  Kollektivtrafik

  I New York åker man mest effektivt med antingen tunnelbana eller taxi. Det är inte speciellt dyrt att åka taxi och man får alltid tag i en. Tunnelbana går ofta och det är inte heller speciellt dyrt. Vill man ta sig lite utanför stan kan man ta vanligt tåg också från någon av alla stationer som finns i New York. Vill man se sig omkring i andra städer i närheten har man bara några timmar med antingen bil eller kollektivtrafik till både Washington D.C, Boston och Philadelphia.

  Tågstation: Centralstationen I New York (Grand Central Station) ligger mitt på Manhattan och har både central för bussar, tåg, tunnelbana och taxibilar. Hit ankommer oftast även shuttlebussarna som kör till och från flygplatsen.

  Hyra husbil New York

  Visste du att du också kan upptäcka New York med ett hem på fyra hjul? Ta med vänner eller familj och ge dig ut på äventyr på USAs östkust, och känn friheten av att kunna resa när du vill, vart du vill och samtidigt slippa de där dyra hotellbokningarna! Om du vill veta mer kan du klicka här.

  Bra länkar

  Turistinformation

  Förbättra din upplevelse

  Du använder en webbläsare som vi inte stödjer. Uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och säkerhet.

  Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Chrome eller Firefox