Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ NEWARK FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Newark flygplats – Boka och spara

  Du vill uppleva USA och New York till max och vill ha friheten att kunna utforska i din egen takt? Då är en hyrbil från Newark flygplats, belägen ett kort stenkast från Manhattan och staden som aldrig sover, ditt perfekta val. Boka din hyrbil med Auto Europe och hitta prisvärd biluthyrning med ett brett utbud av fordon och upphämtningsplaster idag. Ta även del av fantastiska erbjudanden som vår Gold-Rate när du bokar bil i USA.

  Här kan du läsa utvärderingar av hyrbil i Newark.

  Flygplatsinformation

  Newark Airport (EWR)
  Officiellt namn: Newark Liberty International Airport, från början känd som Newark Metropolitan Airport och senare Newark International Airport.
  Adress: Brewster Rd, Newark, NJ 07114, USA
  Läge: belägen cirka 24 km syd-väster från centrala Manhattan.
  Flygbolag på flygplatsen:Mer än 30 bolag flyger till och från flygplatsen och du hittar bland annat flighter med British Airways, American Airlines, Lufthansa, SAS och United.

  Terminaler

  Newark flygplats har 3 stycken passagerarterminaler: A, B och C. Terminal A och B byggdes 1973 och har 4 våningar med bagageupphämtning och internationella ankomster på andra våningen. Incheckning och gater kan hittas på terminalernas övre plan. På Terminal C hittar du ankomster och bagageupphämtning på terminalens nedre plan och incheckning samt gater på den mellersta respektive övre våningen.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du kan enkelt upphämta ditt fordon när du ska hyra bil på Newark flygplats. Då flygplatsen har flertalet diskar spridda över de tre terminalerna ska du noggrant kontrollera din voucher för detaljerad information om vart du ska upphämta fordon. Du kan enkelt ta dig mellan terminalerna med hjälp av AirTrain om det skulle behövas.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo 6.00 till 24.00
  Avis Dygnet runt
  Dollar Dygnet runt
  Hertz Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  På Newark flygplats kommer inget att fattas dig när det kommer till mat och dryck. Du hittar ett aldrig sinade utbud av snabbmat, restauranger, kaféer och barer för att stilla även den kräsnaste resenärens behov. För den som känner för lite sista minuten shopping hittar du som reser även ett gigantiskt utbud av butiker att strosa runt i. Som de flesta stora, internationella flygplatserna är även wifi tillgängligt och du hittar flertalet laddningsstationer där du kan ladda mobil och andra elektronisk utrustning.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med hyrbil från Newark flygplats kan du via I-95- N ta dig in till New York City och Manhattan på cirka 40 min beroende på trafiken. Om du vill se dig omkring är hyrbil även ett perfekt färdmedel för att besöka närliggande städer som Philadelphia, Baltimore och Washington D.C. Du kan även välja att lämna tillbaka din hyrbil på JFK flygplats när du ska resa hem igen.

  Med AirTrain kan du även enkelt ta dig in till Manhattan dygnet runt, året om utan att behöva oroa dig för trafik. Du hittar även flera busslinjer som ansluter flygplatsens terminaler med olika hållplatser i New York. Bland annat Grand Central Station.

  Parkeringstips

  På flygplatsen hittar du som behöver parkera både kort och långtidsparkeringsmöjligheter. Korttidsparkeringen är belägen på terminalen och du som väljer att parkera på långtidsparkeringen hittar bekväm skyttelbuss-service till terminalen.

  Att parkera i och runt Newark är oftast inget problem då de flesta större köpcentrum, butiker och hotell erbjuder parkering som ofta även är avgiftsfria. Inne på Manhattan kan en nypa tålamod behövas för att hitta ledig gatuparkering och det är istället att rekommendera att du väljer avgiftsbelagd parkering på allmänna parkeringar och i parkeringsgarage.

  Bra länkar

  Newark flygplatsinformation