Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  GOLD RATE USA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i USA & Kanada - Gold Rate erbjudanden

  Gold Rate erbjudanden i USA & Kanada

  Spara på din nästkommande resa till Nordamerika genom att boka en Gold Rate via Auto Europe! Detta erbjudande kan enkelt bokas i USA och i Kanada. När du bokar en hyrbil i USA eller Kanada har du möjlighet att välja ett pris med Gold Rate. Genom att göra det sparar du pengar, pengar som du kan ha det mycket roligare för under din resa. Läs mer om detta fantastiska erbjudande och vad du bör veta när du ska hyra bil i USA!

  Fördelen med Gold rate

  Gratis tank bensin
  Gratis tank bensin

  Kanske har du hört att den första bränsletanken måste förbetalas? Inte med Gold Rate via Auto Europe, då den första bränsletanken ingår i hyran. Ett bekymmer mindre innan resan kan påbörjas.

  Extra tillvaL som GPS
  Extra tillvaö som GPS

  Att lägga till en GPS vid upphämtningen kan innebära obehagliga överraskningar när det kommer till avgiften. Boka istället en Gold Rate (med alla ovan nämnda fördelar inkluderade) där även en GPS ingår i priset. Tänk dock på att inte alla Gold Rates inkluderar en GPS. Detta erbjuds inte av alla uthyrare!

  HUR BOKAR JAG EN GOLD RATE?

  Fyll i alla nödvändiga uppgifter i vår bokningsmaskin och klicka sedan på "Sök hyrbil". Efter en kort stund kommer alla våra toppenerbjudanden att visas i en tabell. Klicka antingen på önskad kategori, uthyrare, "alla resultat" eller ett av de visade priserna. Nu öppnas listan med alla fordon och alla olika typer av priser. Det är här man ser om ett pris inkluderar Gold Rate. Läs gärna också vår infografik om Gold Rate.