Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  GOLD RATE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Ett specialpaket för dig som ska resa i USA & Kanada

  Planerar du en resa, eller ännu bättre en road trip resa i USA eller Kanada? Då har vi goda nyheter! Autp Europe har ett särskilt paket-erbjudanden tillgängligt för dig som ska hyra bil i USA eller Kanada. Boka vår Gold Rate med din hyrbil och du får första tanken bränsle helt gratis och upp till 3 extra förare. Alternativt kan du även boka till ett separat paket som innehåller GPS , tillsammans med vårt Gold Rate erbjudande.

  Auto Europe är en erfaren hyrbilsförmedlare med partners över hela världen. Vi har ett stort nätverk av lokala och internationella leverantörer och över 24.000 upphämtnings och avlämningsstationer runt om i världen. På Auto Europe garanterar vi att våra kunder drar nytta av de bästa priserna på marknaden och vår prisbelönta kundservice hjälper er med alla frågor och funderingar kring er hyra. Boka online eller ring våra reservationsagenter gratis från fasta telefoner i Sverige.

  Ska du resa till USA eller Kanada? Då vi vet hur ni kan spara på er resa! Allt ni behöver är... vår Gold Rate!

  Tre extra förare
  Inte en, utan hela tre extra förare!
  När du hyr en bil med bashyra ingår som oftast endast en förare. Att lägga till extra förare kommer att kosta dig extra pengar. Men inte om du hyr med Gold Rate, då ingår hela tre extra förare! Perfekt för gänget som ska på Road Trip?
  Nordamerika passar ypperligt för en rundresa!

  Första bränsletanken gratis
  Varför betala för den första bränsletanken när du kan få den gratis?
  Med Gold Rate får du den första tanken bränsle utan kostnad. Spänn fast dig och starta dina drömmars Road Trip!

  GPS-tillval
  Det kan vara del av ett separat paket som vissa av våra samarbetspartners erbjuder. Scrolla igenom listan med sökresultat när du ska boka hyrbil online för att hitta uthyrare som erbjuder paket där GPS ingår, utöver Gold Rate.

  Gold Rate: Infografik