Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ NEW YORK LAGUARDIA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på New York Laguardia flygplats - Boka och spara

  New York LaGuardia Airport är den tredje mest trafikerade flygplatsen som betjänar New York City, och den tjugonde trafikerade i USA. New York City storstadsområde JFK International Airport, LaGuardia Airport och Newark Liberty International Airport utgör det största flygplatssystemet i USA. Med en hyrbil från New York LaGuardia Airport är du nära porten till New York och New Jersey. Staden är en av de mest ikoniska destinationerna i USA och har mycket att erbjuda. Promenera genom Central Park, gå på toppen av en skyskrapa, shoppa tills du släpp eller besök en av de många restaurangerna i staden. Det finns alltid något att göra i denna stora stad.

  För att få ut så mycket som möjligt av din resa, skaffa en billig hyrbil med Auto Europe och ta dig runt i staden med lätthet. Från New York är det bara en kort bilresa till andra städer i området som Boston och Philadelphia. Med oss har du ett enormt utbud och bra service, något våra tidigare kunder kan intyga om på vår sida med utvärderingar av hyrbil i New York.

  Flygplatsinformation

  Flygplatsen som öppnade 1939 är belägen cirka 20 km öster om centrala New York och ligger i delstaten Queens. LaGuardia Airport är huvudsakligen en inrikesflygplats men har några utrikesdestinationer till Kanada samt säsongsflygningar till Aruba, Bahamas och Bermuda. Flygplatsen är den tredje mest trafikerade flygplatsen som betjänar New York City, och den tjugonde mest trafikerade i USA.

  New York Laguardia Airport (LGA)
  Officiellt namn:
  New York LaGuardia Airport
  Adress: Queens, NY 11371
  Telefon: +34 91 321 10 00
  Läge: Flygplatsen ligger ungefär 20 km öster om stadens centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Air Canada, Air Canada Express, American Airlines, American Eagle, Bliss Jet, Delta Airlines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, Spirit Airlines, United Airlines, Virgin America and WestJet.

  Vart kan jag hämta upp min hyrbil på New York Laguardia flygplats

  Med hyrbil från New York Laguardia flygplats finns de flesta leverantörer i terminalen för enkel åtkomst. Om leverantören inte är i terminalen, följ instruktionerna på din Auto Europe-voucher. För att hämta din biluthyrning, ta med ditt kreditkort (måste ange huvudförarens namn), giltigt Auto Europe-voucher, giltigt körkort (och internationellt körkort vid behov) och ditt pass eller ID.

  Alamo hyrbil på New York Laguardia flygplats Alamo hyrbil på New York Laguardia flygplats
  Queens,
  NY, USA 11371

  +1 (844) 727-2711
  Öppettider:
  Öppet dygnet runt
  Hertz hyrbil på New York Laguardia flygplats Hertz hyrbil på New York Laguardia flygplats
  Queens,
  NY, USA 11371

  +1 (718) 478-53000
  Öppettider:
  Öppet dygnet runt
  Europcar hyrbil på New York Laguardia flygplats Europcar hyrbil på New York Laguardia flygplats
  Queens,
  NY, USA 11371

  +1 (718) 4248504
  Öppettider:
  Öppet dygnet runt

  Terminaler

  LaGuardia har för närvarande fyra terminaler anslutna med bussar och gångvägar. Terminal A var den ursprungliga terminalen för flyg från utlandet och är en Marine Air Terminal. Terminalen är lämplig för Clippers, en typ av plan som landar på vattnet och var flygplatsens huvudterminal under 1930-1940-talet. Terminalen har uppdaterats flera gånger sedan. Terminal B betjänar de flesta flygbolagen på flygplatsen. Själva terminalen är sex kvarter lång och fyra våningar hög och har 40 flygplansgater. Terminal C och D designades av William Nicholas Bodouva och öppnades 1983 och 1992. Terminal D skapades specifikt för att rymma Boeing 757 och Boeing 767 flygplan från Delta Airlines.

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen erbjuder ett brett utbud av affärer och ett taxfree-område som säljer allt från mode till cigaretter. De flesta anläggningarna finns i terminal B och C. Det finns också flera restauranger spridda över flygplatsen, allt från små barer till en matplats. Flygplatsen har flera laddstationer, bankomater och 30 minuters gratis Wi-Fi för alla passagerare. För resenärer som flyger med husdjur finns det ett husdjursområde i terminal A. Vid ankomsten till flygplatsen ser du skyltar till välkomstcentret där du kan få information om flygplatsen och turistinformation.

  Hur man kan ta sig till och från New York Laguardias flygplats

  Bil: Om du ska hyra bil från New York Laguardias flygplats, följ bara vägskyltarna och beroende på trafik hamnar du på flygplatsen på nolltid. Flygplatsen ligger bara 10 mil från stadens centrum.

  Buss och taxi: Flygplatsen är lätt att nå med kollektivtrafik. Det har en direkt förbindelse till staden med tunnelbanan med stopp vid alla större destinationer som Manhattan och Queens. Bredvid tunnelbanan finns det också flera busslinjer som avgår från terminalerna.

  Parkeringstips

  Ska du hyra bil från New York LaGuardia flygplats bör du veta att de har minskat tillgängligheten till parkering och rekonstruerar för närvarande infrastrukturen för att driva människor mot kollektivtrafik. Icke desto mindre finns det flera parkeringsplatser på flygplatsen med P5 som en mobiltelefonplats där du kan parkera gratis de tre första timmarna. Denna parkeringsplats används främst av människor som tappar eller hämtar passagerare. Biluthyrningsföretagen har sina egna parkeringsplatser där en bil kan returneras. Det är möjligt att boka premiumparkering via flygplatsens webbplats. När det gäller att parkera i New York kan det blir lite mer klurigt. Om man vill parkera i Manhattan rekommenderas södra delen. I några områden finns det många parkeringsplatser som är bevakade. I andra delar är det mycket svårt om man inte hittar en plats längs med någon mindre gata där det är tillåtet. Kolla upp var man kan parkera innan du kör in i de centrala delarna, det finns flera smarta appar man kan ladda ner.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation New York Laguardia