Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYR HUSBIL I
  NEW YORK

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra Husbil New York

  Auto Europe, den välkända hyrbilsförmedlaren med över 60 års erfarenhet inom biluthyrningssektorn ger dig möjlighet att hyra husbilar i USA. Det här stora landet har många resvägar; om du tänker på San Francisco eller San Diego har USA allt. Långa resor kan vara mycket stressiga, speciellt om du bara har ett litet fordon med begränsat utrymme för allt ditt bagage. Om du fastnar i trafikstockningar i timmar utan att ha något att äta, utan utrymme att sträcka dina ben eller ta en tupplur, verkar en husbil som den perfekta lösningen.

  Visste du att den första husbilen utvecklades av Pierce-Arrow Motor Car Company i New York år 1910? Tack vare husbilar kan man nu ta sig runt och upptäcka mer. Om du är sugen på andra städer än New York finns det även möjligheter att hyra husbil i Los Angeles. Upptäck födelseplatsen för husbilen på din resa och njut av fördelarna med att ha ett hem på fyra hjul. Kontakta vårt kompetenta team via telefon på +49 (0) 89 210 940 74 eller via e-post för ytterligare frågor. Vi är tillgängliga för dig alla dagar i veckan.

  Campingplatser i och runt New York

  Om du vill lära känna New York bättre såväl som de närliggande städerna och sevärdheterna rekommenderar vi en campingplats i New Jersey, eller om ni är ute efter en kort paus innan ni beger er på en längre roadtripp till städer som Orlando eller San Francisco. Det är bara några kilometer från Manhattan och har en bekväm färje- och tågförbindelse. Hyr en husbil här och starta din resa genom New York. Funderar ni på en tripp till varma Miami, så har vi även tips på bra campingplatser runt det området också.

  Liberty Harbor RV Denna campingplats i New Jersey ligger närmast till Manhattan. Bara 15 minuter med färja eller PATH och du är i New York. Det finns totalt 50 parkeringsplatser. Wi-Fi finns tillgängligt i hela området. Parken är utrustad med duschrum och toaletter. Säkerhet är garanterad av ett 24 timmars övervakningssystem. Alla faciliteter är handikappanpassade.

  Tillgängliga husbilar i New York

  Vart du än ska, om det är till Las Vegas eller New York, har vi flera husbilar att erbjuda som passar dig. Vi har samlat ett litet urval av modeller som finns tillgängliga när du ska hyra husbil i New York. En C19 Compact Camper med en längd på 6,15 meter och en bredd på 2,34 meter är perfekt för upp till tre resenärer. Den är utrustad med en dubbelsäng ovanför förarhytten och ett sovområde som används under dagen som sittplatser. Fordonet har varmt och kallt rinnande vatten samt en varmvattendusch, toalett med vatten, kylskåp, spis, mikrovågsugn, luftkonditionering och många andra funktioner som hjälper dig att känna dig som hemma under din resa. Eclipse Camper, med automatisk växellåda, erbjuder sovplatser för upp till fem personer (fyra vuxna och ett barn) och är 8,2-9,1 meter lång och 2,6 meter bred. Husbilen har mer komfort och utrymme. Med den kompakta och större C-klassmodellen C 21-24ft har tillräckligt med utrymme för tre vuxna och två barn. Den större 10 meter långa US Wanderer borde inte vara ett problem att manövrera på vägen. Den erbjuder också gott om bekvämligheter så att din resa är behaglig.

  C19 Compact Motorhome Eclipse Camper

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 19 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Eclipse Camper

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.5 - 9.4 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin
  C-Klasse 22-24ft US Wanderer

  Klass C 22-24ft

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 22 - 24 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  US Wanderer

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.1 - 10 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Bra att veta om New York

  Att hyra husbil i New York med Auto Europe är inte bara enkelt och kostnadseffektivt, vi erbjuder också ett brett utbud av olika modeller. New York har alltid varit en destination man inte får missa. Under de senaste decennierna har the Big Apple förändrats och det har blivit den säkraste staden i USA idag. På toppen av listan över sevärdheter är Frihetsgudinnan, One World Trade Center, även kallad 1 WTC, och Ground Zero. Med sina 541,3 meter är 1 WTC den högsta byggnaden i USA. Byggnaden tog 8 år att slutgöras. Times Square ligger på Broadway, och är omgiven av ett stort antal kaféer, snabbmatsresturanger och souvenirbutiker. MTV-studion, Sony och Vogue finns också här. Missa inte chansen att se musikalklassiker som Chicago, Fantomens Opera, Cats eller helt nya föreställningar i staden. Var annars kan du njuta av en show än på Broadway?

  Vid varje gatuhörn, och när som helst på dagen finns det något på gång i New York. Det är inte av en slump som New York kallas staden som aldrig sover. Manhattan, hjärtat av staden, är en plats där du upplever staden i sitt esse. Kör till Ellis Island för en oförglömlig utsikt över Manhattan. Ta en rundtur till Frihetsgudinnan och kom ihåg att boka biljetterna i förväg, de säljs ut snabbt och köerna är långa. Promenera nedför Hudson River och gå över den berömda Brooklyn Bridge. Du bör också planera lite tid att besöka Guggenheim-museet och American Museum of Natural History.

  Då trafiken i New York kan vara lite hektisk rekommenderar vi att du parkerar din husbil i New York i tystare områden som Queens eller Brooklyn, eller intill New Jersey. Tunnelbanan ansluter alla 4 distrikt i New York. Från New Jersey har du valet mellan buss, tåg eller färja för att komma till Manhattan.