Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  LOS ANGELES

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Los Angeles billigt

  Utforska Kaliforniens största stad från en ny och annorlunda vinkel genom att hyra husbil i Los Angeles. Till skillnad från en vanlig bil får du en bekväm och flexibel semesterresa i USA som dessutom är budgetvänlig. Du kan få chansen att upptäcka USAs västkust och se andra städer som San Francisco. Tack vare många års erfarenhet i branschen kan vi inte bara erbjuda förmånliga hyrbilar på över 24.000 stationer i 180 länder runt om i världen utan även erbjuda prisvärda husbilar.

  Gestalta din husbilsresa helt efter dina egna behov och upptäck hela Los Angeles storstadsområde i din egen takt. Du kan också upptäcka USAs östkust och hyra en husbil i New York. Boka din husbil på Auto Europes hemsida eller ring och prata med våra husbilsspecialister för extra tips och råd.

  Campingplatser i och runt Los Angeles

  I området kring Los Angeles finns det många möjligheter att campa med din husbil. Vi har valt ut ett par förslag åt dig för en varierande och avkopplande vistelse

  Lake Campground Denna campingplats befinner sig på den 2700 kvadratkilometer stora Angeles National Forest, cirka en halvtimmes resa utanför centrum. Ekar och tallar ger dig behaglig skugga på de avskilda campingplatserna med fantastisk utsikt över landskapet i parken. Dricksvatten, toaletter och eldstäder finns alla tillgängliga men tyvärr inte elanslutning.
  Fairplex RV Park Från centrum ligger Fairplex RV Park bara 61 km (ca. 35 min resa). För dig som vill kombinera natur med stabsliv är det det perfekta läget. Förutom daglig frukost ingår även gratis wifi, användning av pool som har öppet året runt samt bastu, Med skyttelbuss kan du enkelt ta dig in till staden. Strömförsörjning finns tillgänglig.
  Banning Stagecoach Campingen Banning Stagecoach ligger nära I-10 , ungefär en och en halv timme från centrala Los Angeles. Förutom en magnifik utsikt över bergen finns här även en pool, kabel-TV, en volleyboll plan, kostnadsfritt wifi och en hundpark. I campingens sällskapsrum kan du även spela biljard och bordtennis. I närheten befinner sig ett mycket stort köpcentrum. El är tillgängligt och gasflaskor kan fyllas på mot en avgift.
  Barstow/Calica Det perfekta alternativet för dig som ska fortsätta din husbils-roadtrip i Las Vegas. Den idylliska oasen i Mojaveöknen ligger nästan två timmar från Los Angeles och erbjuder aktiviteter som bågskytte, mountainbike turer i Mule Canyon, simma i pool och vandringsleder. En gratisbuss kan ta dig till den närliggande spökstaden Calico. Kabel-Tv och wifi är kostnadsfritt och el garanteras.
  Ventura Ranch Ventura Ranch vid foten av berget Topa Topa kan nås på en timma och 20 min från Los Angeles stadskärna. I ett litet skogsområde kan du njuta av stjärnklara nätter på flodstranden, på begäran till och med i en autentiskt inredd teepee. Campingen har duschar och toaletter och anslutning för el finns. Det finns även pool och gratis wifi.

  Tillgängliga husbilar i Los Angeles

  Nedan följer fyra exempel på tillgängliga hyrbilar i Los Angeles. Om du ska åka till andra städer, till exempel till Las Vegas kan det vara lite mer viktigt med komfort. Om du reser med en vän är modellen US Tourer ett utmärkt val. Den sex meter långa husbilen är praktiskt inredd med dubbelsäng, kök samt toalett. Om ni är fyra stycken personer som ska resa är den sju meter långa modellen Class C 20-23ft ett bra val. Denna husbil är utrustad med en dubbelsäng samt två enkelsäng. Toalett, kök och dusch ger dig all nödvändig komfort. I modellen Pioneer finns sitt- och sovplats för upp till 5 personer med två dubbelsängar och en enkelsäng. Den 6,7-7,6 meter långa husbilen har dusch, toalett och kök. Dess luftkonditionering gör även körning i varmt klimat behaglig. Modellen Perseus RV 30-33 ft erbjuder plats för sex personer och lika många sängplatser (två dubbelsängar och två enkelsängar). Förutom kök, toalett och dusch ingår även här luftkonditionering. Längden på denna modell är 9,1-10 meter.

  US Tourer C-Klasse 21-23ft

  US Tourer

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.1 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Klass C 21-23ft

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 21 - 23 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin
  Pioneer Perseus RV 30-33ft

  Pioneer 22-25ft

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.7 - 7.6 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Perseus RV

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.1 - 10 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Bra att veta om Los Angeles

  Med nästan fyra miljoner invånare är Los Angeles, efter New York, USA:s näst största stad. Staden är inte bara handels- och finanscentrum för Kalifornien utan också kulturcentrum och du hittar därför ett stort antal forskningsinstitut, högskolor, universitet, teatrar och museer. Särskilt känd är staden naturligtvis på grund utav den världsberömda stadsdelen Hollywood,s som är fäste till den amerikanska film- och TV-produktionsindustrin. Tack vare sitt läge vid Santa Monica bukten hittar du flertalet sandstränder i närheten. Perfekta för avkoppling i solen eller sportaktiviteter av all de slag är speciellt Venice Beach, Cabrillo Beach, Hermosa Beach och Manhattan Beach. Los Angeles stad organiserar även ett varierat program av festivaler och evenemang året runt för dig att besöka. Att rekommendera är L.A. Times bokfestival på våren, evenemangen runt USA:s självständighetsdag på sommaren och Pan African Film & Art Festival på vintern.

  Överlag är Los Angeles en mycket varierande stad och det lönar sig att planera in tillräckligt med tid för varje stadsdel för att uppleva så mycket som möjligt. Du bör absolut inte missa Walk of Fame, där för närvarande 2574 kändisar hedrats med de berömda stjärnorna. Den berömda Hollywood-skylten i norra delen av staden är svår att missa och även den ett måste. Getty Center i stadsdelen Brentwood imponerar med enastående arkitektur och en enorm samling av konstverk och utställningar. Nästan 50.0000 konstverk som målningar och skulpturer kan beundrar här alldeles gratis. I Chinatown eller Little Tokyo kan du uppleva fjärran östern, mitt inne i den amerikanska storstaden. Andra höjdpunkter är Staples Center, US Bank Tower eller det udda Watts Tower för att nämna några. Även utanför staden väntar härliga och häftiga platser på att besökas. Som tips för dig som är intresserad av att hyra husbil i Los Angeles är att börja din resa med att köra längs med US-101 N eller I-10 W till Malibu vars fina sandstränder är ett populärt val bland surfare. Ytterligare 30 min resa tar dig till Long Beach där du hittar fler spännande attraktioner. I närliggande Disneyland Resort kommer till exempel alla barn vara nöjda och glada. Om ni känner för ett äventyr, kan ni följa den välkända roadtripp vägen Route 66. Följer ni den tar den er till många makalösa stopp och andra storstäder som Chicago.

  Om du väljer att hyra husbil kommer du få uppleva många fördelar som du inte får ta del av om du väljer att hyra bil. Du behöver exempelvis inte ge upp vissa bekvämligheter och du kan njuta av gott om utrymme för dig själv, dina passagerare och ert bagage. Du kommer även att spara en hel del pengar och tid på att slippa leta efter lediga och prisvärda hotellrum och likaså kan du spara en hel del utgifter genom att laga din egen mat under resans gång. Stormarknader och lågprisbutiker är ofta enkla att hitta där du kan bunkra upp med läckerheter åt dig och dina medresenärer.

  Husbils recension

  Husbils recensionJens med Cruise America
  01 Maj 2019
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  "Allt fungerade bra, över förväntan. Några smärre problem: - bilens däck på höger sida var så slitna att de var olagliga utanför Kalifornien. Jag fick en punktering på en oländig plats en lördageftermiddag, och fick kalla på hjälp själv (ingen telefontäckning). Det kostade $350, vilket CruiseAmerica sedan betalade tillbaka utan att knorra. - en gardinstång ramlade ner, en backspegel var lös, siddörren och fönster hade låsmekanismer i plast som var trasiga, elektriska problem uppstod antagligen jordfel, vilket gjorde att innerbelysningen inte fungerade. Besökte CruiseAmerica i Mesa, AZ, och de åtgärdade några av problemen men elfelet återkom efter en timme. Allt detta hade med Cruise America och kvaliteten på deras RV att göra. Med Auto Europe har jag inte haft några problem."