Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  CHICAGO

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Chicago med Auto Europe

  Chicago är ett viktigt kulturcentrum och en växande metropol, hem till ett av landets mest imponerande konstsamlingar som ni hittar på Art Institute of Chicago. Staden är ett blomstrande turistcentrum med en mängd fenomenala sevärdheter och förstklassiga upplevelser. Ni som reser hit bör inte missa den svindlande utsikten från Willis-tornet eller få en adrenalin kick när ni står framför de mycket realistiska dinosaurerna på det välkända Field museum. Här finns en uppsjö av förstklassig underhållning, om ni vill uppleva en av världens bästa akvarium bör ni inte missa Shedd Aquarium. Och om ni önska hyra husbil i Chicago kommer ni även ha lyxen att kunna följa Route 66 som kan ta er till många fantastiska stopp, som Los Angeles.

  Vi här på Auto Europe har möjligheten att erbjuda er de billigaste husbilarna på marknaden. Som världens ledande biluthyrningsförmedlare erbjuder bolaget husbilar utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter som ni behöver för en resa i USA. Chicago är en idealisk bas för att utforska staten Illinois och andra ställen är lätt tillgängliga såsom Las Vegas. Faktum är att den ursprungliga Route 66 började i centrala Chicago vid korsningen av Jackson Boulevard och Michigan Avenue, som idag fortfarande är besökt av road trippers från hela världen.

  Ta vara på er restid och tag ert resande till nästa nivå. Res runt med en husbil och verkligen se vad USA har att erbjuda från första parkett. Våra prisbelönade medarbetare är redo att hjälpa till så att ni får ut det mesta av er resa. Missa inte chansen att skapa minnen som räcker livet ut.

  Campingplatser i och runtom Chicago

  Staden Chicago och dess omgivningar erbjuder ett brett urval av campingplatser där du kan enkelt kan parkera din husbil. Det är det mest kostnadseffektiva sättet att bo i Chicago och på detta sätt kommer ni att få uppleva en annan sida som de flesta turister inte har möjligheten att se av staden. Passa även på att dra nytta av de breda utbuden av faciliteter och fritids möjligheter som finns tillgängligt på campingplatserna. Här nedan listar vi några få av de mest populära ställen att campa på i Chicago och dess omnejd.

  Mendota Hills Ett av de bästa campingplatserna ligger endast en och en halv timmes körväg västerut från Chicago. Den här enorma camping platsen är ett drömparadis för familjer Njut av en mängd olika fritids aktiviteter, som fiske, kajakpaddling, simning och roliga weekends med olika teman.
  Jellystone Park Jellystone Park är en plats som riktar sig mot familjer som har barn, stora som små. Själva camping platsen huvud tema är Yogibjörnen som många barn kommer känna igen från teckna serier från TV. Här är husdjur varmt välkomna och ni kan sysselsätta er med en massa olika som en swimmingpool, minigolf, cykelleder, lekplats för barnen och en varm bubbelpool.
  Glenwood I en härlig miljö sydöst om staden är Glenwood en vänlig, opretentiös campingplats med ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter som tennis, basket, volleyboll, fiske, cykling. Och under vinter halvåret finner ni även möjligheten att testa på längdskidåkning, allt inom ett stenkast av den vackra floden Illinois.
  Fish Lake Beach En kort körsträcka norrut från Chicago hittar ni Fish Lake Beach Camping Resort som är ett makalös fritidscenter med fina camping möjligheter. Detta är platsen för de som letar efter alla tänkbara strand och vattensport aktiviteter. De har även sin egna nöjespark. Ni har även möjligheten att njuta av en uppvärmd pool och gratis Wi-Fi.
  Okaw Valley Kör i riktning mot St Louis och ni hittar Okaw Valley som är ett familjedrivet campingplats med 30 hektar av härlig äng. Intill campingplatsen hittar ni en sjö med stort fiskstånd vilket gör det till en perfekt plats för fiske. Ni hittar även en lekplats för barnen, snackbar, livsmedelsbutik. Om ni är i behov av att tvätta kläder, så erbjuder de en tvätt hall som är öppet dygnet runt.

  Tillgängliga husbilar i Chicago

  Nedan hittar ni några exempel på de mest populära husbilarna i Chicago. Med Auto Europe har vi ett brett utbud av husbilar och när ni önskar att hyra husbil i Chicago kan vi vara till hjälp så ni får just den som passar just era behov. Den 5.8 meter långa C19 är utmärkt för par som reser runt i Illinois. Med denna husbil har ni tre sovplatser, en dubbel säng och en enkelsäng och är utrustad med ett kök, dusch och toalett. Om ni behöver två dubbel och en enkelsäng, är C22 idealisk för två par som utforskar Chicago-området tillsammans, medan C25 är ett annat bra alternativ för fem personer som besöker staden. Med tre dubbelsängar och en extra singel, har den imponerande C30 Large husbilen kapacitet för upp till sju personer med tre dubbelsängar och en enkelsäng.

  C19 Kompakt husbil C22 Standard Motorhome

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C22 Standard

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.7 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  C25 Standard Camper C30 Large

  C25 Standard

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C30 Large

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.2 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Mer information om Chicago

  Chicago är mittpunkten i Illinois, denna stat som med sina skyhöga byggnader och attraktioner i världsklass gör Chicago till ett topp resmål för människor som utforskar USA i en husbil. Toppattraktioner som måste ses är Art Institute of Chicago, vars marmorhallar helt enkelt är smockade med mästerverk. Misssa absolut inte utsikten från Willis (tidigare Sears) Tower som med sin hissnande utsikt ger oöverträffade möjligheter till panoramabilder.

  Reser ni längre bort väntar de orörda landskapen i den omgivande staten Illinois som passar er som redan har sett allt vad staden har att erbjuda och vill uppleva vildmarken. För några hundra år sedan bestod Chicagos stora och extremt frodiga omgivning av ett stort outvecklat område, varav många väntar fortfarande på att utforskas. Större delen av Illinois låg under en glaciär under många årtionde , vilket har lett till att staten har en rik och komplex geologisk historia. Skulle det bli så att ni funderar på att se mer än vad Chicago har att erbjuda, så är en husbil det bästa alternativet för att se vad resten av USA har att erbjuda. Res bekvämt till orter som New York, Denver och många fler platser.