Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  USA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil billigt i USA

  Efter att ha varit närvarande på hyrbilsmarknaden så tidigt som 1954 har Auto Europe vunnit ett rykte som en pålitlig förmedlare av hyrbilar, med en service som har ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet. Med åren har vi utökat våra tjänster till att omfatta 24000 olika destinationer i över 150 länder. Då vi ständigt strävar efter att möta våra värdefulla kunders förväntningar på service har vi infört uthyrning av husbilar i vårt sortiment.

  Planera din rutt baserat på hur långt du är villig att resa per dag och hur skicklig du är på att köra husbil. Om du är nybörjare så vill du undvika de brantaste och smalaste vägarna. Gör därför lite efterforskning kring din rutt och kontrollera om den innehåller några besvärliga körsträckor. Tänk också på vägtullarna när du planerar resan. Titta också på avståndet mellan bensinstationer och matställen när du väljer campingplats. Campingplatserna kan du boka på internet i förväg. Nationalparkernas campingplatser har oftast de bästa lägena. När du väl har bestämt rutt och campingplatser är det praktiskt att förse dig med en detaljerad karta av det lokala vägnätet.

  Att resa i USA

  Att hyra husbil i USA med Auto Europe tillåter dig njuta av detta spektakulära land och resa med komfort i din egen takt, samt ger dig några av de bästa erbjudandena på uthyrningsmarknaden av husbilar.

  Som skapat för en semester med husbil radar USA upp oändliga möjligheter för dina resor. Skönheten sitter i betraktarens öga och alla som funderar på att resa med husbil i USA har redan särskilda platser i åtanke som de vill besöka. Iögonfallande för oss är de pittoreska kuststräckorna i New England, de västra kusterna i Kalifornien samt de södra staterna Georgia och Louisiana. Det är dit våra drömmar tar oss, vart någonstans tar dina drömmar dig?


  Populära destinationer med husbil i USA

  Hyra husbil Denver
  Denver
  Hyra husbil Las Vegas
  Las Vegas
  Hyra husbil Los Angeles
  Los Angeles
  Hyra husbil New York
  New York
  Hyra husbil San Francisco
  San Francisco
  Hyra husbil Seattle
  Seattle

  Andra städer i USA

  Hyra husbil ChicagoChicago Hyra husbil MiamiMiami
  Hyra husbil OrlandoOrlando Hyra husbil Salt Lake CitySalt Lake City

  Uthyrare

  Road Bear, Apollo, Cruise America och Star RV är våra främsta leverantörer av husbilar i USA. Dessa är ledande leverantörer som förser dig med nya fordon och försäkrar sig om att deras flottor uppfyller högsta kvalitet och standard. När du väljer husbil på vår hemsida kan du vara säker på att du har hittat en pålitlig leverantör såsom den perfekta husbilen för din vistelse i USA.

  Tillgängliga husbilar i USA

  För att se alla husbilar tillgängliga för uthyrning kan ni använda vår superba sökmotor. Där hittar du all information du behöver för att kunna fatta de rätta besluten och välja det perfekta fordonet som bäst passar dina resplaner. Undersök alla Kategorir och ladda hem en gratis pdf-fil med all nödvändig information om det fordon du behöver som pris, tekniska detaljer, utrustning och viktig bokningsinformation. Spana in våra erbjudanden för att hyra husbil samt tillgängliga fordon och förbered dig för ditt livs resa!

  US Tourer C19 Compact Motorhome

  Van US Tourer

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.1 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  23-28 ft 4-berth Class C 25-27ft

  23-28 ft 4-berth

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.9 - 8.5 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Klass C 25-27ft

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 - 8.2 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  MA34 FS31 Standard

  MA34 Klass A

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass A
  Längd: 10.4 - 10.7 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  FS31 Standard

  Sovplatser: 8
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.4 - 9.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Husbils recension

  Husbils recensionJens med Cruise America
  Los Angeles, USA - 01 Maj 2019
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 4 Stjärnor
  "Allt fungerade bra, över förväntan. Några smärre problem: - bilens däck på höger sida var så slitna att de var olagliga utanför Kalifornien. Jag fick en punktering på en oländig plats en lördageftermiddag, och fick kalla på hjälp själv (ingen telefontäckning). Det kostade $350, vilket CruiseAmerica sedan betalade tillbaka utan att knorra. - en gardinstång ramlade ner, en backspegel var lös, siddörren och fönster hade låsmekanismer i plast som var trasiga, elektriska problem uppstod antagligen jordfel, vilket gjorde att innerbelysningen inte fungerade. Besökte CruiseAmerica i Mesa, AZ, och de åtgärdade några av problemen men elfelet återkom efter en timme. Allt detta hade med Cruise America och kvaliteten på deras RV att göra. Med Auto Europe har jag inte haft några problem."