Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  ORLANDO

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Orlando med Auto Europe

  Planerar ni att hyra husbil i Orlando, så är Auto Europe det rätta valet. Vi har med vår långa erfarenhet i hyrbils branschen, nu också chansen att hyra husbilar på många platser i världen. Med oss kan ni utforska vad Miami har att erbjuda, eller uppleva Las Vegas. Oavsett vart ni önskar att hyra husbil så kan vi erbjuda ett stort sortiment av husbilar, så att ni kan hitta rätt fordon för era ändamål. Våra husbils experter, är alltid redo att hjälpa till och svara på frågor som ni kan tänkas ha. Ta en titt på vad för husbilar som är tillgängliga på de datum ni önskar resa, genom att använda vår tillförlitliga sökmotor.

  Med en resa till Orlando kommer ni snabbt inse varför staden kallas för världens huvudstad för temaparker. Från Walt Disney World till Universal Studios kommer ni inte få slut på saker att håller er underhållna. Orlando ligger i den amerikanska staten Florida och är en av de mest besökta städerna i världen. Inte bara är denna stad levande i underhållningsändamål, det är också ett nav för studentverksamhet, värd för USA: s största universitets Campus. År 2010 fick staden en Gamma-World City ranking.

  Orlando är mycket mer än alla dess nöjesparker. I själva verket har staden totalt 19 skyskrapor som hushåller olika tjänster såsom finans-, försäkrings- och teknikföretag. Öppnandet av Orlando International Airport gav den lokala ekonomin en enorm uppgång och det är också därför alla skyskrapor är max 135 meter höga.

  Med Auto Europe kommer ni hitta ett stort urval av kvalitets husbilar från lokala och kända leverantörer. Vårt team hjälper gärna till att hitta rätt husbil för er och planerar er resväg. Oavsett om ni väljer en resa till Orlando, San Francisco, New York eller något av alla andra platser vi erbjuder husbil, så har vi något för er.

  Campingplatser i och runtom Orlando

  Som en av de främsta turistmålen både för amerikaner och globala resenärer, erbjuder Orlando ett överflöd av alternativ som passar allas plånbok. Att hyra husbil i Orlando kommer att låta er uppleva ett helt nytt sätt att resa på. I stället för att fastna i ett område, med er husbil kan ni resa så långt eller så lite som ni önskar. Utforska vad ni vill, när ni vill och vid vilken tidpunkts som helst, obegränsad av lokala transporttider. Orlando har många campingplatser att välja mellan, med många inom räckhåll från stora turistattraktioner.

  Winter Garden RV Resort Endast 145 kilometer från kusten och nära till turistattraktioner hittar ni det perfekta stället att varva ner. Winter Garden RV Resort ligger omgivet av tallar, bara några minuter från Disney World. Med uppvärmda pooler, ett klubbhus, tvättstuga, dusch och till och med ett gym, är denna plats det perfekta hemmet hemifrån. Området har Wi-Fi och erbjuder höghastighetsinternet. Campingplatsen är djurvänlig, vilket betyder att ni inte behöver ordna med någon som passar ert husdjur. Ni hittar också ett spelrum, biljard och basketfaciliteter. För de yngre gästerna erbjuder de också en välutrustad lekplats.
  Orlando RV Resort Orlando RV Resort erbjuder rekreation och avkoppling året runt. Det är det perfekta stället att varva ner. Med en imponerande 255 hektar stor yta, är denna camping perfekt beläget mitt i hjärtat av Florida. Att vara så central betyder inte att ni kommer vara långt ifrån naturen - från denna campingplats leder flera spår till den närliggande sjön. Här kan ni varva ner och sola på dess gyllene sandstränder. Om ni letar efter underhållning, så finns det väl kända temaparker nära till hands. Om ni vill bo lokal, har anläggningen live-underhållning, ett aktivitetscenter, linjedansning, en dataklubb, minigolf och många roligare aktiviteter för hela familjen. Platsen är djurvänlig och innehåller dusch och tvättmöjligheter, restaurang, tennisbana, butik, lekplats och så vidare.
  Sherwood Forest RV Resort Sherwood Forest RV Resort ligger omgivet av grönskande skogar och sjöar, bara 6 kilometer från Disney World och 19 kilometer från Universal Studios. Den här campingplatsen erbjuder ett överflöd av underhållning, middagar, konserter, danslektioner, bingo, brädspel och mycket mer. För dem som vill shoppa, hittar ni många köpcentrum inom en 2 mils radie. Campingplatsen har en pool, butik, balsal, lekplats, gym, Wi-Fi, tvätt och dusch. Dessutom finns minigolf, basket och ett klubbhus till ditt förfogande. Campingplatsen är också husdjursvänlig.
  Lost Lake RV Park Orlandos längsta asfalterade vandringsled - West Orange Trail - ligger intill Lost Lake RV Park och är hela 8 mil lång. Vandringsleden när den är färdig kommer att vara över 32 mil lång och vara dedikerad till vandring, cykling, ridning, rullskridskoåkning och löpning. Allt detta gör er vistelse på denna camping extra speciell och perfekt för att utforska det lokala området och ta en del spektakulära vyer. Campingplatsen själv har Wi-Fi som ingår i priset, en affär, tvättstuga, picknickbord, bordtennis, pool och en basketplan. Beläget inom en 30 minuters radie hittar ni Sea World, Disney World, Universal Studios, köpcentrum och Floridas äldsta temapark Gatorland.

  Tillgängliga husbilar i Orlando

  USA är det perfekta landet för en husbil, med sina breda öppna vägar och natursköna vyer, få platser kan utmana Orlando. Husbilar i USA är kända som fritidsfordon (RV), så om du funderar på att hyra en RV, så rekommenderar vi följande val. Efter ni har tittat på dessa fyra rekommendationer fortfarande inte är säkra på vad ni letar efter kan ni enkelt se alla tillgängliga husbilar genom att söka på vår säkra bokningsmotor, eller ringa till oss.

  Vår C19 husbil kan hushålla upp till tre personer och har en dubbelsäng och en enkelsäng. Den är bara 5.8 meter i storlek, och är utrustad med kök, dusch och toalett. Fordonet kommer också med värme och luftkonditionering som standard. En lite större modell på 7.6 meter och med sovplatser för 5 person har vi C25 husbilen. Denna husbil har två dubbelsängar och en enkelsäng. Luftkonditionering, uppvärmning, vatten och avfallstankar ingår som standard. Ni har också ett kök, toalett och dusch till ert förfogande. M28-husbilen kan rymma upp till sex personer, med tillräckligt med utrymme för kök, dusch och toalett. Denna husbil är mellan 8 och 9 meter lång och levereras med automatisk växellåda. Slutligen, om ni letar efter en stor RV, då har vi C30-modellen, med kapacitet för imponerande sju passagerare, denna modell har tre dubbelsängar och en enkelsäng. Tillsammans med vatten- och spilltank har ni också värme och luftkonditionering som standard. Denna husbil har ett kök, toalett och dusch och levereras med automatisk växellåda.

  C19 Kompakt husbil C25 Standard husbil

  C19 Compact

  Sovplatser: 3 pax
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.8 m
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C25 Standard

  Sovplatser: 5 pax
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 m
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Mighty M28 C30 Large

  Mighty M28

  Sovplatser: 6 pax
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.2 - 8.9 m
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C30 Large

  Sovplatser: 7 pax
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.2 m
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Mer information om Orlando

  Mellan all spänning och underhållning har Orlando många andra attraktioner att erbjuda. I Maitland har ni till exempel Audubon Center for Prey Birds - där ni får se ett stort utbud av fåglar. Om ni har ett intresse för skelett, besök då Osteologiska museet, där många skelett från djur visas. Om ni älskar videospel, så är Arcade City ett måste besök för hela familjen. Orlando har den mest trafikerade tågstationen i delstaten Florida - Orlando Amtrak Järnvägsstation ligger inom staden och har sitt ursprung från 1926. 1890 Railroad Depot och Rogers Building är de äldsta byggnaderna i staden.

  Orlando har många andra intressanta fakta; till exempel Lake Eola är faktiskt en 24 meter djupt sjunkhål i mitten av staden. När staden ville rivna sitt gamla stadshus, gick Hollywood in och använde rivningen som öppningsplats för filmen Lethal Weapon 3. Staden är också kärleksfullt känd som "O-Town" och "The City Beautiful". Gatorland var den första nöjesparken, och öppnades 1949 och des huvudattraktionen var en 5 meter lång alligator.