Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  MIAMI

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Miami med Auto Europe

  Miami rankas som en av de bästa stranddestinationerna i USA. Om ni tar hela familjen till Florida eller om ni bara känner er lite äventyrlig och inte kan vänta med att utforska området är en husbil att rekommendera.Väljer ni att hyra husbil i Miami med Auto Europe kommer ni att kunna ta nytta av vår långa erfarenhet i hyrbils branschen samt marknadens bästa priser.. Diverse som det är, Miami kommer att imponera på dig med en mängd sevärdheter, kilometervis av sandstränder och en unik kulturell mix.

  Auto Europe grundades i USA för mer än 60 år sedan som biluthyrningsmäklare. Vi har växt betydligt sedan dess och idag kan vi inkludera ett antal tjänster runt om i världen. En av våra mest eftertraktade erbjudanden är uthyrning av husbilar. Och våra husbils experter är redo att hjälpa till om ni har funderingar eller är osäkra på något. Passa på att ta vara på våran expertis och våra priser som är de bästa ni kan få. Spara med oss och få över mer att spendera på annat kul i Miami.

  Husbil i Miami är ett praktiskt sätt att se och uppleva mer på vägen. Kör runt staden på de moderna amerikanska vägarna, spara på boende och mat och styr själv över eran tid. Våra partners moderna fordon kommer att vara perfekta följeslagare på en vägresa över staterna. Till exempel kan ni besöka Los Angeles eller Las Vegas på en episk resa över hela USA och göra stopp i många stater på vägen, varför inte bege er till vackra Seattle, med dess närhet till Stilla havet erbjuder en enastående naturupplevelse.

  Campingplatser i och runtom Miami

  I Miami finner ni massor av campingplatser där ni säkert och enkelt kan parkera er husbil. Här nedan listar vi ett kort urval på de platser i staden och dess omnejd ni kan besöka om ni har valt att hyra husbil i Miami. Här kommer ni att finna massor av olika aktiviteter och bra möjligheter att parkera er husbil. Skulle ni åka på en längre resa till andra orter som San Francisco eller New York så har vi även tips på att campingplatser vid flertalet städer.

  Miami Everglades Resort En populär campingplats, Miami Everglades ligger bekvämt bland mango och avokado lundar, i det frodiga tropiska landskapet i Florida. Omgiven av palmer och exotisk flora och fauna ligger campingplatsen bara en 16 kilometer från staden.
  Paradise Island Resort Denna camping är den perfekta tillflyktsorten för alla! Med ett brett sortiment för olika sport aktiviteter för de aktiva har det också en uppvärmd pool, kasinon, bibliotek och ett läsrum för total avkoppling. Paradise Island Resort ligger i Fort Lauderdales Oakland Park, 5.3 mil från Miami Beach.
  Larry & Penny Thompson Park & Campground Ganska nära till det mycket populära Miami Zoo, finner ni denna camping. Det är det rätta valet om ni letar efter en lugn plats nära landsbygden, full av vandrings- och cykelleder. Denna plats är också perfekt för fågelskådning och fiske.

  Tillgängliga husbilar i Miami

  Vi skulle vilja presentera er med flera husbils modeller som kan bokas i Miami. Modellerna är emellertid beroende av tillgänglighet. Vänligen planera i förväg och ring våra bokningsagenter om ni har ytterligare frågor eller tvivel. C19 Compact representerar en kompakt husvagn som är lämplig för upp till tre passagerare. Den är idealisk för små familjer med ett barn. Ni måste vara mellan 30 och 69 år för att kunna hyra detta fordon. Modellen som kallas C25 har sittplatser och sovplatser för 5 personer. Bekvämt och modern lyx får ni med C25 som även kommer med luftkonditionering och uppvärmning. AF34-standarden erbjuder gott om utrymme och kan passa upp till sex passagerare. Den ännu rymligare FS31 Standard har plats för upp till 8 passagerare ombord och tillhör den lyxiga upplagan, precis som den tidigare nämnda modellen.

  C19 Kompakt C25 Standard Camper

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C25 Standard

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  AF34 Standard FS31 Standard

  AF34 Standard

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass A
  Längd: 10.4 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  FS31 Standard

  Sovplatser: 8
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Mer information om Miami

  Miami, Florida, är många människors drömplats att vara. Med fantastiskt väder året runt och en kubansk stil, lockar Miami cirka 16 miljoner besökare årligen. Starta er semester med en underbar promenad och ett dopp i havet. Ta en promenad runt Ocean Drive där ni kan spendera timmar att bara studera det omväxlande folket och inte bli uttråkad. Om ni reser med barn, ta dem till Jungle Island och avsluta er dag på Bayside Marketplace där ni kommer att njuta av gammaldags karuseller, sockervadd och mycket mer!

  Miami, en modern stad men är också full av historia. Få en känsla för en gammaldags livsstil med ett besök till Coral Gables, ett känt område i Miami. Coral Gables är känd för sina eleganta hem från början av seklet. Njut av deras spanska stil, skuggan av vackra banyanträd, och om ni har tur kan ni också upptäcka påfåglar som springer fritt runt dessa villor. Med Miami som bas, är det enkelt att utforska hela Florida och se platser som Orlando, Disney World och mycket mer vad staten har att erbjuda.

  Väl i Miami behöver ni ta tiden och uppleva riktig kubansk upplevelse. För att få en smak av Latinamerika, gå till Little Havana, en av Miamis mest levande och dynamiska stadsdelar som är fyllda med kubanska restauranger, nattklubbar, konstgallerier och marknader. Det finns många festivaler på Calle Ocho så var noga med att kolla evenemangskalendern före er resa.