Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I SEATTLE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Seattle med Auto Europe

  Letar ni efter ett sätt att förhöja er resa i Seattle, så är Auto Europe det självklara valet. Genom att hyra husbil i Seattle med oss, kan ni njuta av all den lyx som endast en husbil kan erbjuda. Känslan att kunna ha sitt hem oavsett vart man reser är en obeskrivlig lyx som man måste uppleva för att förstå. En annan fördel som inget hotell i världen kan erbjuda är med en husbil kan ni vakna upp till varierande vackra utsikter. Föreställ er att vakna upp och direkt vid dörren kommer ni mötas av den absolut förstummande utsikten av Mount Rainier national park och all den under som endast den platsen har att erbjuda. Vi har länge bara varit en hyrbils förmedlare, men har nu det stora nöjet att kunna erbjuda er husbilar också, för att kunna få ut mer av er värdefulla resa . Vi jobbar med lokala leverantörer för att kunna erbjuda så brett sortiment av husbilar som möjligt så att där finns en som passar just era ändamål. Vi kan erbjuda husbilar på många platser runtom USA, som till exempel fräcka San Francisco, välkända Los Angeles eller varma Miami. Boka med oss och få ut mer av er resa!

  Omringad av häpnadsväckande landskap är det hög energetiska Seattle en mångskiftande blandning av konst och modern kultur. Med en av världens mest spektakulära stadsbakgrund, är staden ett nav med utmärkta matställen och måste se attraktioner i ett utmärkt läge i Stillahavsområdet. Med en husbil kan ni enkelt ha den här vackra staden som en utgångspunkt för ert utforskande och kan enkelt se platser som Bellingham, Vancouver, Mount Rainier nationalpark och mycket mer. En husbil ger er den komfort och flexibilitet att själva ta er dit ni själva önskar att åka.

  Ni bokar enkelt genom att antingen använda våra utmärkt snabba sökmotor, som kommer lista upp alla de husvagnar som är lediga som passar era sökkriterier. Ni kan även ringa till oss om ni önskar att prata med en av oss eller om ni har frågor. Vi står redo till hands att hjälpa till att hitta rätt husbil för er och svara på allt ni undrar om. Ni når oss enkelt på +49 89 4120 7298.

  Campingplatser i och runtom Seattle

  Seattle ligger i Washington state i nordvästra USA. Denna vackra stat är ett utmärkt val att åka runt med husbil, där finns många campingplatser för husbil att välja mellan, och några av de bästa ligger inom kort avstånd från Seattle och dess närhet. Här nedan listar vi några av våra favorit platser att parkera sin husbil på och njuta av vad platsen har att erbjuda.

  Leavenworth KOA Leavenworth är omgiven av Wenatchee floden och till öster så finns de imponerande Cascade bergen. Denna camping plats har en lantlig högkvalitativ känsla över det och erbjuder ett sort utbud av campingplatser med fulla uppkopplingsmöjligheter. Den är öpen året runt och erbjuder en mängd familjevänliga aktiviteter som filmkvällar, roliga cyklar och en lekplats.
  Lone Fir Lone Fir campingplats ligger i ett idylliskt läge söder om Seattle, och är ett utmärkt ställe för vila, rekreation och avkoppling i hjärtat av Washington State. Som gäst är ni garanterade en mycket rolig stund i klubbhuset fullt med arkadspel, bassänger, pingis och under sommaren erbjuds det även karaoke. Alla campingplatser som de erbjuder är 14 meter långe och har tillgång till eldstad och picknickbord.
  Elwha Dam Västerut om Seattle i utkanten av Olympic nationalpark hittar ni denna campingplats som har öppet året runt och erbjuder 50 campingplatser. De har ett stort utbud av faciliteter på plats, onklusive gratis Wi-Fi, stort tvättrum och en tjänst för de som behöver has sittvakt för deras husdjur. Det mest attraktiva med denna campingplats är dess underbara miljö bland grönskande skogar, sjöar och vattenfall komplett med Stilla havet i närheten.
  Ocean Bay Sydväst om Seattle ligger Ocean Bay campingplats, en traditionell familjedriven anläggning som är belägen på en lång halvö som går parallellt med havet. Här finns det plats för 35 husbilar och där finns en mängd sevärdheter och aktiviteter i närheten, som två golfbanor, museum och en lång härlig sträcka av mysig sandig kust.
  Mineral Lake Mineral Lake campingplats är en av de mest fängslande campingplatserna i hela Washington State. Den ligger söder om Seattle i ett utmärkt landområde i skuggan av Rainier berget, och erbjuder besökare en uppsjö av utomhus aktiviteter. Här kan har ni möjligheten att också njuta av avkopplande båtturer samt fiska från en brygga i sjön.

  Tillgängliga husbilar i Seattle

  Auto Europe har en mängd olika husbilar som ni kan välja mellan om ni önskar att hyra husbil i Seattle eller andra delar av USA. Om ni är ett mindre sällskap så passar en av de mindre modellerna er, som C19 Compakt som har sovplatser för tre personer, (en dubbel - och en enkelsäng). Är ni en något större familj så finns där en mellan storlek som är lagom bra för fem personer, Cygnus RV husbilen. Och är ni ute efter större husbilar finns det en del att välja mellan, som den populära Perseus RV som rymmer upp till sex personer och kommer komplett med moderna bekvämligheter, inklusive kök, dusch och toalett.

  C19 Compact husbil Cygnus RV husbil

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Cygnus RV

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.5 - 9.4 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Pioneer 22-25FT husbil Perseus RV husbil

  Pioneer 22-25FT

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.7 - 7.6 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Perseus RV

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 9 - 10 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Mer information om Seattle

  Stolt beläget vid Stilla havet finner ni Seattle (även känd under namnet Emerald City), en toppmodern storstad välsignad med en oslagbar plats intill det glittrande och natursköna havet. Staden är känd för sina kaffebutiker, (den första Starbucks öppnades här redan 1971), musikklubbar, förstklassiga fisk och skaldjurs restauranger och en sensationell panoramautsikt av de omgivande Cascade bergen. Staden är mer eller mindre helt omringad av vatten, så de flesta som besöker staden börjar sitt besök vid stadens livliga vatten områden. Downtown området ligger vid den unika Seattle Center byggnaden vars design är omöjlig att missa, som var värd för världsmässan 1962 och i dagsläget så hålls det utställningar för underhållning och konst. Ett av de framstående är museet för popkultur som finns här också. Endast en kort promenad söderut tar er till det imponerande Seattle Art Museum, som rymmer över 25 000 verk från hela världen, inklusive en mycket sällsynt och värdefull samling av modern indiansk konst. Lika populär är det närliggande Seattle Aquarium, ett av landets främsta marina erfarenheter, som erbjuder stort utbud av utställningar i toppklass och attraktioner för både vuxna och barn. Om ni har besökt akvariet så är det nästan ett måste att se stadens berömda Pike Place market, hem till det ursprungliga Starbucks caféet och är en Seattle institution i över 100 år.

  En husbil ger er inte bara en förhöjning av er resa och gör ert utforskande mer flexibelt, utan med en husbil kommer ni även att spara pengar på hotell och inrikesflyg. Med en husbil från Auto Europe kan ni enkelt utforska allt vad Seattle och dess omgivning har att erbjuda. Ni har även lyxen att kunna resa ännu längre bort på ett enkelt sätt och se kända platser som Las Vegas och annat som USA har att erbjuda. En av fördelarna om ni planerar att göra en lång resa längs med kusten är att ni kan hämta upp er husbil i Seattle och sedan lämna tillbaka den på en annan ort där ni vill avsluta er semester. Med oss blir er resa mer flexibel och självständig!