Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  VANCOUVER

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Vancouver - Auto Europe

  Bege dig ut på det kanadensiska vägarna och utforska städer som Toronto, Ottawa eller Calgary när du väljer att hyra husbil i Vancouver och din resa kommer att formas efter obegränsad frihet och maximal komfort. I över 60 år har vi på Auto Europe hjälpt kunder att hitta den perfekta hyrbilen till resan och nu kan vi även hjälpa dig att hitta husbil för en oförglömlig rundresa i Kanada, missa inte heller att du kan hyra en husbil i vackra Montréal eller i härliga Calgary. Ring och få hjälp av våra husbilsspecialister eller jämför priser och modeller i vår bokningsmotor online. Få en minnesvärd resa från Kanadas västkust till östkusten och Montreal.

  Campingplatser i och runt Vancouver

  För att du ska få en avkopplande semester har vi även listat ett urval av campingplatser du kan välja att övernatta på när du ska hyra husbil i Vancouver. För mer information kan du klicka dig in på respektive campingplats hemsida. Tänk även på att planera och boka dina övernattningar i tid då platser tenderar att bli uppbokade snabbt under högsäsong.

  Capilano River RV Park Vid Burrad Inlets glittrande vatten, mitt bland de majestätiska skogarna hittar du Capilano River camping. Den enda av campingplatserna som är belägen på bara minuters gångavstånd från centrala Vancouver sevärdheter som Stanley park, Capilano hängbro, Grouse Mountain och flertalet stränder. Anläggningen har pool, tvättrum, wifi, duschar och jacuzzi.
  Burnaby Cariboo RV Park Även denna camping ligger central belägen med goda anslutningar med kollektivtrafiken för att utforska staden. Lämna husbilen och ta bussen till köpcentret Lougheed Mall. På 10 min promenad når du Production/University Skytrain Station, varifrån du kan ta dig in till centrala Vancouver eller åka till Metrotown shopping center med över 400 butiker var 6:e min.
  Anmore Camping & RV Park För dig som vill bege dig ut i naturen en kortare resa utanför staden ska du satsa på denna camping. Campingplatsen ligger belägen precis intill Buntzensjön bara 15 minuter från Coquitlam köpcentrum.
  Dogwood RV Park & Campground Denna camping erbjuder natur som inte går att jämföra med någon annan tillsammans med alla moderna bekvämligheter som du kan tänkas behöva i vardagen. Du hittar vatten, toaletter, hygienutrymmen, el, Kabel-TV och internetanslutning. Pool och tvättmöjligheter kan också utnyttjas. Poolen är uppvärmd vilket är perfekt under höst och vintermånaderna när det är lite kyligt. Även lekplats för barnen finns att tillgå.
  Pacific Border RV Park Pacific Border RV Park kan hittas vid gränsövergången sydost om White Rock. Campingplatsen ligger i en vacker park med oklanderliga faciliteter nära 6 golfbanor, vackra stränder, shopping och nära den amerikanska/kanadensiska gränsen.

  Tillgängliga husbilar i Vancouver

  Nedan kan du se några av de tillgängliga husbilsmodellerna i Vancouver. Den nästan 5 meter långa T17 Truck Camper erbjuder förutom 3 sängplatser även kök, dusch och toalett. Modellerna är från år 2017. Även modell C19 Compact Campervan på knappa 5 meter har plats för 3 personer med sängplatserna fördelade på en dubbelsäng och en enkelsäng såväl som kök, dusch och toalett. Dessutom har du lyxen av luftkonditionering och värme. Vår tredje modell C25 Standard som är en husbil för upp till 5 personer med sängplatser. Utrustningen är identiskt med de två ovan nämnda modellerna. Dock är fordonet längd bara 7,6 meter. Åldern på de två sistnämnda fordonen ligger på mellan 2-4 år gamla. Till den största kategorin tillhör modellen C30 Large Motorhome som är en av de största som finns tillgängliga. På den 9,1 meter långa husbilen finns 3 stycken dubbelsängar, 1 enkelsäng, kök, dusch, toalett, vattentank, avloppstank, luftkonditionering, värme och generator. Du kan även välja att lägga till extra utrustning som campingbord och stolar i förväg.

  C19 Compact T17 Truck Camper

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Class C
  Längd: 19 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Truck Camper

  Sovplatser: 3
  Kategori: Truck
  Längd: 16 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Sovplatser: 5
  Kategori: Class C
  Längd: 25 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  C30 Large

  Sovplatser: 7
  Kategori: Class C
  Längd: 30 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Bra att veta om Vancouver

  Med fantastiska vyer, milt klimat och gästvänligt folk är Vancouver känd som en populär turistattraktion i världen och en av de bästa platserna att bo. Staden är även känd för att vara etniskt och språkligt varierande med 52% av befolkningen som inte talar engelska som första språk. Under åren har Vancouver även varit värd till en mängd internationella evenemang såsom Vinter-OS.

  Staden som i nutid som såväl dåtid varit en stor hamnstad, är den fjärde största i Nordamerika sett till tonnage. Officiellt fick Vancouver stadsrättigheter i april 1886 i samband med att utbyggnaden av Canadian Pacific Railways nådde fram till staden för att därefter bli en viktigt handelsväg mellan Orienten, östra Kanada och Europa. Arkeologiska fynd visar dock att platsen där Vancouver står idag har bebotts av indianstammar för 8000 till 10.000 år sedan. Staden spelade även en viktig roll under guldruschen och kan såldes erbjuda ett stort utbud av intressanta museer som speglar den spännande stadens historia. För den som törstar efter mer intressant fakta kan Royal BC Museum rekommenderas med flertalet intressant utställningar. Du hittar även härliga stränder, aktiviteter ute i det fria som fågelskådning, valsafari, fiske och besök på vingårdar såväl som unika rundturer baserade runt mat, skidåkning och sport och kultur-event. Helt enkelt något för alla, även om fokus ligger på naturen och friluftsliv. Vancouver är också en utmärkt plats man också vill ta ett besök till USA. Staden ligger inte lång ifrån Seattle, som erbjuder enastående sevärdheter och är även känd under namnet Emerald City.


  Husbils recension

  Husbils recensionBirgitta med Cruise Canada
  09 Sep 2018
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 5 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 5 Stjärnor
  "Vi hade en otroligt fin resa från Vancouver och vidare efter USA gränsen mot vår släkt träff i cranbrook och därefter Banff lake Louise jasper mm
  En livsresa med familjen.
  Tack alla inblandade som gjorde vår resa så minnes rik.
  Från trevlig personal på bokning till avhämtning återlämning i Vancouver.
  "