Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  MONTRÉAL

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Montréal

  Mer än 60 års erfarenhet har gett Auto Europe en stark ställning inom biluthyrningsbranschen och företaget är idag ett av världens ledande hyrbilsförmedlare. Vi kan därför erbjuda dig bästa service till de bästa priserna för din hyrbil. Bortsett från biluthyrning erbjuder Auto Europe också vans och husbilar. Ta en titt på våra billiga husbilar och boka sedan online eller ring oss på: 0049 (0) 89 210 940 74. Vi hjälper dig gärna med att hyra husbil i Montréal eller från någon av de många andra ställen som vi har husbilar, såsom härliga Calgary eller mysiga Toronto.

  Campingplatser i och runt Montréal

  I och runt Montréal finns det möjligheter att stanna vid flera campingplatser. Vi har valt ut några ställen för dig och sammanfattat lite fakta om varje val.

  Camping Alouette Campingplatsen Alouette är en bra plats om du vill vara nära Montréal. Platsen ligger i St-Mathieu-de-Beloeil, Montrégie, Quebec. Det finns en pool och tunnelbana som man kan ta direkt till Montréal, man kan köpa ett 1-dags eller 3-dagarskort.
  Camping Koa Montréal Sud Detta lugnt belägna komplex har 214 parkeringsplatser, en stor terräng och en lägereld. Sportaktiviteter som minigolf, basket, badminton eller ridning i den närliggande kursen ger möjlighet till olika aktiviteter för hela familjen.
  Alfred - Cedar Shade Campground Denna campingplats ligger mellan Montréal och Ottawa och välkomnar gäster från mitten av maj till slutet av september. Allt du behöver för din husbilssemester finns tillgängligt - från uppvärmda pooler till shopping, lekplatser för barn till vedleveransservice. Duschar och tvättstugor är till fria att använda.
  Camping du Village Bromont Beläget i Quebec är detta ett särskilt familjevänligt komplex med ett bra erbjudande för de små: uppvärmda pooler med stora vattenrutschbanor och en barnpark. Åtta golfbanor i närheten och ett spa är bra för en avkopplande vistelse.
  Camping Junot Chalets Denna 4-stjärniga campingplats ligger vid Lac Saint-Augustin. Gamla stan i Quebec kan nås snabbt härifrån. Om vill kan du hyra cyklar, kanoter eller kajaker. Gratis Wi-Fi finns också tillgängligt.

  Tillgängliga husbilar i Montréal

  Nedan presenterar vi ett urval av tillgängliga husbilar för uthyrning i Montréal. C19 Compact Motorhome är det perfekta fordonet för två, eller en liten familj, eftersom det finns tre sovplatser (varav en är en dubbelsäng). Den har också ett litet kök. Fleet Run funkar för fyra personer, en toppmodern 7,3m - 10m lång bil med allt du behöver. Barnstolar är monterbara. Det rymmer fem personer; Den har två dubbelsängar och en enkelsäng. Det bekväma vardagsrummet har ett inbyggt kök. C30 Large Camper är tillgänglig för en resa med sju personer. Här har du tre dubbelsängar och en enkelsäng för att utforska de oändliga vägarna i Kanada.

  C19 Compact Run of Fleet 4

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 19 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Run of Fleet 4

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.3-10 Meter
  Växel: Automatik
  Energi: Bensin
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 25 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  C30 Large

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 30 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Bra att veta om Montréal

  Kanada är ett land med stora körsträckor som tar husbilssemestern till en ny dimension. Med en husbil i Montréal, är avståndet till Vancouver, en fyra dagars resa. Du kan bekvämt sträcka benen och pausa när du känner för det. Den irriterande hotellsökningen är inte längre nödvändig och du kommer att uppleva din semester på ett nytt sätt. Franska är huvudspråket i Quebec, och Montréal är den största staden i provinsen. Quebec har en fransk stil; små kaféer i gamla, slingrande gränder som får dig att vilja stanna länge. Sedan 1985 har den gamla staden Quebec varit på UNESCOs världsarvslista. I norra Montréal hittar du olika naturreservat där du kan ladda batterierna. Om du vill uppleva Indiansommaren i New England rekommenderar vi att hyra husbil i Boston, då priserna under hösten (september och oktober) ofta är mycket billigare i USA än Kanada.

  I samband med Kanadas 150-årsjubileum 2017 firas olika festligheter runt om i landet. De som har turen att resa till Kanada år 2107 kommer att kunna bevittna många historiska händelser. Kanada är ett inspirerande land året runt och kan skryta med många underbara naturliga underverk. Kultur och ren natur beskriver Kanada på bästa sätt. Se till att du har tillräckligt med tid för din resa, för det finns mycket att se och uppleva i världens näst största land. Endast 33 miljoner människor bor i Kanadas stora områden med en koncentration i stora storstadsområden som Montréal, Calgary, Halifax, Toronto och Winnipeg.

  Att hyra husbil i Montréal ger dig självständighet och frihet under din resa. Att åka med husbil är ett suveränt alternativ till att behöva sova i hotel, speciellt under sommaren. Campingplatser hittas ofta ute i naturen. Affärer finns tillgängliga där man kan köpa ved, mat, andra nödvändigheter och något att läsa.