Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  TORONTO

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyr husbil i Toronto med Auto Europe

  För över 60 år sedan grundades Auto Europe och har nu växt till världs ledande inom biluthyrning. Vi erbjuder inte bara det bredaste och billigaste urvalen av hyrbilar, utan vi erbjuder också möjligheten att boka husbilar på utvalda destinationer. Boka din husbil i Kanada bekvämt online eller kontakta våra experter direkt via telefon på +49 89 4120 7298.

  Beläget i hjärtat av det förtrollande Ontario regionen ligger den storslagna staden Toronto, som är välkänd för dess museum och förstklassiga konst. Sammansatt av en samling av dynamiska grannskap, där varje har sin egen unika charm, har staden många superb turist attraktioner inom kort avstånd från centrum, så som de världskända Niagara fallen, en av världens topp vackraste natur platser.

  Genom att hyra en husbil i Toronto är det både ekonomiskt och roligt att utforska vad Kanada har att erbjuda. Våra husbilar kombinerar all den nödvändiga komforten man har i hemmet med glädjen av att vara på vägen och utforska nya platser. Den klassiska Ontario rundturen har en början och slut i Toronto och inkluderar det väldiga Niagra fallen, Muskoka, Rideau och den vackra Blue Mountain regionen.

  Endast genom en husbil kommer ni känna den totala friheten och valmöjligheten att själva bestämma vart ni önskar att åka. Varför inte undersöka några andra spännande städer som Montreal, Quebec, Vancouver och Ottawa. Med husbil är det bara att bege sig ut på vägen och varje resmål är ett äventyr där allt kan hända.

  Campingplatser i och runtom Toronto

  Toronto och dess omnejd erbjuder ett vittomfattande urval av camping platser, där ni kan parkera er husbil och ta nytta av en mängd olika faciliteter och nöjes bekvämligheter.

  Riverside Park Placerad i den utmärkta platsen längs med Niagara floden, endast några minuter från det ryktbara vattenfallet. Riverside Park är en av det bästa camping platser i hela regionen. Förutom ett stort poolområde, har campare även tillgång till vatten toaletter, gratis varm dusch, tvättrum och tvättmaskiner som drivs med mynt.
  Wasaga Pines Beläget i den sköna landsbygden runt 90 minuter från Toronto. Wasaga Pines är en lyxig camping plats med alla tänkbara tjänster, som uppvärmda bassänger, närbutik, tvättrum (anpassade för handikappade), lekplats för barn och ett brett urval av sport anordningar (basket, volleyboll, baseball, mini-golf med mera).
  Algonquin Trails I hjärtat av Miskoka Cottage Country, runt en timmes körfärd norrut från Toronto hittar ni denna full service camping plats. Förutom anläggningarna på plats hittar ni också lokala sevärdheter som konst gallerior, marknader, fiske, paddla kanot och rida häst.
  Poplar Grove I närheten av den fabulösa staden Ottawa, med en några timmars körtid från Toronto hittar ni denna vänliga familjeägda camping och husbils plats. Här finner ni många utmärkta bekvämligheter såsom tennis bana, rullskridsko banor, hockey nät, eldstäder och picknik område. Här är även sällskaps djur tillåtna.
  Toronto West KOA Precis utanför Highway 401, hittar ni denna välorganiserade plats som också är den camping plats som är närmast centrala Toronto. Utöver alla nödvändiga camping bekvämligheter, finns det också en stort urval av tidsfördriv. I närheten hittar ni häst tävlingar, casino och förstklassiga golf banor.

  Tillgängliga husbilar i Toronto

  Här nedan hittar ni några av Auto Europes populäraste husbilar i Toronto. Den 6 meter långa Roadtrek med dubbel säng är idealisk för par som önskar resa runt i Kanada. Den är utrustad med kök, dusch och toalett. Är man ett par med ett barn med sig, så är C10 Compact med sin dubbel säng och en enkel säng det bästa valet. Medans för större familjer så passar Maxi Motorhome bättre. Denna gigant har 2 dubbel sängar och 2 singel sängar, samt ett stort sällskapsrum. Med tre dubbel sängar och en enkel säng , så är Auto Europes imponerande C30 Large en husbil med plats upp till 7 personer. Denna jätte till husbil erbjuder ett stort separat badrum med en och halv meter bred säng.

  Roadtrek Van C19 Compact Motorhome

  Roadtrek

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.4 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Maxi Motorhome C30 Large

  Maxi Motorhome

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.5-10 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C30 Large

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 10 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Mer information om Toronto

  Genom att hyra husbil i Toronto har ni möjligheten att utforska hela Kanada, som är skräddarsytt för husbils semester. Här finns det mycket kul att upptäcka, allt från neon täckta gator i centrala Toronto till den spektakulära synen av de kungliga Niagara fallen. Toronto är också navet i den pittoreska Ontario-regionen med ett område välsignat med många anmärkningsvärda attraktioner, inklusive de vackra Blue Mountains i Dundalk Highlands och den förtjusande Madawaska River regionen. Det finns inget bättre sätt att upptäcka denna del av Kanada än med en husbil i Toronto, en av de mest varierade och intressanta städerna i Nordamerika.

  Toronto har många attraktioner, köpcentrum, museer, utmärkta restauranger och teatrar och kulturcentrum i världsklass. Missa inte Cobblestoned Distillery Historic District och St Lawrence Market (den bästa i världen enligt National Geographic magazine). Och förutom Niagara Falls, kan du inte lämna Toronto utan att besöka den utmärkta Ripley's Aquarium of Canada och det ikoniska CN Tower för en makalös utsikt över staden.

  Planera redan nu din husbils semester i Toronto, för att garantera en minnesvärd upplevelse i Kanada. Tänk på hur mycket man sparar på hotell, måltider och flygbiljetter genom att resa runt med en husbil i Ontario regionen, och andra delar av Kanada.