Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  KANADA

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Kanada

  Som en av de marknadsledande förmedlarna av hyrbilar strävar Auto Europe ständigt efter att förstärka sitt serviceutbud. Nu har vårt erbjudande expanderat till att omfatta en ny service - husbilsuthyrning.

  Att resa i Kanada

  Att hyra husbil i Kanada med Auto Europe gör det möjligt för dig att turnera runt i detta storslagna land. Det imponerande landskapet sträcker sig över sex tidszoner och den varierande omgivningen som väntar på din resa genom dess väldighet är onekligen häpnadsväckande. Den omväxlande, kanadensiska naturen gestaltar en hel färgpalett från höstens röda, gula och orangea, det evigt gröna och vinterns vita, gnistrande snö. Det är därför inte konstigt att så många resenärer väljer detta fantastiskt vackra land för camping och utomhussemester. Campa vid natursköna sjöar eller täta, grandoftande skogar. Allt som du egentligen kan önska dig av en utomhussemester.

  Den storslagna naturen i Kanada förefaller vara oändlig. Att välja ställe att övernatta på från ett överflöd av campingplatser är en av de mest utmanande uppgifterna en resande kan ställas inför. Alla dessa vackra platser kommer att locka dig till agera oavsett vad som erbjuds - betrakta det rika djurlivet, fiska i en kristallklar sjö eller vandra längs med Kanadas ymniga skogsleder. Även om faran kan vara närvarande så kanske du blir glad av att veta att i vissa uppmärkta områden är björnar och älgar en vanlig syn.

  Efter att noggrant ha synat populära, kanadensiska campingplatser i sömmarna har vi avgränsat vårt val till ett fåtal platser som du inte får missa. Vi börjar österut. Prins Edwards Ö och Nova Scotia är perfekta ställen för att komma tillbaka till rötterna. I det hänförande landskapet kan du sova under stjärnorna eller på en campingplats i privat eller statlig regi. På morgnarna är Atlantens vågskvalp från sandiga vikar och måsarnas skri det enda du kommer höra.

  Lite längre västerut hittar du Ontarios främsta provinspark, Alongquin som erbjuder en mängd olika friluftsaktiviteter. Paddla kanot, åka skidor eller hundsläde är bara ett fåtal av alla aktiviteter de har i sitt utbud. I Alongquin provinspark hittar du många tillgängliga, dedikerade campingplatser. Serviceutbudet kan variera mellan olika campingplatser och kan inkludera varmt och kallt, rinnande vatten, elstolpar, riktiga toaletter med mera.

  Om du förflyttar dig längre västerut i detta rymliga land du kommer till Manitoba och Saskatchewan som är kända prärieprovinser, rikliga på natursköna parker idealiska för camping. Paddla kanot eller kajak samt hästridning är några av de aktiviteter du kan syssla med.

  I den västligaste provinsen, British Columbia blir du bortskämd av valmöjligheter. Yoho nationalpark är troligtvis en av de vackraste naturliga miljöer i Kanada, symbolisk för landets fascinerande naturliga variation. Då parken är känd för sina vattenfall, glaciärer och Emeraldsjön är vi helt säkra på att du kommer att förälska dig i Yoho nationalpark!


  Populära destinationer med husbil i Kanada

  Hyra husbil Calgary
  Calgary
  Hyra husbil Edmonton
  Edmonton
  Hyra husbil Halifax
  Halifax
  Hyra husbil Montreal
  Montreal
  Hyra husbil Toronto
  Toronto
  Hyra husbil Vancouver
  Vancouver

  Uthyrare

  Våra främsta leverantörer när du ska hyra husbil i Kanada är Cruise Canada och Canadadream. De lägger ner extra energi på att leverera toppmoderna husbilar, fullt utrustade for en storartad friluftssemester.

  Tillgängliga husbilar i Kanada

  Påbörja din sökning av tillgängliga husbilar genom vår oslagbara sökmotor. När du har valt önskat datum och plats för upphämtning, kommer du att se vilka fordon som är tillgängliga för din semester. Utöver detta kommer du att kunna ladda hem en icke-bindande pdf-fil som innehåller den viktigaste informationen som pris, tekniska detaljer, utrustning och viktig bokningsinformation.

  Deluxe Camper Van C17 Truck Camper

  Deluxe Van

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.4 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Truck Camper

  Sovplatser: 3
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 16 Fot
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  C19 Compact Motorhome Super Camper Van

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 19 Fot
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Super Camper

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.9 - 8.5 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  C25 Standard Motorhome Midi Motorhome

  C25 Standard

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 25 Fot
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Klass C Midi

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.3 - 8.5 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Maxi Motorhome C30 Large Motorhome

  Klass C Maxi

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.5 -10 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C30 Large

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 30 Fot
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Husbils recension

  Husbils recensionBirgitta med Cruise Canada
  Vancouver - 09 Sep 2018
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 5 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 5 Stjärnor
  "Vi hade en otroligt fin resa från Vancouver och vidare efter USA gränsen mot vår släkt träff i cranbrook och därefter Banff lake Louise jasper mm
  En livsresa med familjen.
  Tack alla inblandade som gjorde vår resa så minnes rik.
  Från trevlig personal på bokning till avhämtning återlämning i Vancouver.
  "