Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  CALGARY

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Calgary - med Auto Europe

  Utforska hela Calgary billigt genom att hyra en husbil i Calgary. Med Auto Europe som har över 60 års erfarenhet hittar ni hyrbilar till marknadens bästa priser. Vi räknas som världens ledande mellanhand för biluthyrning. Men ni hittar inte bara hyrbilar till utmärkta priser, utan vi erbjuder också möjligheten att hyra husbilar på flesra destinationer världen över.

  Calgary är en del av Alberta provinsen i västra Kanada. Här hittar ni de spektakulära och välkända Rocky Mountains, som är ungefär en timmes körfärd från staden. Med en husbil kan man passa på att njuta av de två stora floder , Rivers Bow och Elbow, som korsar varandra . Vilket gör den platsen till den perfekta platsen att ha sin husbils semester på. Staden är endast en 3 timmars färd till Coutts och Sweetgrass gränsen om man känner för att besöka USA.

  Med en husbil kan ni med komfort och flexibilitet köra runt och glädjas av den underbart vackra natur som Kanada har att erbjuda. Vill man känna sig ett med naturen så är detta ett av det lyxigaste sätten att utforska Calgary och dess omnejd. Och ni kan enkelt besöka orter som Edmonton och Vancouver. Eller om ni önskar att starta på öst sidan av Kanada, har vi underbara Montreal. Hitta den rätta husbilen för er via vår hemsida eller ring till våra husbils experter som gladligen svarar på alla era frågor.

  Campingställen i och runtom Calgary

  Calgary och dess grannskap har ett stort urval av campingplatser att välja mellan , med enkel parkering , där de erbjuder ett omfattande utbud av faciliteter och tillbehör:

  Calgary West Campground Beläget vid härliga böljande kullar precis utanför TransCanada motorväg. Denna mycket populära campingplats har lite av allt, såsom bassäng områden, livsmedel och souvenir butiker, mini-golf banor och en myriad av inbjudande naturstigar som är väl värda att vandra på.
  Beaver Flats Campground Beger ni er västerut från Calgary kommer ni till den extraordinära Beaver Flats campingplats som har den perfekta platsen bredvid Elbow floden. Campingen erbjuder inte bara camping faciliteter med hög kvalité, utom också ett område som kryllar med förträfflig natur och spännande utomhus aktiviteter, såsom mountain biking och hästridning.
  Spring Hill RV Park Nära till Calgary och en utmärkt startplats för besök till Rocky Mountains. Spring Hills är en camping plats som är ett dedikerat stopp med gott om utrymme och har ett brett utbud av modern utrustning.Här hittar ni bensinstation, spritbutik och flera golf banor i närheten. De här på plats även öringfiske.
  Aspen Crossing Campground Aspen Crossing campingplats är en viktig del av Calgarys turistregion, med en mängd faciliteter och tjänster, inklusive tvätt, sanitet och lekplats. På plats hittar du också en taverna, ett stort trädgårdscenter och den världsberömda turistattraktionen, Polar Express.
  Dinosaur Campground Öster om Calgary hittar ni camping platsen med det spännande namnet Dinosaur camping plats, som är lokaliserad i en park med samma namn, omringad av magisk landskap där ett stort antal fossiler av dinosaurer har hittats. Här finns andra attraktioner som en kaffe butik, scen med konserter, filmer och det alltid roliga Dinosaur Visitor Center.

  Tillgängliga husbilar i Calgary

  Här nedan hittar ni några exempel på tillgängliga husbilar i Calgary. Den mycket populära Maxi Travel, som sträcker sig upp till 7 meter och erbjuder sovplats för 3 ,kök, dusch samt toalett. Den rymliga , kraftfulla och effektiva Winnebago där fem enkelt får plats att sova. Denna husbil erbjuder ett sällskapsrum, en motordriven markis och möjlighet med extra sovplatser. Sedan har ni familje husbilen C30 som är gjord för 7 personer och är utrustad med ett omfattande utbud av modern komfort, inklusive en mikrovågsugn och en avfallsenhet. Till bokningen kan man lägga till extras som camping bord och stolar.

  Roadtrek Van Maxi Travel

  Roadtrek

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.4 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Maxi Travel

  Sovplatser: 3
  Kategori: Truck Camper
  Längd: 7 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin/Diesel
  Winnebago C30 Large

  Winnebago

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.3 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C30 Large

  Sovplatser: 7
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.1 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Mer information om Calgary

  Att resa med en husbil i Kanada är ett populärt tidsfördriv och i många fall en stor del i det vardagliga livet. Att semestra med en husbil från Auto Europe är ett lätt, bekvämt och väldigt billigt sätt att resa med tanke på de stigande priserna för hotell och flygbiljetter. Med en husbil kan ni utnyttja er resa till Calgary till fullo och verkligen dyka in i Kanadas kultur genom att utforska allt som denna trollbindande stad har att erbjuda. Stadens närhet till Rocky Mountains och det oräkneliga national parker, tillsammans med ett stort överskott av lokala attraktioner och händelser, gör detta till den absolut bästa platsen för en spänningsfylld äventyr med husbil. Något ni inte bör missa är Calgary Tower med dess spektakulära 360 grades utsikt över Calgary Zoo där ni kan se runt tusen djur från hela världen.

  Genom att hyra en husbil i Calgary sparar ni inte bara pengar, utan det ger er mångsidigheten att själv välja vart ni vill gå och i er egen takt.

  Calgary , en världsomfattande stad fylld med skyskrapor, kan via sin status som Kanadas centrum för oljeindustrin, tacka det för sin snabba tillväxt. Djupt rotad i västern kultur, så har staden förtjänat sitt smeknamn "ko-staden", som mest kommer från den årliga Calgary Stampede med dess massiva rodeo festival och hålls årligen varje år i juli månad.

  Calgary som är vackert beläget i Kanadas enorma slätter, är en lysande storstad med mycket mer att göra och se. Staden kombinerar en mängd utomhus aktiviteter och erbjuder det bästa i kultur, kulinariska upplevelser, musik och luxuös shopping. Några av de måste upplevelserna är det privat ägda Glenbow museumet och Olympia Park, som höll 1988 Vinter Olympiad där den kända Eddie the Eagle kom till rampljuset.

  Börja redan nu att planera för att hyra husbil i Calgary för att undvika dyra och jobbiga hotell i Kanada. En husbil i Calgary är inte bara ett rolig sätt att ta sig runt med utan också ett enkelt sätt att spara kostnader för måltider på hotell och restauranger över hela Nord Amerika.