Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  LAS VEGAS

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Las Vegas - Auto Europe

  Auto Europe kan blicka tillbaka på över 60-år av att framgångsrikt kunna erbjuda passande hyrbilar till våra kunder och idag är vi en av världens ledande hyrbilsförmedlare. Hos oss hittar de de bästa hyrbilserbjudandena till billiga priser, men kan även boka campervans och husbil enkelt. Att hyra husbil i Las Vegas, syndernas stad, är inte bara förmånligt utan ger dig även möjlighet att flexibelt kunna utforska andra städer längs med din rutt genom Nevada-öknen och vidare till Kalifornien och kusten för att besöka Los Angeles. Andra sevärdheter att rekommendera är Death Valley cirka 200 km bort från staden samt angränsande delstaten Arizona med den legendariska Grand Canyon.

  Om du är sugen på att se östkusten finns det också möjligheten att hyra husbil i San Francisco. Vi kan erbjuda allt möjligt för en husbilssemester i USA. För att göra din resa genom öknen till en härlig och bekväm upplevelse är det viktigt att välja rätt fordon med passande utrustning. Du kan boka husbil smidigt med oss online eller kontakta våra husbilsspecialister per telefon eller e-post.

  Campingplatser i och runt Las Vegas

  I och runt Las Vegas hittar du ett brett utbud av campingplatser för din husbil. Vi har sett till att lista ett par campingalternativ nedan med den viktigaste informationen om faciliteter och läge så att du bekvämt kan hitta ett passande alternativ till din husbilsresa.

  Oasis Las Vegas RV Resort Oasis kan verkligen rekommenderas för dig som vill ha toppfaciliteter som pool, bar, butik och minigolf på resan. Den välskötta campingen erbjuder förutom basfaciliteter även gratis internet, parkering och tvättservice. I dess omedelbara närhet hittar du även Silverton Aquarium.
  Las Vegas KOA at Sam's Town Detta komplex hittar du i östra delen av Las Vegas. Du kan förvänta dig enkel inredning, en pool samt dusch och toalettfaciliteter. I nära anslutning till hotellet hittar du även transfer in till den 6.8 km berömda Las Vegas Strip där du hittar massor med underhållning. Mycket bra är campingens pris som ligger på 18 USD per natt.
  Las Vegas Motorcoach Resort Absolut bäst läge med gångavstånd in till staden. De har faciliteter i världsklass från poolen, till restaurangen och barer samt tvättservice. Ett stort klubbhus, tillmötesgående personal och en trevlig parkanläggning ger din vistelse det lilla extra.
  Las Vegas RV Resort För den som börjar sin USA-roadtrip i Las Vegas ligger denna camping perfekt strategiskt belägen och erbjuder utmärkt värde för pengarna.Även här hittar du förutom de viktigaste basfaciliteterna en pool, men även träningsutrustning finns tillgängligt. Observera dock campingen inte är tillgänglig för familjer. Kostnad 29 USD/natt.
  Hitchin' Post RV Park & Motel Hitchin' Post är en väl underhållen camping belägen strax utanför de större sevärdheterna i ett lugnt område. På cirka 20 min kan man nå staden med hjälp av Uber. Här hittar du trevlig service, stora, väl tilltagna ytor och rymliga sanitära anläggningar.

  Tillgängliga husbilar i Las Vegas

  Vi erbjuder husbilar runt om i USA, bland annat på östkusten i New York och andra spännande destinationer som Miami. Olika husbilar passar olika destinationer, och vi är mån om att du blir nöjd med ditt val. Om du redan planerat din resa är det viktig att ha den rätta husbilen som passar både vägarna och din komfort. Nedan har vi ställt samman några husbilsmodeller som finns tillgängliga att boka i Las Vegas. Vår modell C-Klass är en kompakt husbil på 20-23 fot och perfekt för familjer med två barn. Fordonet har en dubbelsäng samt 2 enkelsängar till förfogande och erbjuder även ett mycket funktionellt kök. Dessutom kan barnstolar monteras. För dig med mindre erfarenhet av att köra husbil är Cygnus Rv på 28-31 fot och backspeglar som hjälper dig att manövrera det optimala valet. Slutligen erbjuder modell C-Klass 27-30 so är avsedd för 7 passagerare ombord, sovplats för 6 personer genom två dubbelsängar och ytterligare 2 enkelsängar. Fordonet har även automatlåda för att garantera en bekväm resa för dig som ska resa längre sträckor.

  C-Klasse 21-23ft Cygnus RV 28-31ft

  Klass C 21-23ft

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 21 - 23 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Cygnus RV

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.5 - 9.4 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin
  Elite Traveller C-Klasse 28-30ft

  Elite Traveller

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass A
  Längd: 9.4 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Klass C 28-30ft

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 28 - 30 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Bra att veta om Las Vegas

  Att hyra husbil i USA är lätt och låter sig enkelt planeras för dig som vill åka på en budgetvänlig upptäckarresa över längre sträckor. Och vi har husbilar på de flesta platserna i USA, så som Chicago. I delstaten Nevada är Las Vegas inte bara den mest attraktiva staden utan även den största. Stadens otroliga mängd kasinon, främst längs Las Vegas Strip har gjort att staden etablerat sig runt om i världen som spelstad. Stadens invånarantal på 2 miljoner kan ses som låg i jämförelse med de 40 miljoner besökare som årligen besöker staden.

  Världsberömda är även de stora och spektakulära show-biz-showerna med internationella storheter som äger rum i Las Vegas. Tidigare har staden haft äran att vara värd till shower med Elvis Presley, Sammy Davis Jr, Dean Martin och upp till 2003 Siegfried und Roy. Idag kan besökare njuta av underhållning från namn som Céline Dion, Elton John, David Copperfield, Criss Angel och Cirque du Soleil. Den som vill gifta sig snabbt och okonventionellt kan besöka någon av stadens många bröllops kapell. Dock måste äktenskapet dock officiellt erkännas hemma på svensk mark för att bli giltigt. Men innan dess kan du bära din älskling över tröskeln på ditt hem på fyra hjul och börja din smekmånad med en härlig road-trip i husbil.

  Att hyra husbil i Las Vegas och bila runt de amerikanska vägarna på västkusten blir ett minne för livet och du kommer uppskatta och älska bekvämligheten och friheten som en husbil ger dig. Du behöver inte längre leta efter någonstans att bo/sova, behöver inte packa ditt bagage om och om igen under rundresan och om din husbil är utrustad med kök kan du enkelt slänga ihop matsäckar och enkla maträtter för att göra resan ännu mer budgetvänlig.