Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  SAN FRANCISCO
  TILL BÄSTA PRIS

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i San Francisco billigt

  Auto Europe har sedan företaget grundade för över 60 år sedan utvecklats till marknadens ledande förmedlare av hyrbilar och biluthyrning. Förutom förmånliga och plånboksvänliga hyrbilar erbjuder vi bland annat lyxbilar och husbilsuthyrning för att passa dina resebehov. Att hyra husbil i San Francisco med oss, ger dig möjligheten och friheten att utforska städer som Las Vegas, en bekväm resa bort.

  Ring och prata med våra husbilsspecialister eller skicka e-post och de hjälper dig att hitta ett passande alternativ för din husbilssemester i USA. Det finns även tillgänglighet att hyra husbil i andra delar av USA, exempelvis kan du utforska östkusten och se hyra från andra städer som New York.

  Campingplatser i och runt San Francisco

  För att underlätta din resa har vi ställt samman en liten guide med ett urval av camping/ställplatser för husbil i San Francisco-området. Ni kan självklart hitta andra alternativ med hjälp av en snabb googling. Glöm dock inte att börja planera och boka plats i tid då de mest efterfrågade campingplatserna ofta blir uppbokade snabbt.

  Candlestick RV Park Candlestick campingplats är den mest bekväma platsen för att enkelt kunna njuta av hela området i och runt San Francisco. För att ta dig in till centrum kan du utnyttja campingens skyttelbuss när du vill besöka sevärdheter och attraktioner.
  San Francisco RV Resort Cirka 24 km från Golden Gate-bron, Half Moon Bay, Fishermans Wharf, Alcatraz och många andra attraktioner hittar du vackra San Francisco RV Resort. Dess fantastiska läge är oslagbart! Campingen ligger på en 18 meter hög platå, som har en fantastisk utsikt över Stilla havet och kan erbjuda dig vackra solnedgångar. Perfekt för dig som surfar och en idealisk destination för alla strandälskare och vatten-äventyrare tillika.
  Pillar Point RV Park Pillar Point camping är lätt att nå från San Francisco. Du når campingplatsen över Highway 101 söderut till Highway 280 och vidare till Highway 1, cirka 5 km söder om Montara. Leta efter 3 flaggstänger på höger sida och du kan inte missa campingen. Campingen tar inga förbokningar men erbjuder fina ställplatser med vyer ut över Half Moon Bay.
  Golden Gate Trailer Park Campingplatsen som är mycket prisvärd och ligger inte långt norr om San Francisco erbjuder både kortare och längre möjligheter för övernattning. Dess läge, strax utanför Highway 1 är mycket bekvämt och dess faciliteter är rena och väl underhållna. Du hittar platser för stora husbilar inklusive trailer. El är tillgängligt och här finns duschar samt tvättstuga. Trådlöst internet ingår och du kan få tillgång till kabel-Tv via Comcast. Parken har även en rad sevärdheter och attraktioner runt om att erbjuda som vandringsleder, en väg till gamla stan i Larkspur samt Wildlife Preserve Lagoon.
  Marin RV Park Detta är den närmaste campingen utanför San Francisco, bara 16 km norr om Golden Gate-bron. På bara 10 min promenad kan du nå buss- och färjeförbindelser in till centrala San Francisco. Perfekt läge för dig som vill kunna titta på sevärdheter i centrum, besöka Napa Valley, Muir Woods och flertalet andra attraktioner i Kalifornien.

  Tillgängliga husbilar i San Francisco

  Oavsett vart du ska i Kalifornien, Los Angeles eller San Fransisco, är det viktigt för oss att du är nöjd med din husbil. Här under hittar du några exempel på tillgängliga husbilsmodeller i San Francisco, USA. Den tjugo fot långa Saturn RV erbjuder två sängplatser förutom utrustning som kök, dusch och toalett. Fordonsmodellerna är från år 2016/2017. Sunrise Escape har plats för upp till fem personer och är utrustad med 2 dubbelsängar samt en enkelsäng, såväl som kök, dusch och toalett. Dessutom har du den adderade lyxen av luftkonditionering, värme, backkamera och en generator. Här går det även installera barnstolar. Längden beror på år och modell men är cirka 8 meter. Liknande utrustning erbjuder även modellen Tuscana RV. Ni hittar mer information om just denna modell på vår bokningssida. För mindre resegrupper eller större familjer är Klass A perfekt. De cirka 8,8-9,8 meter långa fordonen erbjuder utrustning som två dubbelsängar, två enkelsängar, kök, dusch, toalett, vattentank, avfallstank, luftkonditionering, värme, backkamera och generator. Extra utrustning som campingbord och stolar kan läggas till och bokas i förväg utan problem.

  Saturn RV Sunrise Escape

  Saturn RV

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.1 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Sunrise Escape

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 - 8.2 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin
  Tucana RV Class A 30-32ft

  Tucana RV

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 - 8.2 Meter
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Klass A 30-32ft

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass A
  Längd: 30 - 32 Fot
  Växel: Automatik
  Drivmedel: Bensin

  Bra att veta om San Francisco

  På en halvö som skiljer San Francisco-bukten från Stilla Havet, ligger den pittoreska amerikanska staden San Francisco som är landets fjärde största stad. Här hittar du USA:s största park, ännu större en Central Park i New York, nämligen Golden Gate Park. Stadens ökänt branta gator som korsas av de berömda spårvagnarna, är hem till en skiftande etnisk befolkning som är känd för sin tolerans och mångfald. Något som även återspeglas i stadens historia som ett mecka för ett samkönat samhälle. San Francisco är även känt för sina kulturella innovationer och experiment och staden var mötesplats för den litterära Beat-generationen under femtiotalet såväl som gro grund för politisk protest och center för liberal aktivism under 60-talet. Förutom sina kulturella sevärdheter är San Franciscos Bay Area känd för sina många toppmoderna och högteknologiska företag.

  På 40 kullar av varierande höjd befinner sig bland annat Telegraph Hill, Nob Hill och Russian Hill. San Francisco är som ovan nämnt bekant för sina branta backar, av vilka många endast leder upp för att sedan direkt gå ner igen. Anledningen till detta är att tidigare stadsplanerare insisterade på att följa ett strikt rutnät istället för att följa ett mer naturligt mönster. Twin Peaks två kullar markerar stadens geografiska centrum som är uppdelat i ett antal olika stadsdelar som många är utformade i ett rutmönster. Om du ska hyra husbil i San Francisco kan du utforska staden från dess sydvästra spets till nordöst genom att ta husbilen från Portola Drive och sedan Market Street. Du hittar Golden Gate bron norr ut från Golden Gate och San Francisco-Oakland Bay Bridge nord-öster över San Francisco-bukten. Med en husbil från San Francisco, kan ni även enkelt och bekvämt ta er runt hela USA, och se platser som Denver, Washington och mycket mer.

  San Franciscos naturliga skönhet, dess milda väder och de många kulturella sevärdheterna har gjort turism till den ledande sektorn i staden med ungefär 2,5 miljoner utländska besökare per år. Även om du som besökare har över 30.000 hotellrum att välja emellan är en husbil i San Francisco fortfarande det obesegrade alternativet för att utforska staden flexibelt och bekvämt. I ditt personliga hotell på 4 hjul kan du utforska helt i din egen takt.