Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  SALT LAKE CITY

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Salt Lake City med Auto Europe

  Med sitt fantastiska visuella panoramautsikt av slätter och en stor glittrande sjö bakom en lång rad ofta snötäckta berg, är Salt Lake City ett drömmål för människor som besöker Amerikas fantastiska sydvästra regioner.Stadens livliga stadscentrum är välsignat med en rik kulturell mångfald, prisbelönta restauranger och blomstrande konstverk, vilket gör det till hjärtat av den underbara staten Utah. Överraskande progressiv, har Salt Lake City mycket att erbjuda de som väljer att besöka staden, särskilt Utah Museum of Natural History, Utah Museum of Contemporary Art och det fascinerande Clark Planetarium där en stor samling sällsynta utställningar visar historien om rymdutforskning. Och staden utgör en utmärkt bas om ni vill utforska andra områden i USA, med dess närhet till städer som Las Vegas, kommer ni har en uppsjö av valmöjligheter att välja mellan om ni väljer att hyra husbil i Salt Lake City.

  Auto Europe är en ledande biluthyrningsmäklare som samarbetar med alla de bästa leverantörerna och arbetar för närvarande på 24.000 hämtningsplatser i över 180 olika länder. Auto Europe är inte bara stolt över att garantera de lägsta biluthyrningspriserna över hela världen. Företaget erbjuder också det mest omfattande utbudet av fordon och tjänster, inklusive uthyrning av husbilar runtom hela USA. Med oss kan ni enkelt hitta rätt husbil för era ändamål på platser som Denver, New York och många fler platser.

  Campingplatser i och runtom Salt Lake City

  Ni kommer att upptäcka att staden och dess omgivning har ett brett utbud av campingplatser som ni kan välja mellan om ni väljer att hyra husbil i Salt Lake City. Alla campingplatser som erbjuds runt om i staden erbjuder ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter, och här nedan listar vi några av våra favoriter.

  Salt Lake City KOA Salt Lake City KOA erbjuder en traditionell campingupplevelse med gott om utrymme och skugga i närheten av stadens främsta attraktioner, och är den campingplats som är närmast de centrala delarna av Salt Lake City. På plats finns det två tvättstugor, badtunna och bastu, ett dedikerat hundvandringsområde och pool.
  Lagun En kort bilresa norr om stadens centrum hittar ni denna campingplats som delar plats med en nöjespark. Lagun husbilscamping plats beskrivs som ett ställe att bo och leka i omringad av ett vackert skuggat område. Parkeringen ger säsongsvis tillgång till över femtio åkattraktioner och ett brett utbud av campingmöjligheter som tvätt, gratis Wi-Fi och en närbutik.
  Pony Express Pony Express är en av de bästa campingplatserna nära Salt Lake City och ligger mycket nära både staden och dess sjö. Det är en rolig plats att bo med massor av fritidsattraktioner på plats, inklusive cyklar att hyra, ett schackspel i fullskaliga pjäser, lekplats, pool och klubbhus. Det finns också ett tvättområde, husdjursområde och en närbutik.
  Oquirrh Mountain Inn Oquirrh Mountain Inn ligger väster om stadens centrum i ett utmärkt sjö område, och erbjuder sina besökare Tooele Countys mest bekväma husbils park. Öppet från april till oktober är parken väl lämpad för ett brett utbud av aktiviteter, inklusive skidåkning, golf, fiske och en mängd vattensporter.
  Mountain Shadows Söder om staden i riktning mot Utah Lake erbjuder Mountain Shadows ett brett utbud av bekvämligheter i en mycket trevlig lantlig plats. Gästerna har full tillgång till anläggningens kemister, val av restauranger, mataffär, tvättstuga, inomhus- och utomhusbubbelpool och pool.

  Tillgängliga husbilar i Salt Lake City

  Nedan kan ni hitta några exempel på tillgängliga husbilar i Salt Lake City som vi erbjuder i samarbete med vår leverantörs partner. För par och små familjer är den 6 meter långa C19 Compact den perfekta husbilen och en av de mest ekonomiska alternativen för sightseeing i Salt Lake City. Den större C25 Standard rymmer upp till fem personer och erbjuder ett bra utbud av moderna bekvämligheter, inklusive en toalett, dusch och fullt utrustat pentry. I toppänden av spektrumet är klassen AF34 Standard en imponerande 10 meter lång husbil och kommer utrustad med alla moderna bekvämligheter och tillräckligt med sovplats för upp till åtta personer vilket gör den idealisk för grupper av vänner och stora familjer som reser tillsammans i den vackra amerikanska staten Utah.

  C19 Kompakt husbil C25 Standard Camper

  C19 Compact

  Sovplatser: 3
  Kategori: Klass C
  Längd: 5.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  C25 Standard

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.6 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  AF34 Standard FS31 Standard

  AF34 Standard

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass A
  Längd: 10.7 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  FS21 Standard

  Sovplatser: 8
  Kategori: Klass C
  Längd: 9.8 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin

  Mer information om Salt Lake City

  Salt Lake City och dess omgivningar är en spännande plats att besöka med flera skidorter i världsklass som finns i Wasatch Mountains, inklusive det suggestivt kallade Snowbasin, Powder Mountain och Nordic Valley. Det är ingen överraskning att lära sig att vinter OS som hölls där 2002 var en av de mest framgångsrika gällande rekord.Mycket av det lokala området ligger inom omkretsen av Wasatch-Cache National Forest, med storslående landskap och mil efter mil av vandrings- och cykelleder som bara väntar på att utforskas. Många avlägsna städer och byar inom slående avstånd från Salt Lake City har framgångsrikt blandat turism, historia och kultur för att skapa unika platser med god mat och andra unika besökarupplevelser och intressanta attraktioner.

  Bortom Salt Lake City finns det många turistattraktioner som ni bör undersöka, inklusive sällsynta klipphus, gamla gruvbyar och ett överflöd av fossila spår av dinosaurier som finns över hela östra delen av Utah, framför allt vid Cleveland-Lloyd Dinosaur Quarry där över 15 000 dinosaurben har utgrävts. Järnvägsentusiaster vill inte missa ett besök på Golden Spike, som ligger nära stränderna i Great Salt Lake, där Amerikas första transcontinentala järnvägslinjer (Central Pacific och Union Pacific) konvergerades 1869. Den förtrollande Colorado Plateau regionen, en av de mest natursköna regionerna i hela Nordamerika finns inom endast ett par timmars körfärd från Salt Lake City. Med sina frodiga gröna floddalar och täta skogsplattor är hela området ett nöje att utforska och skryta med några av de bästa husbils parkerna i Nordamerika. Och de som vill ha det mesta av sin husbiluthyrning i Salt Lake City borde gå till den spektakulära bergsväg som heter Alpine Scenic Loop, som erbjuder de mest fantastiska utsikterna när den stiger upp till en höjd av 2 300 meter över havet Mirror Lake Scenic Byway som skryter om en scenisk passage genom de vackra Uinta Mountains ligger också inom enkelt räckhåll från Salt Lake City.

  Oavsett var ni funderar på att hyra er husbil så kommer ni med Auto Europe att hitta rätt husbil just för era ändamål. För att se vilka husbilar som är tillgängliga på den platsen ni önskar att åka på och de önskade datumen, använd vår trofasta sökmotor och ni kommer att se hela vårt utbud av fordon som är tillgängliga dessa datumen. Skulle ni har några frågor eller skulle behöva ha hjälp under boknings processen, så är vårt team alltid redo. Ring oss och vi hjälper mer än gärna. Missa inte chansen att ta ert resande till en helt ny nivå och njutning som endast en husbil kan erbjuda.