Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I ANCHORAGE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Anchorage till de bästa priserna

  Anchorage ligger i södra Alaska i USA. Anchorage är Alaskas mest befolkningstäta stad men är inte huvudort - det är Juneau. Till Alaska reser många för naturen och de många vackra nationalparkerna. På Alaska Heritage Center i Anchorage kan man lära sig mer om Alaskas kultur och urinvånare. Anchorage som stad utgör annars en ganska stor kontrast till andra platser i Alaska. Med sitt hektiska stadsliv och sin livliga trafik är det som vilken annan storstad som helst. Det positiva är att den ligger som en port mot den vackra, dramatiska och exotiska naturen i Alaska. Hyr bil i Anchorage och utforska övriga Alaska. Biluthyrning i Anchorage ger dig chans att se mycket mer på din semester.

  Hyr bil billigt i Anchorage

  När du hyr bil i Anchorage tänk då på att avstånden kan vara långa och vägar kan sluta mitt ute i naturen. Förbered dig väl med karta och GPS och se till att du kan kommunicera via satellittelefon eller mobiltelefon. Alaska bjuder på fantastisk natur och ett rikt djurliv. När du hyr bil i Anchorage kan du åka dit du själv önskar och se det du önskar. För att hyra bil i USA krävs ett internationellt körkort, samt att du är över 21 år. Tänk på att du inte får köra din hyrbil på icke asfalterade vägar.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Anchorage i staden eller på Anchorage Airport. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation Anchorage