Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I DENVER

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Denver – Hitta din perfekta hyrbil

  När du bokar en hyrbil i Denver, i USA kan du vara säker på att du får utmärkt service och de bästa priserna. Auto Europe samarbetar med biluthyrare från branschledande företag och kan på så sätt erbjuda biluthyrning på över 24 000 stationer runt om i världen. Med över 60 års erfarenhet av biluthyrning arbetar vi varje dag för att du som kund ska få det bästa priset till den bästa servicen. I Denver kan du enkelt och bekvämt hämta din hyrbil på antingen flygplatsen eller på ett centrumkontor. Börja jämföra erbjudande i vår sökmotor eller klicka dig in på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Denver för att se vad tidigare kunder har att säga om sin upplevelse med Auto Europe i USA.

  Trafik och parkering

  I Denver finns motorvägar i alla väderstreck - norr, söder, öster och väster. Trots detta är många motorvägar fulla med bilister och bilköer är vanliga. Undvik helst att köra på morgonen innan 09:30, då många kör till sina arbeten. Med en hyrbil I Denver kan du göra en dagsutflykt till den mäktiga naturen kring Klippiga bergen. Åk till Colorado Springs, som ligger ca. 11 mil från Denver eller kör till Georgetown som ligger ca. 6,5 mil från Denver. Där kan du njuta av det vackra och dramatiska berget Mount Evans. Här kommer lite generella tips på saker du bör beakta när du kör bil i Denver, i USA:

  • Barn under 6 år ska använda bilbarnstol eller bälteskudde.
  • Håll hastigheten! Extra viktigt vid skolor och i bostadsområden.

  Mer information hittar du i vår körguide för USA.

  Parkering

  I Denver kan du välja mellan ca. 44 000 parkeringsplatser (de på gatan är inte inräknade). Vid parkering på gatan betalar du i P-automater, antingen med kontanter eller med olika kort. Om du vill parkera över natten väljer du helst ett övervakat garage. Lämna inga värdefulla föremål i bilen och hör med ditt hotell om parkering ingår.

  Geografisk information

  Denver ligger i delstaten Colorado i centrala USA. Här bor litet drygt 600 000 människor, vilket gör Denver till Colorados största stad. Staden ligger mellan klippiga bergen i väster och Great Plains i öst. I öster är närmsta storstad Kansas City och i väster Salt Lake City. Landsbygden utgörs av höga berg och djupa dalar och raviner. Great plains å andra sidan är som namnet avslöjar mycket platt, vilket skapar en intressant kontrast mot Klippiga bergen. I Denver och Colorado får mycket snö - hela 165 cm per säsong. Snön kan komma mellan oktober och april. Temperaturerna sjunker snabbt nattetid men trots det snörika klimatet på vintern så är somrarna varma med temperaturer mellan 28 - 31 grader. Hit kan du alltså åka antingen för att få lite solsken under sommaren eller på vintern för att åka skidor.

  Denvers flygplats (DEN)

  Denvers flygplats ligger 3,7 mil nordost om Denver.

  Officiellt namn: Denver International Airport (DEN)
  Hemsida: www.flydenver.com
  Telefonnummer: +1 303-342-2000

  Kollektivtrafik

  Kollektivtrafiken består av bussar (140 rutter), light rail (6 linjer) och Skyride (till flygplatsen). Biljetter köpes i automater och du kan betala med kontanter. Om du ska åka ofta så kan du köpa ett 10-kort eller en månadskort. I Denver erbjuder man också Park and Ride-service på 70 platser. Du parkerar din bil och tar kollektivtrafik in till stadskärnan.

  Hotell

  I Denver kan du bo centralt eller kanske nära flygplatsen. Sök efter ett hotell i Denver med omnejd genom att använda vår sökmotor som du hittar under fliken "Hotell" i navigationsmenyn ovan.

  Hyra husbil i Denver

  Tag ert resande till en helt annan nivå genom att hyra husbil i Denver. Med en husbil behöver ni inte längre leta efter plats att stanna för natten och gör resande mycket mer bekvämt. Men en husbil blir det mycket enklare att göra mer under er semester i USA. Med Auto Europe, hittar ni ett stort urval husbil så ni enkelt kan hitta en som passar era ändamål.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation Denver