Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ DENVER FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Denver flygplats - prisvärd bilhyra

  Hitta din perfekta hyrbil på Denver flygplats i delstaten Colorado i USA! Vi på Auto Europe har i många års tid utvecklat samarbeten med ledande hyrbilsföretag runt om i världen, vilket ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder förstklassig service på över 24.000 stationer i över 180 länder. Vare sig du ska resa ensam eller i en större grupp, för jobb eller för lite egentid, har vi det du letar efter. Hitta din framtida semesterbil här på vår hemsida eller börja letandet med att läsa våra tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Denver.

  Flygplatsinformation

  Denver Airport (DEN)
  Officiellt namn: Denver International Airport
  Adress: 8500 Peña Blvd, Denver, CO 802, USA
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 40 km från centrala Denver.
  Flygbolag på flygplatsen: Denver flygplats tjänas av internationella flygbolag såsom British Airways, Lufthansa, Iceland Air med mera, samt flertalet amerikanska bolag som JetBlue Airways, US Airways och United Airlines.

  Terminaler

  Denver flygplats består av en en terminalbyggnad, Jeppesen Terminl, som är indelad i en västlig och östlig sida för avgångar och ankomster. Gaterna ligger inte inne på terminalen utan är indelade i 3 separata hallar, hall A, B och C. Alla internationella flygningar ankommer och avgår från hall A. Du tar dig enkelt mellan hallarna med ett underjordiskt transitsystem.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  För att att hyra bil på Denver flygplats måste du bege dig till uthyrningsdiskarna som ligger i en separat byggnad från huvudterminalområdet. Det finns skyttelbussar från Jeppesen terminal till uthyrningsfaciliteterna. Bussen stannar på våning 5 på terminalen, utanför dörr 505-513 om du befinner dig på östra sidan och dörr 504-512 om du befinner dig på den västra.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo Dygnet runt
  Avis Dygnet runt
  Budget Dygnet runt
  Dollar Dygnet runt
  Hertz Dygnet runt
  National Dygnet runt
  Thrifty Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  Både huvudterminalen och de tre gate-områdena erbjuder rikligt med shopping och faciliteter för den som är hungrig och törstig. De har alla även varsitt informationscenter. Hall A och B kan även erbjuda massage, perfekt för den som vill ha lite extra lugn och ro innan sitt flyg. Hela flygplatsen har även gratis wifi och alla gater är utrustade med laddningsstationer där du kan ladda mobiltelefoner, läsplattor och laptops.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Att tag sig med hyrbil från Denver flygplats in till Denver centrum tar lite över en halvtimme. För att ta dig till och från flygplatsen behöver du ta dig till Pena Boulevard som kan nås via I-70, från E-470 (väggtull), Airport Boulevard eller från Tower Road.

  Flygplatsen tjänas även av SkyRide Public Bus Service, som erbjuder anslutning till centrala Denver, Boulder och Stapelton. Bussarna går från 3.30 till 24.00 och stannar vid hållplatsen på våning 5 på Jeppeson terminal på den västra sidan utanför dörrarna 504, 506 och 510. Under de mest trafikerade timmarna går bussarna varje 15 min och du kan köpa biljett ombord.

  För mer information om att köra bil i USA, ta en titt på vår informationsguide.

  Parkeringstips

  Denver flygplats har 11 stycken parkeringar med över 40.00 parkeringsplatser totalt. Det finns parkeringar på både östra och västra sidan av terminalbyggnaden inklusive korttidsparkering, parkering i garage och ekonomi parkering. Det finns även en parkering som kallas 45 Minute Waiting Area, där förare kan vänta i bilen i upp till 45 in gratis. Du hittar mer information på flygplatsens officella hemsida.

  Att parkera inne i centrala Denver kan vara lite av en utmaning. Det uppskattas att staden har ett av de mest trafikerade centrala affärsdistrikten i Amerika, vilket gör konkurrensen om befintliga parkeringsplatser hård. De flesta parkeringar är avgiftsbelagda och du betalar med parkeringsmätare som både accepterar kontanter, kort och så kallade Smart Cards.

  Ett alternativ till gatuparkering är att parkera på en av stadens fem allmänna parkeringar som drivs av Denver stad. De är öppna dygnet runt och är ofta säkrare och mer bekvämt belägna.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Denver