Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I PHOENIX

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Phoenix – Bästa priserna med Auto Europe

  När du bokar en hyrbil i Phoenix, i USA kan du vara säker på att du får utmärkt service och de bästa priserna. Auto Europe samarbetar med biluthyrare från branschledande företag och kan på så sätt erbjuda biluthyrning på över 8000 stationer runt om i världen. Med över 50 års erfarenhet av biluthyrning arbetar vi varje dag för att du som kund ska få det bästa priset till den bästa servicen. Hämta biluthyrning på Phoenix flygplats - snabbt och effektivt eller i centrum av staden.

  Läs utvärderingar av hyrbil i Phoenix här.

  Trafik och parkering

  I Phoenix bor det ca. 1,5 miljoner människor och staden är platt men omgiven av höga berg och öken. Kvaliteten på vägarna är bland de bästa i hela USA och vägnätet växer snabbt i de centrala delarna av staden. Stadskärnan är mycket bilvänlig och det är relativt enkelt att köra här. Om du vill göra en dagsutflykt utanför Phoenix rekommenderar vi ett besök på det välkända Gran Canyon eller städerna Sedona och Flagstaff. Vill du åka längre? Till Las Vegas kör du på ca. 4 h 40 min och till Los Angeles på ca. 5 h och 30 min. Med en hyrbil i Phoenix kan du uppleva mer av Arizona. Här kommer lite generella tips på saker du bör beakta när du kör bil i Phoenix, i USA:

  • Tänk på att det kan bli rejält varmt. Tag med extra dricksvatten!
  • Vid sandstorm, tänd lyset och sakta ner!

  Mer information hittar du i vår körguide för USA.

  Parkering

  Om du vill parkera i Phoenix finns det inte mindre än 25 000 parkeringsplatser i garage, på gatan och på anvisade områden. Tänk dock på att noga kontrollera skyltarna så att du inte parkerar för länge. Tänk på att det snabbt blir varmt i bilen - vi rekommenderar ett solskydd till vindrutan som reducerar värmen. Lämna inga värdefulla saker i bilen och parkera i ett garage eller på hotellets parkering under natten.

  Geografisk information

  Phoenix ligger i delstaten Arizona i södra USA. Staden är känd som "The Valley of Sun" på grund av sitt varma klimat. Staden är omgiven av berg och öken men har ett färgstarkt växtliv. Floden Salt River flyter väster om staden, men floden är ofta torrlagd på grund av olika bevattningssystem. I Phoenix råder ett hett ökenklimat med temperaturer i uppemot 41 grader under sommaren och runt 19-24 grader under vintern. Mellan april och juni regnar det mycket litet.

  Phoenix flygplats

  Phoenix flygplats är en internationell flygplats cirka 5 km utanför själva stadskärnan i delstaten Arizona i USA. Flygplatsen tjänar över 44 miljoner passagerare om året och har goda anslutningar in till centrla Phoenix. Tack vare sitt läge är flygplatsen en utmärkt starpunkt för dig som vill åka runt och besöka flera städer eller områden i trakten såsom Kalifornien och Nevada.

  Phoenix airport (PHX)
  Hemsida: www.skyharbor.com/
  Telefonnummer: +1 602-273-3300

  Kollektivtrafik

  I Phoenix kan du åka kollektivt med bussar och spårtrafik. Från tågstationen Union Station kan du ta tåget till flera städer i Arizona och i andra närliggande delstater.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation