Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ PHOENIX FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil Phoenix flygplats – Boka och spara

  Utforska öken-staten Arizona med en hyrbil från Phoenix flygplats och åk på en roadtrip från Phoenix och vidare ut i Mojave-öknen och Las Vegas i delstaten Nevada eller bege dig till Los Angeles och kusten. Oavsett vart du vill åka eller hur du vill planera din resa, hjälper vi dig att hitta ett passande fordon, så att du får en oförglömlig resa. Med Auto Europe får du inte bara hyrbil till marknadens bästa priser utan även förstklassig service från vårt reservationsteam sju dagar i veckan. Läs själv våra kunders recensioner för att se vad de har att säga om vår service på vår sida full av utvärderingar av hyrbil i Phoenix.

  Flygplatsinformation

  Phoenix Airport (PHX)
  Officiellt namn: Phoenix Sky Harbor International Airport
  Adress: 3400 E Sky Harbor Blvd, Phoenix, AZ 85034, USA
  Läge: Flygplatsen ligger belägen 5 km syd-väster om centrala Phoenix i delstaten Arizona i USA.
  Flygbolag på flygplatsen: American Airlines, British Airways, United Airlines, JetBlue Airways, Delta Airlines och många fler.

  Terminaler

  Flygplatsen består för närvarande av 3 terminaler, terminal 2, 3 och 4 med planer på att bygga ihop terminal 2 och 3. Terminal 4 hanterar internationella flygningar och cirka 80% av all trafik på flygplatsen. Du hittar bagageupphämtning på våning 1 på både terminal 3 och 4.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du hittar alla hyrbilsleverantörer på ett separat hyrbilscenter på bekvämt avstånd från flygplatsen. Du som ska hyra bil på Phoenix flygplats måste således använda dig av gratis skyttelbuss till centret och du hittar hållplatser därför utanför bagageupphämtningen på alla terminalerna. Bussarna går cirka var 5-10 min. Läs alltid noga igenom din bokningsvoucher innan tidpunkten för upphämtning och ta med dig körkort, pass eller ID, samt kreditkort för depositionsavgiften när du ska hämta din hyrbil.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo Dygnet runt
  Avis Dygnet runt
  Budget Dygnet runt
  Dollar Dygnet runt
  Hertz Dygnet runt
  National Dygnet runt
  Thrifty Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  Phoenix flygplats har utnämnt sig själva till Amerikas mest välsmakande flygplats och med ett digert utbud av både restauranger, snackbarer och snabbmat tillgängliga både före och efter säkerhetskontrollen är det inte svårt att se varför. Mat och dryck finns till försäljning innan säkerhetskontrollen dygnet runt och de flesta faciliteter på flygsidan öppnar cirka en timme innan första planerade flight för dagen. Du hittar även glutenfria, veganska samt vegetariska alternativ såväl som barnanpassade menyer. Den shoppingsugen kan hitta ett brett utbud av butiker och produkter tillgängliga medan den som istället vill slösurfa eller passa på att arbeta kan göra så med hjälp av kostnadsfritt wifi. Du hittar även 36 platser med bekväma stolar och uttag för att ladda elektronisk utrustning. Du som behöver kontanter hittar uttagsautomater finns spridda över hela flygplatsen, både före och efter säkerhetskontrollen.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Vare sig du väljer hyrbil eller kollektiva färdmedel för att ta dig in till Phoenix centrum eller närliggande områden och städer, har du flertalet alternativ tillgängliga för att planera efter dig och din resas behov. Med hyrbil från Phoenix flygplats tar du din in till centrum på bara 10 min och kan även fortsätta ut i öknen till kasino-staden Las Vegas.

  Du som istället vill åka kommunalt kan ta dig in till centrala Phoenix antingen med buss-linje nummer 13, som har hållplats på terminal 2 eller eller ta dig till 44th St./Washington Valley Metro Station gratis med PHX Sky Train för att därefter ansluta till flertalet busslinjer eller tåg vidare in till staden. Du hittar även taxi och skyttelservice utanför terminalerna.

  Parkeringstips

  Du som ska upphämta passagerare som anländer till flygplatsen kan smidigt använda dig av flygplatsen så kallade Cell Phone Waiting Lot, som erbjuder gratis parkering med elektroniska skärmar med flyginfo, medan du väntar på att passagerare ska komma av planet och upphämta bagage.

  Inne i centrala Phoenix kan du enkelt parkera på någon av stadens 25000 parkeringsplatser. Du hittar parkeringsmöjligheter på gatan, allmänna parkeringar samt i parkeringsgarage. Läs alltid skyltar noga för att se vilka restriktioner som gäller och om avgift är nödvändig. Då delstaten Arizona även har ett mycket hett klimat, speciellt under sommaren kan parkerade fordon bli mycket varma snabbt och det är därför att rekommendera att parkera på skuggade platser eller att du införskaffar solskydd till fordonet.

  Bra länkar

  Phoenix flygplatsinformation