Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I DETROIT

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Detroit - Bästa priserna med Auto Europe

  Detroit, som ligger i södra Michigan, är världens bilstad. Kända företag som General Motors, Chrysler och Ford har sina produktionsanläggningar här. Missa inte en fabriksturné! Med en hyrbil i Detroit kan du snabbt och enkelt nå din destination. Det är bäst att ta din hyrbil precis vid flygplatsen så du kan starta din semester självständigt. Vi erbjuder ett stort utbud av billiga hyrbilar i Detroit.

  Hyr en hyrbil på Detroit flygplats eller i centrum och njut av den frihet du får med bil. Auto Europe erbjuder biluthyrning på alla viktiga orter och vi förfogar över en stor mängd bilar. Gör det bästa av din semester, hyr en hyrbil från Auto Europe! Boka en billig hyrbil i Detroit online nu, eller kontakta oss för mer information på telefonnummer +46 10 888 66 52.

  Hur är trafiken i Detroit?

  Håll koll på trafiken och trafikstockningar när du ska hyra bil i Detroit. Att komma runt i den här bilvänliga staden är lätt. Det finns många motorvägar (interstate) som smidigt tar dig in och ut ur staden; I-94, I-96 och I-75. Var särskilt uppmärksam när du närmar dig en skolbuss, skolbarn kan plötsligt korsa vägen. Särskilt mellan oktober och december finns det många rådjur som strider ut på vägarna, se därför upp!

  Auto Europe har gjort en guide till körning i USA för att hjälpa dig att förbereda dig inför resan.

  Var kan jag parkera min hyrbil i Detroit?

  Parkeringen i Detroit brukar ha avgifter mellan 7:00 och 18:00 från måndag till lördag. Observera att det inte är tillåtet att lämna bilen på en allmän väg i mer än 48 timmar utan att flytta den. Naturligtvis finns det också många parkeringsgarage och parkering i staden. En mycket speciell parkeringsplats, som rekommenderas, ligger i Michigan Theatre. Det ligger i en gammal och vacker teater.

  Detroit flygplats

  Detroit flygplats ligger nära staden Romulus och är en av de största flygplatserna i USA. Den har sex landningsbanor och tre terminaler och är nav för Delta Air Lines.

  Detroit Airport (DTW)
  Officiellt namn:
  Detroit Metropolitan Wayne County Airpo
  Hemsida: www.metroairport.com
  Adress Detroit, MI 48242
  Telefon:+1 (734) 247-7678

  Att göra i Detroit

  Besök Detroit med en hyrbil från Auto Europe! Vi har de hyrbilar du letat efter. Det finns en mängd saker att se och göra i Detroit och med en av våra hyrbilar underlättas din vistelse. Vi rekommenderar följande sevärdheter i Detroit:

  • Corktown: Detta är Detroits äldsta stadsdel. Irländare från County Cork bosatte sig i området, därav namnet Corktown. Många historiska sevärdheter finns i grannskapet, till exempel den övergivna Michigan Central Station och Tigers Stadium. Här finns aven massor av gatukonst, knäppa byggnader, den gamla tågstationen som Ford just har köpt, och bra ställen för en drink och mat.
  • Fisher-huset: Detta är en historisk art deco-byggnad som designades av Albert Kahn år 1928. Den har kallats Detroits största konstobjekt och är en sann visuell juvel. Dessutom finns en hel del specialaffärer och cafén i närheten. Fisher Theatre ligger också nära, där kan man schemalägga att se en teater när man väl är i närheten.
  • The Guardian Building: Denna byggnad är ett djärvt exempel på art deco arkitektur, inklusive modern konstdesign. Inuti byggnaden kan man se en interiör som är dekorerad med mosaik och pewabic och Rookwood-kakel, och är ett måste att se!
  • Detroit Institute of Arts: Detta är ett av de mest betydande museerna i USA. Den har en konstsamling värd mer än en miljarder dollar. Här kan du se verk från hela världen, från Asien till Europa och Amerika.

  Bästa dagsturerna med min hyrbil i Detroit

  Om man tröttnat på Detroit för en dag så finns det flera spännande utflyktsmål. Om man funderar på att hyra bil i Detroit är det perfekt att kunna ta sig ut för en dag.

  Ann Arbor

  Ann Arbor, hem till University of Michigan, erbjuder många attraktioner i en liten stad. Det är en blomstrande stad med mycket kultur och massor av studenter. Att paddla kanot är ett favorit tidsfördriv på Huron River, som är tillgänglig genom Metro Parker nära Ann Arbor. Dessutom har staden den Ann Arbor Street Art Fair som lockar över 500 000 deltagare från hela landet i juli. Njut av stranden vid Kensington Metropark, eller av vinterskidåkning på närliggande Mt. Holly och Brighton.

  The Henry Ford Museum

  Ford Motor Companys hem, Dearborn, har en ledande attraktion, The Henry Ford (Henry Ford Museum & Greenfield Village) som är ett stort historiskt och underhållningskomplex och Automotive Hall of Fame. Dearborn har den näst största befolkningen från mellanöstern i världen, där moskéer är en vanlig syn och ett det finns även ett brett urval av mat och shopping.

  Lake St Clair och Lake Erie

  Upplev kryssningar och båtliv på vackra Lake St. Clair. St Clair River förbinder Lake St. Clair till Lake Huron. I den lugna staden St. Clair, längs floden St. Clair, kan du äta på fina resturanger och mysiga cafén. Njut av charmen i en liten stadsstil i ett större storstadsområde i och runt Lake St. Clairs Anchor Bay . Besökare till centrala Detroit kan reservera en brygga vid Tri-Centennial State Park och Harbor . Eller njut av en Great Lakes-kryssning.

  Geografisk information & historia

  Detroit ligger i delstaten Michigan och gränsar till Kanada. Den största staden i delstaten Michigan ligger mellan Lake Huron och Lake Erie. Belle Isle Park är en park på egen ö som är väl värt ett besök. Ta en Interstate Highway och besök några av de andra större städerna i närheten. Ambassadörbron går från Detroit till Kanada. Det är 455 km till Chicago, 325 km till Columbus och 455 km till Indianapolis.

  Detroit är känt som världens "Automobile Capital" och "Motown" (för "Motor Town"), den stad där Henry Ford pioneered bilmonteringslinjen, med världens första massproducerade bil, Modell T. Under andra världskriget, President Franklin Roosevelt kallade Detroit "Arsenal of Democracy." Idag fungerar regionen som det globala centrumet för bilindustrin. Huvudkontoret i Metro Detroit, General Motors, Ford och Chrysler har alla stora företag, tillverkning, teknik, design och forskningsanläggningar i området. Hyundai, Toyota, Nissan, bland annat, har en närvaro i regionen. University of Michigan i Ann Arbor är en global ledare inom forskning och utveckling. Metro Detroit har gjort Michigan ekonomi ledande inom informationsteknik, biovetenskap och avancerad tillverkning. Michigan rankas fjärde nationellt inom högteknologiska sysselsättning med 568 000 högteknologiska arbetare, inklusive 70 000 inom bilindustrin. Michigan rankas typiskt bland de tre bästa staterna för övergripande utgifter för forskning och utveckling i USA.

  Somrarna i Detroit är heta, men på vintern faller snön. Detroits klimat är kontinentala, därför föremål för snabba förändringar och en mängd olika väder. Vintrarna är snöiga och mycket kalla, med en ännu kallare vind-chill-faktor. Snö förblir inte hela vinteren. Vår och höst är normalt trevliga men kallare temperaturer kommer sannolikt att krypa in under senhöst och förbli under våren. Sommaren är ganska kort, men ofta är den varm och muggig med ibland stark till ibland allvarlig åskväder.

  Ta sig runt i Detroit

  Det är enkelt att ta sig runt, och det är inte bara med en hyrbil i Detroit som du kan färdas från plats till plats. Buss och tåg kan ta dig till önskad destination.

  Buss

  DDOT-bussar verkar inom stadens och SMART-bussarnas täckområden utanför Detroit. Greyhound bussar är långdistansbussar som tar dig till andra amerikanska städer och stater.

  Tåg

  Detroit People Mover är ett förhöjt järnvägssystem som verkar i staden Detroit. Men det finns också tåg till andra städer i Michigan och resten av Förenta staterna från Amtrak Detroit Station.

  Taxi

  Som i många andra amerikanska städer har Detroit inga problem att hitta en taxi. Du kan "haila" en från gatan eller ringa lokal taxi.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation