Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ DETROIT FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil på Detroit flygplats till bra pris

  Med en hyrbil från Detroit flygplats har du friheten att utforska hela Michigan. Ta en rundtur USAs nordvästra område där du kommer att upptäcka sötvattensjöar och kulturstäder. Med biluthyrning i Michigan kan du utforska den historiska staden Detroit och beundra en mängd museer och vackra byggnader. Ner vid vattnet kan du njuta av en mix av bra arkitekturmönster, postmoderna spirar står bredvid renässansdesign. Åk mot Sandy Shores of Lake Michigan. Besök St Josephs stränder det kan väl vara en av de bästa stränderna i USA. Om du reser med barn, varför inte ta din biluthyrning till Kalamazoo och besöka Kalamazoo Valley Museum? Vi garanterar att du inte kommer ångra det!

  En hyrbil i Detroit är en utmärkt start för ditt USA-äventyr! Med en hyrbil från Auto Europe garanteras du bästa pris på marknaden och du kan enkelt och bekvämt utforska i lugn och ro direkt när du kommit fram. Med över 50 år i hyrbilsbranschen kan vi inte bara hitta den perfekta hyrbilen till dig utan även husbil, eller varför inte ett lyx och sportfordon.

  Flygplatsinformation

  Detroit Metropolitan Wayne County Airport, vanligtvis kallad Detroit Metro Airport, Metro Airport, eller bara DTW, är en stor internationell flygplats i USA. 2018 hanterade flygplatsen 35 miljoner passagerare. Från Svergie kan du åka till Detroits flygplats med SAS, KLM, Delta Airlines med mera. Flygplatsen ligger 34 km från Detroit centrum.

  Detroit Metro Airport
  Officiellt namn:
  Detroit Metropolitan Wayne County Airport
  Adress: Detroit, MI 48242
  Telefon: +46(734) 247-7678
  Läge: Flygplatsen ligger i Romulus, Michigan, en förort till Detroit, 34 kilometer från staden.
  Flygbolag på flygplatsen: Aeromexico, Air Canada, Air France, Alaska Airlines, American Airlines, American Eagle, Delta Air, Lufthansa med mera.

  Vart kan jag hämta upp min hyrbil på Detroit flygplats

  Tack vare vårt samarbete med Detroit Airport kan du enkelt och bekvämt boka och hämta upp din hyrbil på Detroit flygplats för att sedan direkt bege dig ut på vägarna. Följ skyltarna till marktransporter och ta en shuttle till hyrbilscampus, som ligger vid nordöstra hörnet av flygplatsen längs Lucas Drive. Shuttlarna finns i marktransportcentrumen i både McNamara Terminal Parking Garage och Big Blue Deck i North Terminal. Här nedan kan du ta del av öppetiderna för alla olika uthyrningsföretag.

  Alamo hyrbil på Detroit flygplats Alamo hyrbil på Detroit flygplats
  Lucas Dr,
  MI, USA 48242

  +1734 784 2280
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7
  Avis hyrbil på Detroit flygplats Avis hyrbil på Detroit flygplats
  Lucas Dr,
  MI, USA 48242

  +1734 942 3450
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7
  Budget hyrbil på Detroit flygplats Budget hyrbil på Detroit flygplats
  Lucas Dr,
  MI, USA 48242

  +1734 941 3632
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7
  Dollar hyrbil på Detroit flygplats Dollar hyrbil på Detroit flygplats
  Lucas Dr,
  MI, USA 48242

  +1866 434 2226
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7
  Enterprise hyrbil på Detroit flygplats Enterprise hyrbil på Detroit flygplats
  Lucas Dr,
  MI, USA 48242

  +1734 229 3100
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: Öppet 24/7

  Terminaler

  DTW har 4 terminaler med totalt 129 gates. McNamara Terminal, även en gång känd som Northwest WorldGateway, öppnade 2002. Under utvecklingen var terminalen känd som Midfield Terminal. Terminalen används exklusivt av Delta och Delta-partners som Aeromexico och Air France. Denna terminal har tre delar, A, B och C, som huserar för 103 gates med shopping och resturanger i mitten (känd som Central Link).

  North Terminal öppnade 2008 som ersättning för de gamla Berry and Smith-terminalerna, som rymde alla icke-SkyTeam-flygbolag. Terminalen har 26 gates, varav två öppnade i mitten av 2009 för att rymma internationella flygplan. Terminalen har fyra långa segment av rörliga gångbanor på avgångsnivån, och en annan rörlig gångväg på den nedre nivån; Det är för internationella anländer passagerare att komma till området Federal Inspection Services.

  Flygplatsfaciliteter

  Det finns gott om resturanger på Detroits flygplats, både snabbmat men även andra resturanger av olika typer. De finns både innan och efter säkerhetskontrollen och är de är alla väl utspridda över området. I övrigt finns även allt från tidningskiosker och bokhandlare till kosmetikdiskar och klädbutiker. Hitta allt du behöver för att trivas under flygningen eller hämta något speciellt för dina nära och kära.

  Flygplatsen har även avgiftsfritt wifi och erbjuder även valutaväxling och uttagsautomater. Många, men inte alla, gates har laddstationer och / eller eluttag.

  Hur man kan ta sig till och från Detroits flygplats

  Bil

  Ska du hyra bil från Detroit flygplats tar du dig därifrån och in till stan genom tre olika vägar, via I-94, I-75 eller M-39 N. Det tar ungefär en halvtimme att komma in till city.

  Taxi

  Begär transport från flygplatsen till andra punkter i regionen, dag eller natt. För att göra en reservation, kontakta Metro Cars eller Metro Cab eller besök kioskerna som ligger i Ground Transportation Centers vid varje terminal.

  Buss

  En ny snabbservice erbjuder ett enkelt sätt att åka från Detroit flygplats in till stan. Det tar drygt en timme från centrum till terminalerna - kosta $ 2,00 varje gång. Om du kommer från en DDOT-buss är överföringar 25 cent.

  Parkeringstips

  När du ska hyra bil från Detroit flygplats finns en mängd olika parkeringsmöjligheter. Parkeringstjänster inkluderar handikappanpassade parkeringsplatser, betjänad parkering och mer. Det finns både korttids- och långtidsparkering.

  Inne i Detroit är staden uppdelad i fyra olika parkeringsområden med olika taxor och restriktioner, så var noga med att kontrollera och läsa skyltar i de område du tänkt parkera. Från och med september 2016 går det heller inte betala med mynt i vissa parkeringsautomater i Detroit utan du måste köpa biljett med kort eller med hjälp av mobiltelefon.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Detroit