Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ TAMPA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Tampa flygplats till de bästa priserna

  Börja din semester i soliga Tampa så fort som möjligt med en hyrbil från Tampa flygplats. Känd som porten till Floridas västkust, är Tampa ett fantastiskt plats att påbörja din semester full av hav, sol och sand. Populära sevärdheter och attraktioner att besöka inkluderar Busch Gardens nöjespark, Florida akvarium och Lowry Park Zoo, som alla är perfekta aktiviteter för alla åldrar. Många roliga aktiviteter kan och hittas inom köravstånd med din hyrbil i USA, i till exempel Orlando eller Miami. Auto Europe erbjuder utmärkt kundservice och fordon på över 24.000 destinationer över hela världen. Med en rad etablerade leverantörer i Tampa, har vi möjlighet att ge dig bästa möjliga pris och hitta det din perfekta hyrbil som passar alla dina behov.

  Läs gärna vad tidigare kunder har att säga om Auto Europe och deras bilhyra med oss på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Tampa.

  Flygplatsinformation

  Tampa Airport (TPA)
  Officiellt namn: Tampa International Airport
  Adress: 4100 George J Bean Pkwy, Tampa, FL 33607, USA
  Läge: Belägen cirka 11 km nord-väster om stadskärnan
  Flygbolag på flygplatsen: Alaska Airlines, Air Canada, American Airlines, British Airways, Cayman Airways, Copa Airlines, Delta Air Lines, Edelweiss Air, Frontier, Jet Blue, Lufthansa, Silver Airways, Southwest Airlines, Spirit Airlines, Sun Country Airlines, Swift Air, United, WestJet och World Atlantic Airlines.

  Terminaler

  Tampa flygplats består av 5 terminaler med en central landside-terminal där all bagage och biljetthantering sker. De 4 så kallade airside terminaler, A, C, E och F ligger belägna runt om den centrala terminalen och har sammanlagt 62 gater. Varje terminal är ansluten via People Mover eller minimetro som det ibland även kallas.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Att hyra bil på Tampa flygplats är mycket lätt med uthyrningsdiskarna belägna tvärs över från det röda och blå bagageområdet. Det är mycket viktigt att du som kund läser igenom de villkor och regler som gäller för din hyra och att du har med dig körkort, kreditkort i huvudförarens namn och din bokningsvoucher vid upphämtningen.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo Dygnet runt
  Avis Dygnet runt
  Dollar Dygnet runt
  Hertz Dygnet runt
  National Dygnet runt
  Thrifty Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  Tampa flygplats är ganska stor och erbjuder ett brett utbud av restauranger, barer och butiker, samt flertalet faciliteter för valutaväxling, informationsdiskar och duty-free shopping. Gratis Wifi finns tillgängligt på hela flygplatsen och många service-diskar finns utspridda över terminalerna.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Om du inte ska hämta upp hyrbil på Tampa flygplats utan inne i centrum, kan du lätt nå stadskärnan med hjälp av kollektiva transportmedel i form av buss från Tampa flygplats. Hållplatsen ligger belägen på den västra sidan av det röda bagageområdet nära bälte 15. Taxi finns också tillgängliga utanför flygplatsen.

  Parkeringstips

  Tampa flygplats har en rad parkeringsmöjligheter att erbjuda inklusive parkeringsbetjäning samt kort-och långtidsparkering. Att förboka är allmänhet inte nödvändigt eftersom det finns gott om platser. Inne i staden finns gott om parkeringsplatser att välja emellan. Parkeringsgarage både under och över marken och gatuparkering är alla möjliga alternativ. De flesta parkeringar är avgiftsbelagda.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Tampa


  Mer information om Tampa flygplats

  Tampa Airport
  4100 George J Bean Pkwy,
  Tampa, Florida, USA, 33607

  IATA Code: TPA
  ICAO Code: KTPA
  Latitud: 27.9835
  Longitud: 82.5371

  Allmän information: Tampas internationella flygplats är en flygplats i Tampa, Florida i USA. Den ligger belägen cirka 11 km från centrum och kan lätt nås både med kollektiva medel och hyrbil.