Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ BOSTON FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Boston flygplats - Upptäck New England med bil

  Boston flygplats är det främsta navet för internationella flygtransporter för Boston i den amerikanska delstaten Massachusetts och en populär inkörsport till New England-regionen. Officiellt känd som General Edward Lawrence Logan International Airport, är flygplatsen en av USA:s mest trafikerade trots sin relativt lilla storlek och kan erbjuda ett stort utbud av passagerartjänster, inklusive spa, konstutställningar, lekplatser samt prisbelönta restauranger. Flygplatsen som är belägen 5 km öster om centrala Boston består för närvarande av fyra stora passagerarterminaler (A, B, C och E), och hanterar cirka 40 miljoner passagerare varje år med de flesta internationella ankomster som anländer till terminal E.

  Den pulserande staden Boston är genomsyrad av amerikansk historia. Det är en plats där höga glasskyskrapor står sida vid sida med vackra beaux arts-byggnader från 1800-talet. Några av Bostons viktigaste sevärdheter och monument inkluderar den 3 mil långa Freedom Trail, Old State House (platsen för Boston-massakern) och Faneuil Hall, som är allmänt känd som Cradle of Liberty. Boston är också den perfekta basen för att utforska den fascinerande New England-regionen i nordöstra Amerika. Med en hyrbil från Boston flygplats kan du besöka Harvard, ett av världens mest kända universitet med många förstklassiga kulturattraktioner, inklusive Peabody Museum of Archaeology and Ethnology, Mineralogical Museum, Museum of Comparative Zoology och Botanical Museum.

  Auto Europe grundades 1954 och är en av världens äldsta biluthyrningsmäklare och samarbetar med alla de främsta biluthyrningsföretagen på Bostons flygplats, som Alamo, Avis, Hertz, Alamo, Dollar, Enterprise, Europcar och Sixt. Du kan boka din bil snabbt och enkelt med bara några få klick genom att använda vår toppmoderna bokningsmotor, eller så kan du prata med våra bokningsspecialister på +46 10 888 66 52 som mycket gärna hjälper dig att hitta det bästa hyrbilsalternativet åt dig. Du kan också läsa tidigare kunders utvärdering av vår service på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Boston.

  Flygplatsinformation

  Flygplatsen i Boston öppnades 1923 under namnet Jeffery Field och fick först 1943 sitt nuvarande namn efter krigshjälten Major General Edward Lawrence Logan. Med över 40 flygbolag och 100-talet destinationer tillhör Logan en av Amerikas populäraste flygplatser. Värt att notera är att flygplatsen bara ligger ca 5km utanför centrala Boston, och är därför lätt att ta sig till och från. Alla hyrbilsleverantörer på flygplatsen finns tillgängliga i ett separat Rental Car Center beläget ett kort avstånd från terminaler och kan nås med hjälp av skyttelbus trafik som avgår var 5-6 min utanför terminalbyggnaderna på dess nedre våningsplan.

  Boston Airport (BOS)
  Officiellt namn: General Edward Lawrence Logan International Airport eller Logan International Airport
  Adress: 1 Harborside Dr, Boston, MA 02128, USA
  Läge: Belägen i East Boston, cirka 5 km från stadskärnan.
  Flygbolag på flygplatsen: Flygplatsen tjänas av ett stort antal flygbolag, däribland Air France, American Airlines, British Airways, Delta, Icelandair, Lufthansa, Qatar Airways, Thomas Cook, United och Virgin.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Boston flygplats?

  DU som har valta att hyra bil på Boston flygplats ska du bege dig till flygplatsens biluthyrningscenter (Rental Car Center), ett 4-våningsgarage, som ligger beläget en kort bit från terminalbyggnaderna. Skyttelbussar går till och från Logan's Car Rental Center från alla terminaler med några minuters mellanrum och kan hittas på samtliga terminalers nedersta våningsplan. Följ bara de blåvita skyltarna när du lämnat terminalen. Innan du hämtar ut ding hyrbil är det viktigt att du ser till att du har de nödvändiga dokumenten med dig innan du anländer till utlämningsstället. Dessa inkluderar ditt körkort, pass, reservationsvoucher och kreditkort i huvudförarens namn. För mer information, se vårt blogginlägg för upphämtning av hyrbil.

  Alamo hyrbil på Boston flygplats Alamo på Boston flygplats
  15 Transportation Way,
  Boston, USA MA 02128

  +1 (833) 230-5696
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Avis hyrbil på Boston flygplats Avis på Boston flygplats
  15 Transportation Way,
  Boston, USA MA 02128

  + 1 617-568-6600
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Budget hyrbil på Boston flygplats Budget på Boston flygplats
  15 Transportation Way,
  Boston, USA MA 02128

  + 1 617-568-6600
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Dollar hyrbil på Boston flygplats Dollar på Boston flygplats
  100 Tomahawk Dr, ,
  Boston, USA MA 02128

  +1 (617) 568-5200
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  National hyrbil på Boston flygplats National på Boston flygplats
  15 Transportation Way,
  Boston, USA MA 02128

  +1 (833) 230-5697
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT

  Terminaler

  Logan är en stor internationell flygplats med fyra terminaler, A, B, C och E. Totalt har flygplatsen 102 gater och terminalerna är sammanlänkade med skyttelbusstrafik. Terminal A, B och E kan även nås genom rullband. Alla internationella ankomster hanteras av terminal E medan de övriga hanterar inrikesflyg. Flygplatsen är den 17:e mest trafikerade i USA av alla större internationella flygplatser. Varje terminal på flygplatsen har sitt eget biljett- och bagagesystem. Bilparkeringen är gemensam för alla terminaler.

  Flygplatsfaciliteter

  Alla fyra terminaler på Boston Airport har flertalet restauranger, butiker och fritidsfaciliteter. Wi-fi är gratis och tillgängligt på hela flygplatsen och ladd-stationer är inbyggda i många sittplatser vid gaterna. Familjer some reser med barn har tillgång till Kidports lekområden i terminalerna A, B och C, med gungstolar och ett offentligt konstprogram, medan spa-tjänster finns i terminalerna B och C. Rastnings-områden finns också tillgängliga utanför varje terminal för personer som reser med husdjur. Andra faciliteter på plats inkluderar ett stort taxfreeområde i varje terminal, många uttagsautomater, växlingskontor, skoputsningstjänster, vätskestationer och familjetoaletter med skötbord.

  Hur kan man ta sig till och från Boston flygplats?

  Då flygplatsen bara ligger cirka 5 km från centrala Boston beroende på trafik, tar du dig enkelt och smidigt in till stadskärnan på ynka 10 min med hyrbil från Boston flygplats. Andra populära destinationer att besöka under din semester inkluderar Philadelphia, Portland och New York, som bara ligger några timmar bort med bil.

  Om du väljer att ta dig till och från Logan med det lokala kollektivtrafiksystemet, är det bäst att använda Blue Line-tunnelbanan från Downtown Boston, anslutningar är också tillgängliga via de gröna och orangea linjerna. Silver Line SL1-busstrafiken går från Chelsea till Dudley Square, och stannar på Bostons flygplats, med bussar som går utanför varje terminal. Därifrån kan passagerare ansluta till Amtrak, Commuter Rail och Red Line för Harvard University. MBTA-färjor går på vardagar från pendelbåtsterminalen vid Pemberton Point i Hull till och från Boston International Airport. Det finns taxistationer utanför var och en av terminalbyggnaderna på ankomstnivå och priserna varierar från 25-45 USD till destinationer i centrum.

  Parkeringstips

  Staden har ett brett utbud av parkeringsmöjligheter, så när du hyr en bil på Boston flygplats kommer du att upptäcka att det är lätt att parkera och besöka de största attraktionerna utan allt för mycket stress. När du väljer parkering på gatan, se till att kontrollera vilka parkeringsregler som gäller eftersom parkering i vissa områden är begränsad till endast boende. Var uppmärksam på gatstädningsmeddelanden och lastnings-stoppzoner för att undvika att betala en rejäl böter eller ännu värre, bli bogserad. Det är nu möjligt att betala för parkering på gatan genom ParkBoston-appen som är tillgänglig för iPhones och Androids (kolla efter ParkBoston-skylten innan du parkerar). Om du besöker Boston i turistsyfte, kommer du definitivt att vilja fokusera på att njuta av de många attraktionerna som finns i denna fantastiska stad utan att behöva oroa dig för begränsade parkeringstider på meter. Den goda nyheten är att Boston har många garage och parkeringsplatser över hela staden, inklusive många i de livliga områdena i centrum. Några av de vanligaste inkluderar de som finns på 33 Arch Street Garage, 101 Arch Street Garage, 45 Province Street Garage, 99 Summer Street Garage, 125 Summer Street Garage och One Devonshire Place.

  Nyttiga länkar

  Boston flygplats officiella hemsida


  Mer information om Boston flygplats

  General Edward Lawrence Logan International Airport
  1 Harborside Drive
  Boston, USA Ma, 02128

  IATA Code: BOS
  ICAO Code: KBOS
  Wikipedia sida
  Latitude: 42.3656
  Longitude: -71.0096

  Övrig information: Boston flygplats ligger belägen i delstaten Massachusetts, USA. Flygplatsen och dess fyra terminaler ligger belägen cirka 5 km från centrala Boston och kan lätt nås med hjälp av hyrbil.