Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL USA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt USA

  USA är fullt av underbara platser och attraktioner! Planerar du snart en resa till staterna? Låt Auto Europe hjälpa dig att ordna din hyrbil i USA till de bästa priserna! Tack vare våra specialerbjudanden i USA, till exempel Gold Rate-paketet, kan du också dra nytta av en gratis tank med bränsle och extra förare utan extra kostnad! Nedan följer guiden till vår biluthyrningsflotta i USA.

  Boka ekonomikategori i USA

  Hyra ekonomikategoriSpara på din resebudget med en ekonomibil i USA, som passar upp till fyra passagerare med en stor och två mindre resväskor. Bilarna från denna kategori kommer med sparsam bränsleförbrukning och de är även idealiska för korta resor och roadtrips. Dessutom blir det ganska lätt att hitta lediga parkeringsplatser för bilar i denna storlek, även i storstäder som Los Angeles.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Mitsubishi Mirage, Ford Fiesta, Chevy Aveo, Toyota Yaris, Fiat 500, Hyundai Accent, och många fler.

  Boka kompaktkategorin i USA

  Hyra kompaktkategori Lägg lite mer pengar i din biluthyrning och njut av mer utrymme i en kompaktbil. Att fundera för mycket på bensin eller körsträcka är inte nödvändigt eftersom dessa bilar varierar från små till medelstora, kommer vanligen med fyra dörrar och optimal bränsleförbrukning. Dessa bilar är inte bara billiga, men också tillförlitliga och ett bra val för resenärer.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Nissan Versa, Ford Focus, and Hyundai Accent.

  Boka mellankategorin i USA

  Hyra mellankategoriDenna kategori är ett av de mest populära valen hos våra kunder som ska till USA. Välj en mellanstor bil för en smidig åktur, gott om utrymme som är perfekt för en liten familj som reser tillsammans. Till låga priser kommer bilarna från denna kategorin att shjälpa dig spara pengar utan att skära ner på bekvämlighet.
  Populära modeller i mellankategorin: Kia Forte, Toyota Corolla, Dodge Avenger, Toyota RAV, Jeep Patriot, Chevy Cruze och många fler.

  Boka standard/fullsizebil i USA

  Hyra standard/fullsizeVälj en bil från den här kategorin om du reser som en familj och behöver mer utrymme för större resväskor. Den största skillnaden mellan mellanstorlek och standard/fullsizebilar är massor av plats i baksätet, vilket visar sig mycket användbart vid längre resor med barn eller vänner. Några av bilarna i familjebilklassen är premiumbilar och erbjuder en rad lyxiga bekvämligheter.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Buick Verano, Nissan Altima, Chevrolet Impala, Volkswagen Jetta, Chrysler 200, Ford Fusion US Model, Dodge Grand Caravan, Toyota Camry, Hyundai Santa Fe, Ford Mustang och andra toppmodeller.

  Hyr en lyxbil i USA

  Hyra lyxbilLev din egen amerikanska dröm med en lyxbil i USA! Njut av den snygga designen, och de bästa bekvämligheterna i våra lyxmodeller. Ta en episk körtur genom några av USAs berömda städer, eller en roadtrip genom staterna i din drömbil. Var noga med att kolla in våra erbjudanden, eftersom några av priserna är otroligt låga för lyxhyror! Hämta en premiumbil i Miami och njut av din vistelse i USA!
  Populära lyxbilsmodeller: Ford Taurus, Chevy Impala, Lincoln MKS, Cadillac XTS, Buick Regal, Ford Expedition, Chevrolet Suburban, Dodge Challenger Coupe, Mercedes GLE och många fler.

  Boka SUV i USA

  Hyra SUVEn SUV-bil kan garantera stabilitet på vägen, utmärkt design och massor av komfort som är lättillgänglig för hela familjen. De SUV-bilar som erbjuds kan ta upp till sju passagerare beroende på exakt modell och brukar komma som hyror med obegränsat antal kilometer. Hyr en bekväm SUV och ge hela familjen en fantastisk reseupplevelse i USA.
  Populära SUV-modeller: Nissan Rogue, Ford Escape, Toyota RAV, Jeep Patriot, Hyundai Santa Fe, GMC Terrain med mera.

  Boka Van/Minibuss i USA

  Hyr van/minibussVans/minibuss-kategorin är extremt populär hos våra kunder som reser med större familjer, grupper av vänner eller arbetskollegor på väg till affärsmöten. Med extra sittplatser kommer dessa bilar att erbjuda dig komforten att resa tillsammans utan extra kostnad, vilket blir billigare än att samtidigt hyra flera fordon. Kolla igenom Auto Europes erbjudanden för att hitta det bästa priset för en hyrbil i USA!
  Populära Van/Minibuss-modeller: Nissan Quest, Dodge Caravan, Kia Sedona, Ford Transit och fler.
  Ge våra reservationer ett samtal på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) för att få mer information om att boka en bil i USA. Laget är här för dig sju dagar i veckan! Du är också välkommen att boka en bil online med vår bokningsmotor. Bokningsprocessen är enkel och smidig!