Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HITTA ETT LYX- ELLER SPORTFORDON

  Kör din drömbil med Auto Europe
  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Lyxbilar och sportbilar världen över

  En exklusiv, röd sportbil som kör längs med en kuststräckaHar du bokat din resa och det enda som återstår är att fullända din reseupplevelse med en sportbil? För den mer prestigeinriktade resenären kan Auto Europe arrangera lyxbilar från ett stort urval som passar de mest förnäma smakerna. Hänge dig åt en förstklassig körupplevelse på välkända franska Rivieran med upphämtning i Nice eller hämta upp din bil i London, ge folk nackspärr när du glider ut ur staden, ut på landsbygden och känn hur bilens prestanda äter varenda kurva med perfekt balans ute på de kuperade vägarna.

  Vilken bil är din drömbil? Den goda nyheten är att alternativen är bokstavligen obegränsade. Börja med att söka efter din drömbil i vår bokningsmaskin och hitta den perfekta bilen för din semester!

  Hittar du inte det du hade i åtanke? Inga problem! Ring oss på +46 10 888 66 52 och förklara vilken modell du är ute efter. Med Auto Europe får du tillgång till en hel avdelning som enbart arbetar för att få fram din önskade lyxbil på en av våra många destinationer runt om i världen. Oavsett om du vill boka en Bugatti Veyron eller en McClaren MP4-C så levererar vi.

  Ditt livs åktur i en extraordinär hyrbil

  Inte många får uppleva pirret som en lyxbil kan erbjuda, eftersom dessa elitbilar helt enkelt är för dyra för att köpa. Men, nu kan du fått uppleva samma njutning för en stund, genom att hyra en lyxbil med Auto Europe till nästan halva priset mot vad du skulle betala hos någon annan. Du får din huvudvändande lyxbil levererad till ditt hotell som du kryssar ned för gatorna i Cannes med, innan du parkerar framför restaurangen och avnjuter en fantastisk middag.

  Hos samtliga bilar av denna kaliber hittar du världens samlade spetskompetens inom fordonsteknik och som är lagliga att köra på världens vägar. Bakom ratten på varje modell garanteras därmed en adrenalinkick och en känsla av makt när du frigör hundratals hästkrafter under den eleganta, välpolerade karossen.

  Exklusiva hyrbilar från Auto Europe

  Auto Europe Auto Europe erbjuder ett stort urval av exotiska lyxbilar inklusive Bentleys, Roll Royces, Ferraris och allas favoritleksak, Lamborghinis. Med ett så stort utbud blir det svårt att välja vilken modell du ska ha! Du kan dock jämföra mellan upp till fyra olika, exklusiva modeller innan du slutligen bestämmer dig för vilken lyxbil du vill hyra. Varje modell har ett detaljerat faktablad för att hjälpa dig att fatta det rätta beslutet för din perfekta körupplevelse.

  Hyr en Ferrari 458 Italia Spider

  En röd Ferrari 458 Italia som du kan hyra med Auto Europe

  Gör det bara. Du kommer inte att ångra dig. Ferrari 458 Italia Spider är mer än en bil, den är ett konstverk, en Mona Lisa inom biltillverkning och den mest fantastiska bilen som Italien någonsin har producerat. Med 562 hk i en V-8:a motor under huven och F1-fjädring kommer Ferrari 458 Italia Spider att locka fram racerföraren även ur den mest lugna och sansade personen, då prestandan är förbluffande makalös!

  Du behöver dock inte åka till Italien för att få uppleva detta mästerverk, hör av dig nästa gång du är i Madrid till exempel, så ordnar vi fram bilen åt dig.

  Hyr en Lamborghini Aventador

  En orange lamborghini aventador som du kan hyra med Auto Europe

  I en värld av superbilar, har Lamborghini alltid varit lite av en outsider. Den djärva designen, det ändlösa sökandet efter bättre prestanda och det bristande intresset för racing har lett till skapandet av rymdfarkoster på fyra hjul som så när lyckas trotsa tyngdlagarna. Om Ferrari är Leonardo da Vincin av biltillverkarna så är Lamborghini Jackson Pollock i jämförelse. Spretigt, vilt och sprängfylld av intryck.

  Lamborghinis senaste tillskott till en redan imponerande flotta av superbilar är en hyllning till sin egen design och enligt tradition uppkallad efter en stridstjur. Under huven sitter en vilt frustande 6,5-liters, V-12:a med 690 hk och ett nästan osannolikt vridmoment på 690 nm som väcker lusten att utmana gränserna för det möjliga.

  Hyr en Bentley Continental GTC

  En svart Bentley Continental gtc som du kan hyra med Auto Europe

  Med sin Continental GT-serie gjorde Bentley Med sin Continental GT-serie gjorde Bentley intåg i den snabba världen av superbilar med dunder och brak. Bentley Continental GTC ("C" står för Cabriolet) kombinerar all den svulstiga dekadens som vi förväntar oss av Storbritanniens ledande lyxbiltillverkare. Med en massiv Twin Turbo V12-motor på 567 hk accelererar du från 0 till 100 km/h på 4,8 sekunder.

  Continental GTC skiljer sig från andra exotiska lyxbilar genom att kombinera nytta med komfort. Med fyra sittplatser, rymligt bagageutrymme och en inredning som får James Bond att bli avundsjuk är Bentley Continental GTC den perfekta bilen för dig som vill åt den otämjda kraften i en supersportbil utan att gå miste om komfort och lyx som ofta försummas på grund av viktminskning och toppfartmaximering av andra sportbilar.

  Hyr en Porsche 991 Carrera S

  En röd nedcabbad Porsche 991 Carerra S som du kan hyra med Auto Europe

  Porsche har aldrig varit kända för att göra drastiska förändringar i sin design, och det är vi på Auto Europe mycket glada för! En del av det som gör Porsche 991 Carrera S så speciell är dess nostalgiska, ikoniska design och det faktum att den fortfarande känns lika exklusiv och lyxig sedan grundandet 1963.

  Porsche 991 anses av många vara en av de främsta bilarna genom alla tider, och trots sin subtila design kan bilen konkurrera med några av de snabbaste superbilarna på marknaden. Den lilla, sexcylindriga motorn är riktigt kraftfull och uppbådar hela 400 hk som tar dig från 0 till 100 km/h på bara 4 sekunder, underbart men kort! Lyckligvis slutar inte resan redan redan där, och du kan ta dig upp i hastigheter på över 300 km/h.Om du vill uppleva en åktur som aldrig förr och kör längs kurviga vägar i Alperna med kirurgisk precision är 991 den perfekta bilen för dig. Den ultimata bilen för den ultimata föraren!

  Din exklusiva hyrbil från Auto Europe

  Gör din nästa semester till en unik upplevelse i ny bemärkelse med vår bästa-pris-garanti och med vårt obegränsade utbud av lyxiga hyrbilar runt om i världen. Behöver du mer information om våra exklusiva sportbilar? Ring oss idag. Vår reservationsavdelning finns tillgänglig för dig 365 dagar om året. Oavsett var du befinner dig just nu, kan Auto Europe hjälpa dig med att hitta den den perfekta hyrbilen eller så kan du ta en titt i vår vår hyrbilsflotta av lyxbilar!

  Läs mer om våra hyrbilskategorier

  Miniklass Ekonomiklass Kompaktklass
  Mellanklass Standard / Full Size SUV
  Minibuss Cabriolet