Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  UTFORSKA CABRIOLET-KLASSEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyra cabriolet i Europa och världen över

  Du kan hyra en cabriolet med Auto EuropeAuto Europe erbjuder hyrbilar på 24.000 destinationer i mer än 180 länder. En av de mest populära bilkategorierna, särskilt för resor i Miami är en cabriolet. Njut av vinden och känn obegränsad frihet på vägarna i USA!

  Varför du ska hyra en cabriolet med Auto Europe.

  Det finns flera anledningar till varför du ska hyra en cabriolet med Auto Europe. Våra välkända, internationella uthyrare levererar de bästa cabbarna i världen från billiga Fiat 500 till superbilen Ferrari 458 Spider, så att alla ska få chansen att njuta av solen och naturens väldoftande grönska oavsett hur stor plånboken är. Vi kan arrangera din cabriolet på en mängd olika platser, till exempel i Barcelona. Vårt utbud av modeller är lika brett som antalet destinationer!

  Frihet

  Inget fordon ger samma genuina känsla av frihet som en cabriolet från Auto Europe. Att glida runt på en vacker landsväg vid Comosjön eller Route 66 i USA i en vanlig sedan med nervevade rutor är faktiskt inte samma sak, även om man ibland vill intala sig själv detta. Tillåt dig därför att få ut lite mer av din semester genom att boka en speciell upplevelse med Auto Europe. Att hyra en bil med cabriolet är mer än att bara köra en bil, du kör en livststil.

  Komfort

  Vare sig du reser själv, som par eller med hela familjen har de flesta cabriolet-bilarna våra uthyrare erbjuder en hög grad av komfort för alla passagerare. Beroende på hur många ni är som ska med på resan kan vi erbjuda ett brett register från sportiga cabriolet Spider till Mercedes E-Klass.

  Kostnad

  På de flesta destinationer får du gräva lite djupare i plånboken för en cabriolet än när vi arrangerar en vanlig hyrbil. Men, dessa bilar är värt varenda öre på semestern. När du kör runt i din hyrbil med vinden i håret är du en symbol för den bekymmersfria människan med hela livet framför sig. Du bör därför överväga noga om du verkligen ska avstå från en cabriolet om du ska resa mycket på din semester, för en cabriolet kan förvandla en vanlig semester till en riktig drömsemester!

  Exempelbilar

  Våra uthyrningspartners har ett stort antal olika modeller i cabriolet-kategorin. Från Smart ForTwo cabriolet till lyxiga Ferraris eller klassiska Porsche. Naturligtvis kan detta urval också variera från destination till destination. I San Francisco är de vanligaste modellerna Chrysler Sebring och Ford Mustang. Ta reda på vilka modeller som finns tillgängliga i vår bokningsmotor för din destination och reservera en cabriolet redan idag!

  Destinationer där du kan hämta ut en cabriolet

  Med 24.000 upphämtningsstationer världen över har du många alternativ att välja mellan vart du vill hämta upp din hyrbil. När du låter oss arrangera din bilhyra kan du välja att hämta ut din bil på flygplatsen, inne i centrum eller få den levererad till ditt hotell eller till en önskad adress, så att du kan påbörja din semester på en gång.

  Hur du hyr din cabriolet.

  När du har fattat beslutet att hyra en cabriolet går du in på vår bokningsmotor och söker fram priser för din destination och de datum och tider som du ämnar att använda din hyrbil. Scrolla sedan ner till slutet av de prisförslag du får och du hittar samtliga cabriolet-bilar tillgängliga under cabriolet-kategorin. Du kan också ringa till oss på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) och prata med våra svensktalande hyrbilsexperter. De hjälper gärna till med att informera om priser, tillgänglighet, försäkringar och annat som man behöver tänka på när man hyr bil. Boka din cabriolet-hyrbil idag och spara pengar på våra rabatterade priser och för att försäkra dig om i förväg att du får din cabriolet.

  Populära cabriolet bilar att hyra

  Nedan ser du några av de populäraste cabrioleterna som finns i vår flotta.

  Audi A3 Convertible hyrbil BMW 2 Series Convertible hyrbil Chrysler 200 Convertible hyrbil
  Audi A3 Convertible BMW 2 Series Convertible Chrysler 200 Convertible
  Fiat 500 Convertible hyrbil Ford Mustang Convertible hyrbil Mazda Miata Convertible hyrbil
  Fiat 500 Convertible Ford Mustang Convertible Mazda Miata Convertible
  Mercedes C Class Convertible hyrbil Mini Cooper Cabrio hyrbil Range Rover Evoque Convertible hyrbil
  Mercedes C Class Convertible Mini Cooper Cabrio Range Rover Evoque Convertible
  VW Beetle Convertible hyrbil Chevrolet Camaro Convertible hyrbil Fiat 124 Spider Convertible hyrbil
  VW Beetle Convertible Chevrolet Camaro Convertible Fiat 124 Spider Convertible

  Läs mer om våra hyrbilskategorier

  Miniklass Ekonomiklass Kompaktklass
  Mellanklass Standard / Full Size SUV
  Minibuss Lyxbil