Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ MIAMI FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Miami flygplats - Besök USA:s soligaste delstat

  USA är drömdestinationer för många och högst på listan av städer man vill besöka ligger ofta Los Angeles, Las Vegas, New York eller Miami. I landets sydöstligaste stat Florida är det ett subtropiskt klimat som gör det till en av landets mer exotiska regioner, vilket resulterar i att många vill spendera sin semester här. Med en lång kustlinje, vit sand och turkosblått vatten är det den ultimata platsen för surfare, soldyrkare, båtfantaster och strandbesökare lika så. I statens södra del finner man storstaden Miami som har en hög puls och sprudlande personlighet. Här bjuds det på glamourösa utekvällar, en festlig atmosfär och överlag en riktigt härlig stämning!

  Miami är hem till den berömda Miami Beach som synts i många tv-serier och filmer som utspelar sig i delstaten. Stranden är över 14 kilometer lång och bjuder på fantastiska bad- och surfmöjligheter i det stora Atlantiska havet. Andra sevärdheter i staden inkluderar Jungelön, South Pointe Pier, Bayside och den enorma utomhusbassängen Venetian Pool. Tar dig runt i staden lättast gör du med hjälp av en bil eftersom staden, som de flesta städer i USA, inte är särskilt cykel, gång eller kollektivtrafikvänlig. Du kan via oss på Auto Europe boka hyrbil på Miami flygplats såväl som flera andra centralt belägna platser, till exempel i hamnen och downtown.

  I snart 70 år har Auto Europe hjälpt kunder jämföra priser och hyrbilsföretag för att kunna hitta det lägsta priset och bästa erbjudandet. Vår långa erfarenhet och många samarbeten med marknadens ledande leverantörer har gjort oss experter på hyrbilar samt tillåter oss att kunna erbjuda er kunder de lägsta priserna, något vi garanterar med vår prisgaranti. På vår hemsida sammanställer vi hyrbilserbjudanden från alla stora leverantörer på din valda destination så du kan få en överblick över de olika fordonen och prisnivåerna. Sedan kan du själv besluta dig om vilket alternativ som passar din budget och dina behov. När du väl bestämt dig för ett fordon du vill boka, slutför du reservationen enkelt på vår hemsida eller genom att ringa +46 10 888 66 52 om du vill få hjälp av en av våra hyrbilsexperter. Tveka inte att höra av dig redan idag!

  Vill du se vad våra tidigare kunder säger om deras hyrbilsupplevelse? Läs gärna deras utvärderingar om hyrbil i Miami.

  Flygplatsinformation

  Den största flygplatsen i Miami heter Miami International Airport och den ligger väldigt centralt, mindre än 2 mil från kusten. År 1928 öppnade den sin verksamhet och idag är det en av USA:s största flygplatser och en viktig punkt som ansluter landet till Latinamerika och Karibien. Det finns ingen annan flygplats i hela USA som har fler flygningar till länder i dessa regioner än Miami International Airport och härifrån tar du dig enkelt till exotiska öar som Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao och Jamaica. Det finns även massvis av andra internationella destinationer i bland annat Mellanöstern, Nordamerika och Europa. Det är beräknat att ungefär 60% av alla Miamis internationella besökare åker via flygplatsen.

  Miami flygplats - (MIA)
  Officiellt namn: Miami International Airport
  Adress: 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126
  Läge: Flygplatsen ligger cirka 20 minuter ifrån centrala Miami.
  Flygbolag på flygplatsen: Många stora bolag är aktiva på flygplatsen, bland annat American Airlines, British Airways, Lufthansa och Virgin Atlantic Airways.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Miami flygplats?

  Många hyrbilsföretag erbjuder upphämtning på flygplatsen så vill du hyra bil på Miami flygplats har du många alternativ. Leverantörernas kontor ligger på ett speciellt hyrbilscenter som ligger en kort bit ifrån flygplatsens terminaler och det är alltså hit du behöver ta dig för att hämta upp ditt fordon. Det gör du smidigt med hjälp av flygplatsen flygplatståg MIA Mover som är helt gratis. Det första du behöver göra är att ta dig till MIA Movers station som ligger på tredje våningen mellan parkeringsgaragen Dolphin och Flamingo, väl där hoppar du på tåget som kommer mycket regelbundet och hoppar av några minuter senare vid hyrbilscentret.

  När du anländer till din leverantörs kontor är det viktigt att ha dina papper och dokument redo. Oftast är det endast ett kreditkort i huvudförarens namn, körkort och Auto Europe voucher som behövs med ibland kan det även efterfrågas andra dokument. Vänligen läs igenom din voucher noga och kontakta oss om något är oklart eller du har frågor. För att undvika missförstånd som kan leda till att man vid upphämtningen behöver betala mer än man först räknat med, eller i värsta fall att man inte för ut någon hyrbil alls, är det viktigt att man kontaktar oss om det är något i kontraktet eller villkoren som man inte förstår.

  Är det första gången du ska köra i USA rekommenderar vi att läsa på lite om hur det är att köra i landet eftersom det skiljer sig en del från att köra i Sverige. Trafikmängden är större, körfälten är fler och skyltarna är annorlunda – läs mer om USA:s trafikregler och vanor här.

  Avis hyrbil på Miami flygplats Avis på Miami flygplats
  3900 NW 25th Street,
  Miami, FL, USA 33142

  1 (305) 876-1800
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Lördag - Söndag: 08.00 - 16.00
  Hertz hyrbil på Miami flygplats Hertz på Miami flygplats
  3900 NW 25th Street,
  Miami, FL, USA 33142

  1 (305) 871-0300
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  National hyrbil på Miami flygplats National på Miami flygplats
  3900 NW 25th Street
  Miami, FL, USA 33142

  1 (844) 887-8399
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Budget hyrbil på Miami flygplats Budget på Miami flygplats
  3900 NW 25th Street
  Miami, FL, USA 33142

  1 (305) 876-1820
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT

  Terminaler

  Det finns tre terminaler på flygplatsen, Norra terminalen, centrala terminalen och södra terminalen. På första våningen ligger bagageupphämtningen, på andra incheckningsdiskarna och på våning tre parkeringar och MIA Mover stationen du behöver ta dig till för att ta dig till hyrbilscentret eller centralstationen. Flygplatsen är även indelar i hallar baserat på bokstäver, Hall D ligger i den norra terminalen, E,F, och G i den centrala och H och J i den södra.

  Flygplatsfaciliteter

  Förutom möjligheten att hyra bil på Miami flygplats erbjuds en mängd andra tjänster. På flygplatsens egna hemsida säger de till och med att de är ”mer än bara en flygplats, de är ett köpcentrum”. På alla passagerarterminaler kan du nämligen hitta ett stort utbud av klädbutik med senaste säsongens mode och restauranger för alla smaker och tillfällen. Köp din nya favorit håraccessoar på den lokala butiken Bayside Brush, hitta ny surfutrustning till semester på Ron Jon Surf Shop eller fynda på flygplatsens Duty-Free butik där du kan hitta allt från parfym, vin, godis, souvenirer och massa annat kul. Andra populära butiker på Miami flygplats är Polo Ralph Lauren, Victoria´s Secret, Desigual och såklart The Miami Heat Store där du kan shoppa merchandise från stadens omtyckta basketlag som spelar i Nordamerikas högsta liga; NBA.

  Även om flygplatsen kallas sig själv ett köpcentrum finner du självklart alla de nödvändigheter du brukar finna på en flygplats här. Det vill säga toaletter, bankomater, växlingskontor, laddningsstationer, turistinformation, Wi-Fi och mycket mer. Flygplatsen är även rullstolsanpassad och har rastplatser för djur både inomhus och utomhus.

  Hur kan man ta sig till och från Miami flygplats?

  USA:s städer är överlag inte lika cykelanpassade som städer i Europa och kollektivtrafiken är inte heller lika omfattande. I landet råder det en kultur där man tar sig fram med hjälp av bil och att boka en hyrbil på Miami flygplats är därför det smidigaste sättet att ta sig runt på under semestern. Efter du har tagit flygplatståget MIA Mover till hyrbilscentret och hämtat upp din bil tar du dig sedan till centrala Miami via antingen Fl-836 W eller I-95 N och sedan Fl-112 W. Det tar inte mer än 20-30 minuter att köra beroende på tid på dygnet och trafik. Med en bil kan du dessutom utforska mer av soliga Florida och andra populära städer i staten är Tampa, Orlando och Jacksonville.

  Som sagt är kollektivtrafiken inte lika integrerad i samhället som den är hemma i Sverige, men trots detta finns det goda förbindelser från flygplatsen. Än en gång behöver du använda dig av flygplatståget MIA Mover men denna gång för att ta dig till Miami Centralstation. Därifrån finns det sedan ett Metrorail som du kan ta dig runt i staden på såväl som flertal busslinjer och Tri-Rail som har anslutningar till Miami, Fort Lauderdale och West Palm Beach.

  Parkeringstips

  Parkeringarna är uppdelade i två parkeringsgarage som är namngivna efter två vanligt förekommande djur i Florida; Delfin och Flamingo. Ska du till den norra terminaler rekommenderats det att ställa sig på Delfin-parkeringen medan om du ska till den centrala eller södra terminalen uppmanas du att ställa dig på Flamingo-parkeringen. På dessa parkeringarna finns det sedan olika tjänster, till exempel handikapparkeringar, valet och laddstationer för eldrivna fordon. Parkerade bilar får aldrig stå här i mer än 60 dagar och priset varierar beroende på var du parkerar och hur länge du står. Accepterade betalningsmetoder är kontanter, checkar (om du har en amerikansk bank), American Express Travelers Checks och kreditkort om det är Visa, MasterCard, American Express eller Discover.

  Nyttiga länkar

  Miami flygplats