Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BEAUVAIS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Beauvais – Bästa priserna med Auto Europe

  Planera din hyrbil i Beauvais i tid! En hyrbil gör semestern eller affärsresan mycket enklare och mer flexibel. Boka via oss på Auto Europe och bli på sätt garanterad både hög kvalitet och bra service. Vi samarbetar med några av världens största aktörer och kan därför erbjuda bilar i hela 150 länder och med över 8000 uthämtningsstationer.

  Trafik och Parkering

  Att köra i Beauvais är ingen konst, det är en liten stad med små trevliga gator och lite trafik. Kör man däremot vägen in mot Paris är det ovanligt om det inte är köbildning och tjockt med trafik.

  • I Frankrike är det högertrafik.
  • Det är inte tillåtet att prata i handhållen mobiltelefon under körning.
  • Polisen kan inkassera böter på plats, i händelse av trafikförseelse.
  • Fartkameror är vanliga.

  För mer information, klicka här.

  Parkering

  Att parkera i Beauvais är ibland svårt då det finns ytterst begränsat med platser i stan. Kan man parkera utanför stan eller låta bilen stå på hotellets parkering när man vill in i centrum är det mycket bättre. Avstånden är dessutom inte speciellt långa.

  Geografisk information

  Beauvais är en mindre stad som ligger några mil norr om Paris. Staden är av historiskt slag med gamla byggnader och en speciellt känd katedral. Katedralen är nämligen även säte för en biskop i regionen. Staden är liten och mysig och erbjuder typiska restaranger och caféer. Dessutom ligger den centralt i Frankrike vilket gör det lätt att ta sig till andra städer med hyrbilen om man så skulle vilja.

  Beauvais flygplats

  Flygplatsen i Beauvais är en mindre flygplats med cirka fyra miljoner passagerare om året. Anledningen till att flygplatsen även har Paris med i namnet är för att staden ligger inom en 100 kilometers radie från flygplatsen och därför utgör ett alternativ till Paris storflygplats Charles de Gaulle. Från flygplatsen kan man ta sig in till stan med både flygbus eller hyrbil via motorväg. Hämta ut din hyrbil direkt på flygplatsen och gör det smidigt för dig när du ska lämna tillbaka den också.

  Airport Beauvais/Paris (BVA)
  Hemsida: www.aeroportbeauvais.com
  Telefonnummer: +33 892 68 20 66

  Kollektivtrafik

  I Beauvais kan man ta sig runt med buss kollektivt. Linjerna varierar beroende på säsong och under sommartid utökas trafiken markant.

  Tågstation: Från Beauvais åker man enkelt med tåg till övriga delar av landet. Tågstationen ligger centralt placerad i staden.

  Bra länkar

  Turistinformation Beauvais