Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I FIGARI

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Figari - Garanterat bästa pris

  Att använda hyrbil i Figari är smart, då du hinner besöka fler av Korsikas berömda sandstränder. Figari ligger på södra Korsika, i Frankrike och har ca. 1141 invånare. Figari ligger endast någon mil norr om staden Bonifacio, som är Korsikas sydligaste stad. Hyr bil i Figari och ge dig ut på upptäcksfärd på södra Korsika. Besök mysiga små byar, njut av lokal mat och viner. Övernatta på ett charmigt pensionat mitt i Korsikas idyll. Med en hyrbil i Figari kommer du så nära den franska idyllen du bara kan. När du hyr bil i Figari kan du hämta direkt i centrum och bege dig iväg. Bokar hyrbil gör du online eller genom att ringa till oss på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Biluthyrning i Figari

  Att hyra bil i Figari är enkelt. Se mer av byn och dess omgivningar på din semester. Korsika är mest känd för sina fantastiska stränder och sitt varma klimat. Med en hyrbil kan du hitta dina egna smultronställen. När du hyr bil i Figari tänk då på att tempot i trafiken är högre än i Sverige och fransmännens körstil är betydligt järvare än svenskarnas. Var beredd på att bli omkörd för ibland kan det gå undan.

  Auto Europe erbjuder biluthyrning i Figari

  Auto Europe förmedlar hyrbilar på över 24 000 resmål världen över. Vi arbetar med välkända leverantörer bland annat: Europcar, Avis och Alamo. Förutom hyrbilar i Frankrike erbjuder Auto Europe billiga hyrbilar i övriga Europa, USA, Australien och Asien.