Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BIARRITZ

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Biarritz – Bästa priserna med Auto Europe

  Använd hyrbil i Biarritz och susa förbi den vackra, franska landsbygden. Att hyra bil är inte speciellt svårt eller komplicerat längre. Genom en hyrbil via oss på Auto Europe kan du känna dig trygg. Med mångårig erfarenhet av branschen vet vi vad kunderna efterfrågar och satsar därmed stort i alla led från kundtjänst till leverans. Med hjälp av goda samarbeten med några av världens största aktörer kan vi erbjuda hyrbilar i hela 150 länder. Se till att boka din hyrbil i Biarritz i tid för bästa pris och förutsättningar.

  Trafik och Parkering

  Hur trafiksituationen i Biarritz ser ut varierar beroende på vilken årstid det är. Under vinterhalvåret är staden lugn och sansad. Det gör att körningen längs kusten och inne i Biarritz inte är något problem överhuvudtaget. Men under sommarsäsongen när alla turister vallfärdar till orten kan det bli knivigare. Både gällande att ta sig fram och att hitta lämpliga parkeringsplatser.

  • I Frankrike är det högertrafik.
  • Det är inte tillåtet att prata i handhållen mobiltelefon under körning.
  • Polisen kan inkassera böter på plats, i händelse av trafikförseelse.
  • Fartkameror är vanliga.

  För mer information, klicka här.

  Parkering

  Att hitta parkering i Biarritz under högsäsong kan vara svårt då möjligheterna är begränsade. Kan man så bör man låta bilen stå på hotellets parkering när man bara vill ner till stranden eller stanna i centrum. Vill man åka längs med kusten finns där parkeringar tillhörande varje strand. Parkeringen är relativt dyr under högsäsong.

  Geografisk information

  Biarritz ligger i sydvästra Frankrike på gränsen till Spanien. Staden är känd som ett populärt turistmål för surfare och och soldyrkare under sommarhalvåret. Stadens placering mellan stora klippor gör att atlantens imponerande krafter ger otroliga möjligheter till surfing i världsklass. Staden besöks av mängder med turister på sommaren och under sommarhalvåret bor cirka tre gånger så mycket folk i området jämfört med vinterhalvåret. Staden är annars känd för att ha ett framgångsrikt rugbylag som har vunnit flera franska mästerskap. I Biarritz kan man njuta v typisk fransk gastronomi, sola, bada och allmänt njuta av friskheten Atlanten skänker staden. Med hyrbil tar man sig lätt längs kusten upp till Bordeaux som är Frankrikes vinmecka. Här njuter man dygnet runt.

  Biarritz flygplats

  Flygplatsen i Biarritz är liten och trafikeras mestadels av chartrade plan. Med cirka 600 000 passagerare om året är det en av landets minsta flygplatser för kommersiell trafik. Från flygplatsen kan man åka flygbuss till Biarritz, Anglet och Bayonne.

  Biarritz Airport (BIQ)
  Hemsida: www.biarritz.aeroport.fr
  Telefonnummer: +33 5 59 43 83 83

  Kollektivtrafik

  I Biarritz kan man åka buss kollektivt samt turistbussar till närliggande byar och stränder.

  Tågstation: Biarritz tågstation ger folk möjlighet att ta sig med tåg till andra delar av landet. En femtimmars tågresa tillParis kostar cirka 70 euro.

  Bra länkar

  Turistinformation Biarritz