Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BEZIERS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Beziers – Garanterat bästa pris

  Boka din hyrbil i Beziers redan idag! Att hyra bil i södra Frankrike är en riktig hit. Här finns massor att upptäcka och gör man det genom oss på Auto Europe blir det både säkrare och enklare. Idag samarbetar vi med några av världens absolut största företag i branschen och kan därför erbjuda våra kunder hyrbilar i nästan hela världen. Är du intresserad av en hyrbil har du hela 150 länder och 24 000 destinationer att välja mellan. Vill du ha något extra utöver så löser vi det också utan problem.

  Läs gärna tidigare kunders utvärdering av hyrbil i Beziers här.

  Trafik och Parkering

  Beziers är en mindre stad med mindre trafik och därför är det väldigt angenämt att köra här. Ingen stress eller hets utan helt enkelt lugnt och fint. Omgivningarna är dessutom väldigt vackra och vykortsliknande vyer fyller hela bilen med ro.

  • I Frankrike är det högertrafik.
  • Det är inte tillåtet att prata i handhållen mobiltelefon under körning.
  • Polisen kan inkassera böter på plats, i händelse av trafikförseelse.
  • Fartkameror är vanliga.

  För mer information, klicka här.

  Parkering

  Att parkera i Beziers kan vara lite knivigt. Inne i centrum kan det vara trångt och svårt att hitta parkering men det finns ett antal parkeringar som man betalar för att stå på. Där kan man stå längre stunder om man vill men även kortare stunder.

  Geografisk information

  Beziers ligger i södra Frankrike i närheten av gränsen till Spanien. Regionen heter Languedoc-Roussillon där huvudstaden heter Montpellier. De historiska byggnaderna som bär upp Beziers stolthet sedan forntida dagar gjuter stadens själ och är signum för hela området. Staden ligger upp på en kulle och att så pass många kyrkor och äldre byggnader med fantastisk arkitektur har fått stå kvar är ovanligt med tanke på vad staden har gått igenom under sin långa historia med flertalet stora slag och krig. Stadens ljusheter historiskt hittar man i konst och vintillverkning. Kanalen du Midi flyter igenom staden och är nyttiga transportvägar för både exporten och importen till staden. Idag är staden även mycket känd för sitt rygbylag samt för tjurfäktning.

  Beziers flygplats

  Beziers flygplats är en mycket liten flygplats men som faktiskt har några direktflygningar till och från Stockholm varje vecka. Flygplatsen har ganska liten kapacitet men är liten och mysig. Vill man så kan man även flyga till den större staden Montpellier och därifrån ta sig med antingen bil eller kollektivt vidare till Beziers. Från flygplatsen går det shuttle bussar samt vanliga bussar in till centrum som ligger cirka 12 km bort. Man kan dessutom hämta upp sin bil direkt i anslutning till flygplatsen för att göra det ännu smidigare vid återlämning.

  Beziers International Airport (BZR)
  Hemsida: www.beziers.aeroport.fr
  Telefonnummer:+33 (0)4 67 809 909

  Kollektivtrafik

  I Beziers kan man ta sig runt med buss inne i staden eller om man vill åka till grannbyar. Man kan dessutom ta båtturer längs kanalen.

  Tågstation: Det finns en tågstation i centrala Beziers där man också kan hämta sin bil om man känner att det passar bättre. Härifrån kan man ta tåget till andra delar av Frankrike samt till Spanien.

  Bra länkar

  Turistinformation Beziers